08. Septembris 2015, 20:07
08. Septembris 2015, 20:14
Artūrs rakstīja:Kā teica viens vecs ebrejs - viss ir relatīvs. To es domāju par katra sajūtām attiecībā uz cietību. Arī R18 noteikti būs cietāki kā R17. Nezinu kā c250, bet manam, manuprāt, dēļ suportiem mazākus par R17 neuzlikt. Lielākus nemaz neapsvērtu likt.
08. Septembris 2015, 20:31
08. Septembris 2015, 22:48
09. Septembris 2015, 07:08
09. Septembris 2015, 08:08
09. Septembris 2015, 08:25
Skaties no situācijas, bet es ieteiktu aizbraukt uz diagnostiku, varbūt ir nobeidzies kāds puļķis/sensors vai kāda cita fīča, kas nelasa vairs nepieciešamo informāciju un padara piekari cietāku, kā būtu vajadzīgs, varbūt ir arī kāds mehānisks defekts.
09. Septembris 2015, 10:30
benzman rakstīja:Protams, ka internetā ir vislabākā diagnostika!Skaties no situācijas, bet es ieteiktu aizbraukt uz diagnostiku, varbūt ir nobeidzies kāds puļķis/sensors vai kāda cita fīča, kas nelasa vairs nepieciešamo informāciju un padara piekari cietāku, kā būtu vajadzīgs, varbūt ir arī kāds mehānisks defekts.
Kā piemēru no vecākām tehnoloģijām var minēt, kad W124 universālim nobeidzas tā saucamie bumbieri (izplešanās rezervuāri uz aizmugurējā tilta amortizāciju), tad arī tas paliek ciets un sāk lēkāt pa bedrēm.
Otra lieta riteņi. R18 varētu būt arī atbilde uz Tavu jautājumu un R17 kā risinājums.
15. Septembris 2015, 21:38
benzman rakstīja:Protams, ka internetā ir vislabākā diagnostika!Skaties no situācijas, bet es ieteiktu aizbraukt uz diagnostiku, varbūt ir nobeidzies kāds puļķis/sensors vai kāda cita fīča, kas nelasa vairs nepieciešamo informāciju un padara piekari cietāku, kā būtu vajadzīgs, varbūt ir arī kāds mehānisks defekts.
Kā piemēru no vecākām tehnoloģijām var minēt, kad W124 universālim nobeidzas tā saucamie bumbieri (izplešanās rezervuāri uz aizmugurējā tilta amortizāciju), tad arī tas paliek ciets un sāk lēkāt pa bedrēm.
Otra lieta riteņi. R18 varētu būt arī atbilde uz Tavu jautājumu un R17 kā risinājums.
15. Septembris 2015, 21:44
Nauris77 rakstīja:benzman rakstīja:Protams, ka internetā ir vislabākā diagnostika! :D Skaties no situācijas, bet es ieteiktu aizbraukt uz diagnostiku, varbūt ir nobeidzies kāds puļķis/sensors vai kāda cita fīča, kas nelasa vairs nepieciešamo informāciju un padara piekari cietāku, kā būtu vajadzīgs, varbūt ir arī kāds mehānisks defekts.
Otra lieta riteņi. R18 varētu būt arī atbilde uz Tavu jautājumu un R17 kā risinājums. :hvz:
Nobeidzies nekas nevar būt jo tur ir tikai atspere un amīts. Varbūt kāds var palīdzēt dabūt šasijas numuru no W204 kam ir 4-cilindru motors, 4-matic un kam ir Elegance vai arī varbūt Avantgarde