Riepas, diski, amortizatori, piekare, ...
Tēma slēgta

Par diskiem

07. Aprīlis 2010, 08:33

Ir braukts ar 17` uz w202 - vairāk jau jūtas bedres nekā braucot ar 15`, bet vadāmība ar 17` ir krietni labāka! Manuprāt 18` uz w202 biku par traku! :hvz:

Par diskiem

07. Aprīlis 2010, 08:34

1kārt - tur nav datu tiem diskiem, pilnīgi iespējams, tie ir no S klases un uz C klases nederēs. Neesmu pārliecināts, bet vai nebija tā, ka R18 C klasēm derēja tikai AMG izpildījumā ?

2kārt - komforts gan ir mazāks, taču nevajag pārspīlēt- nebraucam ar kartingiem.

Par diskiem

07. Aprīlis 2010, 08:44

Nu skaidrs. Paldies. Ietēmēju vēl pāris bildes ar 18`` - nu šausmīgi plāna tā gumija apkārt. Latvijas bedrēm vispār 13`` vajadzīgs :)

Par diskiem

07. Aprīlis 2010, 09:40

MB, arī C klase, ir tomēr paliels auto- mazi diski izskatās diezgan nesmuki manuprāt.

Par diskiem

07. Aprīlis 2010, 12:06

07 April 2010 10:40:25 Misters X rakstīja:
MB, arī C klase, ir tomēr paliels auto- mazi diski izskatās diezgan nesmuki manuprāt.

Tieši tāpēc gribas tādus vizuāli masīvus diskus uzlikt, man kaut kā neiet pie sirc tievi piecstarainīši. Vismaz ne manam MB :)

Par diskiem

07. Aprīlis 2010, 12:18

C-klasei jau ne vienmēr 17" derēs, oficiāli jābūt AMG arku pārbūvei. Kā citiem ielien — nezinu. Varbūt der, bet piestrīķē pilna mašīna pagriezienos, to es nezinu. Zinu, ka AMG versijām lietotāji ir pacentušies uzlikt 18", bet tad jau tur vairs gumijas nemaz nav!!! Jo tāpat jau 17" gadījumā riepu augstums ir 45 vai pat tikai 40. 18" tur laikam jāliek 30...

Par diskiem

11. Maijs 2010, 15:52

07 April 2010 13:18:27 Mizx rakstīja:
C-klasei jau ne vienmēr 17" derēs...

Un kā šo pārbaudīt? Tikai praksē?
Ir parādījušies šādi - tas "Made in Germany" ir kvalitātes zīme?

Par diskiem

13. Jūnijs 2010, 12:56

Netaisīju jaunu topiku.

Arvien vairāk sāk kaitināt, kā mašīna uzvedas uz ceļa, baigi "lasa" ceļu, kad ir rises, tad mētājas no vienas joslas malas uz otru, nebaudāmi braukt, ar 16 jau man nepatika, ar 17 jau nu pavisam, it kā nekas pārspīlēts nav, 225/45 17 priekšā, 225/50 17 aizmugurē, ET diskiem neatceros, bet arkās lien līdz ar...
Dēļ kā tā "mētāšanās", ET, disku/riepu platums? Neesmu ar viņu braucis kad ir oriģinālais disku un riepu izmērs. Varbūt amortiņi? Priekšā ir jauni, aizmugurē gan nezinu, kas ar viņiem, ar tādiem nopirku. Ja tas dēļ diskiem, tad sāk prasīties pēc R15 pelmeņiem :)

Par diskiem

13. Jūnijs 2010, 15:57

Man tagad Esortam ir pilnībā beigti amortiņi un ceļu lasa, kā grāmatu + klibo, kā slims jērs.
Nu tavā gadījumā maybe amortiņi! Es arī braucu ar 16niekiem, nav nekādu problēmu. Kas ar stabilizatora buksēm? Ja kāda no tām ir beigta arī ir līdzīgi brīnumi. Tā pat, ja priekšā piemēram ir gāzenieki amortiņi un aizmugurē eļļinieki arī ir interesanti.
p.s. piedod Man Udrīti, ja tēloju gudro, jo Tu pats jau arī esi visai pieredzējis šoferis un tehniskajās lietās arī normāli velc par šim lietām!

Par diskiem

13. Jūnijs 2010, 16:10

Nu vot, man ir aizdomas par aizmugurējiem amīšiem, ja tas nav dēļ diskiem un riepām, jo visa ritošā ir 100% ideālā kārtībā un priekšējie ir jauni gāzinieki, kas ir aizmugurē nav ne jausmas, viņi nedaudz "klukst", bet ir sausi un savādāk arī liekas ka kārtībā. Būs jāaizņemas oriģinālie izmēri un jāpabrauc, nesen bik pabraucu ar sedanu ar original pelmeņiem, tā bija pilnīgi cita mašīna, mans tā kā drezīne noskrējusi no sliedēm.
Tēma slēgta