Publicēt atbildi

Re: automatiskas karbas problem

11. Maijs 2014, 11:12

nu ja gadijuma ir tas S un W režīms tad izmegini kā uzvedās parsledzot uz tiem

11. Maijs 2014, 11:24

black20 rakstīja:nu ja gadijuma ir tas S un W režīms tad izmegini kā uzvedās parsledzot uz tiem

ta poga tur ir bet vinja nestrada....tas ir fakts

11. Maijs 2014, 11:58

100 EUR par loteriju, kur kārbas maiņas izdevumi ir pietiekami lieli (kaut vai tikai eļļa un filtrs) ir daudz. Tā noteikti nav drauga cena, bet parasta lietotas šrota kārbas cena.

Kā gan normāli braucot lai pamana kārbas pogas pārslēgšanas atšķirības??? Lai ko tiešām justu, jāgriež tahometrs līdz galam, uzmanīgi jāpēta kādi ātrumi un kad pārslēdzas. Ikdienas režīmā to pamanīt nevar, degvielas patēriņš arī tāpēc īsti nebūs kritērijs, droši vien kaut kā saistās ar kopējo braukšanas stilu, jo ar vienu auto es labprātāk braucu vienā režīmā, ar otru otrā.

14. Maijs 2014, 22:59

Man atkal tāda problēma, MB W203 270CDI automāts, kad ir auksts motors tad pirmās 2-5 min sākot braukt uzreiz, ātrumus pārslēdz tā kā stiepjot, vēlāk pārslēdzas uz nākamo ātrumu (apmēram amplitūdā no 2000-2500 kā kuru reizi) kā uzsilst tā viss ok :hvz:

14. Maijs 2014, 23:29

Kad mainiji eļļu???

14. Maijs 2014, 23:36

Kamēr auto manā īpašumā (15000 km) ātrumkārbas eļļu, neesmu mainījis, tā varētu būt problēma? Kāda eļļa būtu nepieciešama un cik daudz?

15. Maijs 2014, 05:30

MAn ar ir šī pati problēma,auksts negrib ne velna iet,tik līdz iesilst,nekādu problēmu.Nomainiju eļlu un neko tas nemainija,problēma palika.

15. Maijs 2014, 10:45

Tagad kārbās tik daudz elektronikas, ka es sāktu ar pieslēgšanu pie nopietna (ne kreisa universālā) diagnostikas datora, salasītas kļūdas var būt visa problēma. Mainot eļļu vajadzēs arī filtru, šcupu ražotājs paredzējis nav, attiecīgi maiņa vadoties pēc izlietā ir laimes spēle - paļaušanās, ka iepriekš līmenis bija OK. W203 var mēģināt pirkt servisa ščupu, bet tad labāk to pašu naudu samaksāt servisā, kas gan veiks diagnostiku, gan eļļas maiņu - būs mazāk problēmu. Biķernieku ielā 17 labu eļļu nemaz neaicinās mainīt.

19. Maijs 2014, 16:31

Ko ieteiksiet,ja to EGR vispār izravēt,ir kādas problēmas vēlāk,vai viss iet normāli.

19. Maijs 2014, 17:59

:mhihi: es zinu dzekiņu kurš noprogrammes nost to EGR un nebus tur vairs jaķeras klāt un + var ari dažus zirgus pielikt klāt ja vēlies par smiekligu samaksu...
Publicēt atbildi