Publicēt atbildi

E240 raksturigakas dzineja problemas..

27. Janvāris 2012, 14:44

27 January 2012 14:35:24 rookie rakstīja:
Esmu dzirdejis daudz slikta par w210, bet joprojam nesaprotu kadelj, ir mashiinas(gredzenu paveelnieki piem.) kuras birst daudz trakaak un neprognozeejamaak, vienigi w210 nevar elektroniku pilniba izrubit, lidz ar to sniega rallijs iisti nesanaak..

Vienīgais sliktais, ko varu pateikt, ir rūsēšana. Tā ir ļoti nepatīkama lieta. Pārējais man nešķiet nekas īpašs.
Ja vēl runa ir par parasto versiju, nevis 4matic, tad īpašu problēmu neredzu.

ESP islēgšanas pogas vai tad nav? Kreisajā pusē virs logu pacēlāju pogām. Ar uzrakstu ESP?
Ar atslēgtu ESP tas auto iet riņķī kā vecs golfs.

27. Janvāris 2012, 14:56

27 January 2012 14:44:11 Renoir rakstīja:
Esmu dzirdejis daudz slikta par w210, bet joprojam nesaprotu kadelj, ir mashiinas(gredzenu paveelnieki piem.) kuras birst daudz trakaak un neprognozeejamaak, vienigi w210 nevar elektroniku pilniba izrubit, lidz ar to sniega rallijs iisti nesanaak..

Vienīgais sliktais, ko varu pateikt, ir rūsēšana. Tā ir ļoti nepatīkama lieta. Pārējais man nešķiet nekas īpašs.

ESP islēgšanas pogas vai tad nav? Kreisajā pusē virs logu pacēlāju pogām. Ar uzrakstu ESP?

ir jaa, bet tik un taa tas neizsleedz visu to ara.. ja megjina dot griidaa, tad dazbriid vins griezh nost jaudu un tik un taa neljaujas izveersites liidz galam, teica, ka vienigais veids esot izraut droshinataju..

27. Janvāris 2012, 16:02

27 January 2012 14:56:59 rookie rakstīja:
27 January 2012 14:44:11 Renoir rakstīja:

ir jaa, bet tik un taa tas neizsleedz visu to ara.. ja megjina dot griidaa, tad dazbriid vins griezh nost jaudu un tik un taa neljaujas izveersites liidz galam, teica, ka vienigais veids esot izraut droshinataju..

izklausas pec avārijas režīma ieslēgšanās :d

27. Janvāris 2012, 16:09

Man arī šķiet, ka tā tam nevajadzētu būt.

27. Janvāris 2012, 19:10

Itkaa jau viss ir kartiba, ta tam jabut, nospiezhot ESP pogu, iedegas dzeltens trijstuuris pa vidu spidometram, mashiinu ir iespejams samest saansliidee, izspoleet utt, bet pie noteikta aatruma vai apstaakljiem, tas trijstuuris mirgo un efekts ir liidziigs, ka tad, kad ESP paliek pilniba iesleegts..

27. Janvāris 2012, 19:44

27 January 2012 19:10:21 rookie rakstīja:
Itkaa jau viss ir kartiba, ta tam jabut, nospiezhot ESP pogu, iedegas dzeltens trijstuuris pa vidu spidometram, mashiinu ir iespejams samest saansliidee, izspoleet utt, bet pie noteikta aatruma vai apstaakljiem, tas trijstuuris mirgo un efekts ir liidziigs, ka tad, kad ESP paliek pilniba iesleegts..

Iespējams, ka atslēdz pretbuksēšanu, bet kaut kādas elektroniskās stabilitātes kontroles funkcijas paliek. Man AMG mersim bija ESP poga un to atslēdzot nekad nebiju jutis, ka kāda elektronika kaut ko vēl ierobežotu. :hvz:
Pēdējo reizi laboja Artūrs - 27. Janvāris 2012, 19:55, kopā labots 1 reizi.

27. Janvāris 2012, 21:42

Drošinātāju gan nerauj! Jo tas ir viens uz visu ABS / ESP utt bloku un ar to tiek atslēgta daļa motoa vadības kopumā. Tā ka rezultatā trīsstūris panelī nerēgosies, bet var būt visādi blakus efekti, kā kārba vai motors avārijas režīmā — kaut kas neslēdzas, ierobežoti max apgriezieni principā utt. Neesmu pārliecināts, vai tas ir vēlamais rezultāts.

Un Artūrs jau uzrakstīja — man tāda pati pieredze, tiesa, arī ar AMG. it kā tŗisstūris panelī mirgo, bet apgriezieni ir pietiekami, lai izklaidētos, neko tur nenomet pa nullēm. Volvo, tam bija tā, ka dubļos iesēsties bija vieglāk par vieglu, ja neatslēdza, ar MB nekādu problēmu — brīdinājums mirgo, bet auto turpina kārpīties.

09. Jūlijs 2012, 14:08

Sveicināti! Radās problēma ar E240 (2.6) 2001.g. - dzinējs slāps nost! Ar jaudu viss ok, vnk braucot vai stāvot tukšhaitā noslāpst vienā mirklī, liekas ka strāva kkur pārtrūkst! Varbūt kādi ieteikumi kur sākumā meklēt vainu? Un...pēc noslāpšanas palaist grūti, ja pastāv kādu laiku tad pielec!

09. Jūlijs 2012, 20:27

09 July 2012 15:08:37 jancis99 rakstīja:
Sveicināti! Radās problēma ar E240 (2.6) 2001.g. - dzinējs slāps nost! Ar jaudu viss ok, vnk braucot vai stāvot tukšhaitā noslāpst vienā mirklī, liekas ka strāva kkur pārtrūkst! Varbūt kādi ieteikumi kur sākumā meklēt vainu? Un...pēc noslāpšanas palaist grūti, ja pastāv kādu laiku tad pielec!

Diagnostika ar Staru
pec diagnostikas arii obligati paprasi error code/es un pieraksti tos
pec ta vares pateikt kas par vainu.
Pēdējo reizi laboja DEALER - 09. Jūlijs 2012, 20:27, kopā labots 1 reizi.

16. Jūlijs 2012, 09:15

Uztaisīju diagnostiku - kloķvārpstas devējs beigts, kā dzinējs sasilst tā slāpst nost! Ir jēga pirkt lietotu?
Publicēt atbildi