Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 00:31 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Citēt:
[user]55144|Electra|[/user]Ja tiešām uzskati, ka darbs ir labs, sniedz apelāciju! Ja pētījums ir pamatīgs un priekšlikumi ir vērā ņemami, tad 4 ir tomēr tā kā par maz.

nu nezinu, šitā var iebraukt vel pamatīgākās auzās. iesniedzot apelāciju tā komisija nonāk dilemas priekša - vai nu par muļķiem pataisīt savus kolēģus, kuri lēmumu pieņēmuši, un kuri parasti jau ir ilggadēji čomi, vai arī to pašu nabaga studentu atstāt tādā situācijā kā ir, ja ne sliktākā.
savādāk ir ja pasniedzēju `kopienā` ir kādi dažādi grupējumi, starp kuriem pastāv ilggadējas ideoloģiskas un akadēmiskas cīņas, bet tad ir ļoti labi tā sistēma jāpārzin. kā man viens pasniedzējs, šķiet trešajā kuršā, teica - šīs bakalauru aizstāvēšnas ir kā laukumi kuros mācībspēki cenšas viens otra priekšā nozīmēties (vadītājs, recenzents un oponenti), bet cietējs rezultātā ir students.
tā arī man vienam kursabiedram aizstāvēšna gāja 1.5 stundas(!), bet savu četrinieku tomēr dabūja.
tas tomēr ir bakalaurs, viņa pirmais šāds rakstudarbs, un katrā tādā darbā ir lietas kuras uzrokot var ielikt 2, bet vērtējot savādāk - 8 ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 00:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

es to uztvertu kā labu pārbaudijumu dzīvei, jo bakalaura darba aizstāvēšana prasa daudz nervus un, ja māki to visu izdarīt un nokārtot, tad tas vien ir liels pluss, jo tāpat diplomā atdzīmi neraksta, ta ķa viss labs, kas labi beidzies.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 09:10 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Janvāris 2005, 23:12
Atbildes: 744
Atrašanās vietas: Latvija, Rīgas apkārtnē :)
Mašīna: Volvo S60, Kawasaki ZX6R, KTM 450SX
runājot par bakalaura darba atzīmes nozīmi:
* - svarīga ir iesniedzot diplomu, lai turpinātu mācības maģistratūrā (par valsts naudu);
* - vecāki, ja tie ir stingri un pie tam ir apmaksājuši atzīmes;
* - paša diskomforts...
pārējās vietās iesniedz tikai diploma vāciņus ar vienu lapu iekšā (atzīmju izraksts paliek pie sevis) =)
jebkurā gadījumā negatīvu atzīmju nav (tā mums teica matemātikas skolotājs, kad prasījām vai kontroldarbā ir pozitīvs vai negatīvs vērtējums - atzīme :) )

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 09:18 
Lietotāja avatārs
Nu man jau po uz atzīmī kā tādu.Ka tik tiek tālāk. Vienkārši, abidna, jo darbiņš bija ļoti labs, bet par specifisku problēmu,kurā komisijas locekļi nespēja iebraukties. Vienkārši, nebija nekad saskārušies ar tādu lietu. A es ikdienā strādāju.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 09:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Septembris 2006, 10:06
Atbildes: 248
Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]
Citēt:
[user]55144|Electra|[/user]Ja tiešām uzskati, ka darbs ir labs, sniedz apelāciju! Ja pētījums ir pamatīgs un priekšlikumi ir vērā ņemami, tad 4 ir tomēr tā kā par maz.

nu nezinu, šitā var iebraukt vel pamatīgākās auzās. iesniedzot apelāciju tā komisija nonāk dilemas priekša - vai nu par muļķiem pataisīt savus kolēģus, kuri lēmumu pieņēmuši, un kuri parasti jau ir ilggadēji čomi, vai arī to pašu nabaga studentu atstāt tādā situācijā kā ir, ja ne sliktākā.
savādāk ir ja pasniedzēju `kopienā` ir kādi dažādi grupējumi, starp kuriem pastāv ilggadējas ideoloģiskas un akadēmiskas cīņas, bet tad ir ļoti labi tā sistēma jāpārzin. kā man viens pasniedzējs, šķiet trešajā kuršā, teica - šīs bakalauru aizstāvēšnas ir kā laukumi kuros mācībspēki cenšas viens otra priekšā nozīmēties (vadītājs, recenzents un oponenti), bet cietējs rezultātā ir students.
tā arī man vienam kursabiedram aizstāvēšna gāja 1.5 stundas(!), bet savu četrinieku tomēr dabūja.
tas tomēr ir bakalaurs, viņa pirmais šāds rakstudarbs, un katrā tādā darbā ir lietas kuras uzrokot var ielikt 2, bet vērtējot savādāk - 8 ;)

Man ģeometrijas eksāmenā bija līdzīgs gadījums. Uzdevums ar lielāko balli, es 100% pārliecināts, ka izrēķināts pareizi, bet pasniedzēja saka- nekā, naf parezi, jo mana atbilde nesakrīt ar viņas izrēķināto. Manas tasnības pierādīšanas aizņēma ~1h, bet beigas viss bija OK. Komisijas priekšsēdētāja pat pateicās, par to , ka aizstāvēju savu viedokli.
Tā ka, Dobij, skaties, var būt ir jēga vēlreiz mēģināt aizstāvēt, ja tā balle būs kaut kur vajadzīga. Ja ne, tad tikai lieks laika patēriņš.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 09:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]Nu man jau po uz atzīmī kā tādu.Ka tik tiek tālāk. Vienkārši, abidna, jo darbiņš bija ļoti labs, bet par specifisku problēmu,kurā komisijas locekļi nespēja iebraukties. Vienkārši, nebija nekad saskārušies ar tādu lietu. A es ikdienā strādāju.

Laikam par vēlu attapos, kad rakstīji. Un būtu noderējuši mani materiāli. Man ietrenēta roka cīnīties ar komisijām, kas neko nejēdz – pašam aizstāvēšanā sāka prasīt par dzīvnieku taukiem, ko izmanto šokolādes ražošanā. (Fakts pats par sevi ir absurds – tik pat labi pienu iegūst no gurķiem) Pēc tā jautājuma sapratu, ka tik pat labi runāju ar sienu un esmu tajā sienas pusē, kuru jāizčakarē, jo biju mācījies pie vairākuma komisijas nemīlētajiem pasniedzējiem. Bet nekas – par spīti tam atzīmi dabūju labāku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 12:50 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 28. Septembris 2006, 16:14
Atbildes: 236
Atrašanās vietas: Rīga
:banghead:
Parādiet lūdzu man tādu cilvēku kurš saka ka Krievija ir mainījusies. Piekrītu varbūt Maskava, Pēterburga. Tur vēl joprojām pret baltiešiem ir naids, un liels. Kādu pusgadu atpakaļ sāku tā pa nopietnam strādāt ar turieni, iegādājos īpašumu attīstos, dodu darbu vietējiem, maksājam labi. Jebkurā vietā būtu priecīgi par investīcijām bet ne tur. Paši krievi negrib strādāt un tad ir žēl. Tajā pilsētā biju pirmais ārzemnieks kurš kautko sāk. (pilsēta ~30 000 iedzīvotāju). Tagad ir arī viens no EE.
ßiju aizbraucis ar W126, naktī pēkšņi modina miliči, jūsu mašīnu apzog. Jāiet ārā. Izeju ārā, a tur.. nezināju ko darīt raudāt,smieties, būt niknam. Tā vairs nebija a/m, kur nu vēl labi kopts un smuks W126. Stikli izsisti, salons izdauzīts ar ķieģeli, sēdekļi sagraizīti, bleģi arī saburzīti, apmētājuši ar akmeņiem/ķieģeliem. Skats briesmīgs. :cry:
Blakus igaunim vēl trakāk, tam vispār var autiņu uz šrotu vilkt, nav taisāms. Pie manas bija ķērušies otrās, cilvēki bija redzējuši un izsaukuši miliciju.
Līdz šim uz mūsu nacionāl boļševikiem skatījos mierīgi bez uztraukuma, ko viņi te lēkā. Tagad būšu pirmais lai viņus iznīdētu kā sugu no šejienes, jo dēļ viņiem tu Krievijā domā, ka mēs te viņu tautiešus apspiežam utt. Lai piedod man krievvalodīgie ne uz visiem tas domāts, bet uz atsaldeņiem. Jo katrā ģimenē bez urodov ne bivajet.
Paldies turienes milicijai vismaz, bija ļoti pretīmnākoši.
A/m nācās atstāt tur jo nav iespējams pabraukt :cry:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 12:54 
Lietotāja avatārs
nu hz, vecais. Nez vai mūsu naciķos problēma. provocē jau gan, bet tādi ir visur.
Problēma ir krievu propogandā. Naciķi ir tikai iegansts. Izņemot viņus, krievu propogandā piemin arī mūsu valdību kā tādu. Eiropa viņiem vispār ir ārējais ienaidnieks Nr.2 aiz Igaunijas un Latvijas :D
Problēma meklējama Krievijas interešu neievērošanā. Latviešus un Igauņus Krievijā sitīs tik ilgi, kamēr Latvijā nebūs valsts valoda krievu. Diemžēl...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 12:56 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

njā vecais, līdzjūtības..... nopietni.

Labi, ka pašu vēl neaiztiek ;) šejienes sabiedrība jau nav nekāda dāvana (aizej kaut uz Centrāltirgu-murgs), bet tur vispār ir VĀKS. :)

auto bija ar LV numuriem?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Decembris 2007, 12:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]Latviešus un Igauņus Krievijā sitīs tik ilgi, kamēr Latvijā nebūs valsts valoda krievu. Diemžēl...

kā tad..... atradīs nākamo ieganstu, tici man ;) Tas viss tiek stūrēts ;)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 148, 149, 150, 151, 152, 153, 154 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 6 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012