Dažāda informācija un noderīgi materiāli par dzinējiem
Tēma slēgta

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 13:39

:) tikko intreses peec aizgaaju pajautaaju kaiminam par to 1:2...vins saka, ka vinam pateerins ir kaut kur uz 0.40 santiimiem par 1L...taatad sanaak gandriiz jau 1:2....un vins saka ka tas esot normaali un iekaarta esot kaartiibaaa!!!???bet ja jau gaazes iekaartai jaastraadaa1:1un tas izmaksaa 0.27 par 1L....tad jau tas ir loti labi...es uzliktu pats labpraat tacu man ir diizelis!

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 13:52

Es kaut kad rēķināju koeficientu gāzes patēriņam pret benzīna -- man te tēvam visādi auto ar gāzi aprīkoti bijuši. Tas koeficients bija kaut kāds 1,3 vai 1,4, ne vairāk. 2 jau nu noteikti ir stipri par daudz, OK, tāds tas varbūt ir, ja saregulē nevis ekonomisku braukšanu, bet lai no krustojuma 1. aizbrauktu...

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 14:18

:) eu bet tie 0.40 ls par 1L kaa vins man teica sanaak tiesi 1:1,5...tad jau tas nav traki !!

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 14:20

[user]6695|RIPS|[/user]:) eu bet tie 0.40 ls par 1L kaa vins man teica sanaak tiesi 1:1,5...tad jau tas nav traki !!

Es jau mērķētu uz tiem 1,3 pret benzīnu... Parastam W201 100km ar gāzi izmaksā apm. 2,5 Ls...

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 15:01

Starp citu vai kāds nezin, uzstādot gāzi aizdedzi vajag pārregulēt vai nevajag? Pats jau braukāju 3 gadu bez nekādas regulācijas, bet šādu jaunumu uzzināju tikai vakar. :?

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 15:17

[user]21237|Alis|[/user]Starp citu vai kāds nezin, uzstādot gāzi aizdedzi vajag pārregulēt vai nevajag? Pats jau braukāju 3 gadu bez nekādas regulācijas, bet šādu jaunumu uzzināju tikai vakar. :?

Neesmu dzirdējis... varbūt, bet tad tas ietilpst uzstādīšanā... Tomēr -- ja pārregulē, tad kāda braukšana ar benzīnu??? Tur nekam nevajadzētu mainīties, jo gāze vienkārši nāk papildus...

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 15:20

Tas tipa esot vajadzīgs, jo gāzei oktānskaitlis esot 100. Taču es braukāju bez nekādām regulēšanām un nekas. :whistle:

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 15:23

[user]21237|Alis|[/user]Tas tipa esot vajadzīgs, jo gāzei oktānskaitlis esot 100. Taču es braukāju bez nekādām regulēšanām un nekas. :whistle:

Ir gan, varbūt kaut ko vērts regulēt vien tiem, kam benzīns vispār likvidēts, ne abi varianti...

Газ растёт, однако!...

07. Novembris 2004, 21:25

регулируют смесь газа с воздухом, а зажигание обычно не трогают: на бензине ведь тоже приходится ездить, пока не прогреется..

Газ растёт, однако!...

08. Novembris 2004, 08:17

[user]857|Metlik|[/user]регулируют смесь газа с воздухом, а зажигание обычно не трогают: на бензине ведь тоже приходится ездить, пока не прогреется..

Mozjet bitj kakaja to reguljacija nuzna tem, kotorie vobsce neizpoljzivaet benzin -- 100% gaz, no njeznaju.
Tēma slēgta