09. Marts 2011, 10:38
Jaunos vairs nestrūklo, jo bleķi par plānu. Arī W124 un W201 strūklot kļūst riskanti, ja iedod kādam ar kreisām rokām. Un vispār, mums jau visādi Vasjas bez darba līgumiem pie šīm lietām strādā, tur galvenā problēma. Nevis profesionālis, kas braukā pa kursiem, teoriju, jaunumus mācās, studē informāciju utt. Šī industrija patiesībā nemaz tā uz vietas nestāv.09 March 2011 10:33:20 TvaiX rakstīja:
Es te ar mazliet filozofēju par vienas virsbūves sakārtošanu, redzēju kā UK strūklošanas vietā ķīmiskās vannās mērcēja virsbūves. LV es saprotu tik tālu nav ticis, bet kaut kur tuvāk .de man liekas ka jābūt kas to dara. Varbūt kāds kaut ko zina, cik liels kosmoss cenā? Var ar piekabi aizvest un atvest virsbūvi.
Cik paskatījos, + ķīmijai ir tāds, ka ietek visos iespējamos caurumos un lieko izēd, - ja Tev virsbūve ir kaput jau, tad stūklošanu vieglāk apstāties, pirms kaut kas pāri pārlicis, nekā ķīmijas vannā...
09. Marts 2011, 11:59
09 March 2011 09:33:18 benzman rakstīja:
Kādas ir cenas un kas tajā cenā ir iekļauts?
09. Marts 2011, 12:15
09 March 2011 10:38:41 Mizx rakstīja:Jaunos vairs nestrūklo, jo bleķi par plānu. Arī W124 un W201 strūklot kļūst riskanti, ja iedod kādam ar kreisām rokām. Un vispār, mums jau visādi Vasjas bez darba līgumiem pie šīm lietām strādā, tur galvenā problēma. Nevis profesionālis, kas braukā pa kursiem, teoriju, jaunumus mācās, studē informāciju utt. Šī industrija patiesībā nemaz tā uz vietas nestāv.09 March 2011 10:33:20 TvaiX rakstīja:
Es te ar mazliet filozofēju par vienas virsbūves sakārtošanu, redzēju kā UK strūklošanas vietā ķīmiskās vannās mērcēja virsbūves. LV es saprotu tik tālu nav ticis, bet kaut kur tuvāk .de man liekas ka jābūt kas to dara. Varbūt kāds kaut ko zina, cik liels kosmoss cenā? Var ar piekabi aizvest un atvest virsbūvi.
Cik paskatījos, + ķīmijai ir tāds, ka ietek visos iespējamos caurumos un lieko izēd, - ja Tev virsbūve ir kaput jau, tad stūklošanu vieglāk apstāties, pirms kaut kas pāri pārlicis, nekā ķīmijas vannā...
09. Marts 2011, 12:31
09. Marts 2011, 13:05
09 March 2011 12:31:02 Mizx rakstīja:
Es zinu, kur šobrīd pie mums ir uzstādītas modernas iekārtas strūklošanai un nopietns personāls, bet tie nedarbojas ar privātiem un nedarbojas ar autolietām. Faktiski strūklošanas konveijeri. Tad sākumā jājautā, vai vispār var ko tādu uz viņu līnijām uzlikt.
Plash, es pilnos kursus vēl neesmu izgājis, esmu tikai daļēji izgājis tam cauri. Un biju praksē tieši uz auto strūklošanu kur ar to Vācijā nodarbojas regulāri. Ja tas nav antīkais auto, kur centimetrs tērauda un apstrādes nekādas, bet tāds 60-to — 80-to gadu, tad visu dabūt līdz bleķim ir nepareizi. Pārējais jau ir pieredze un iemaņas. Te tiešām bija labs links uz pareizu auto atjaunošanu ar strūklošanu, pameklēšu! Te tas ir.
09. Marts 2011, 15:24