Publicēt atbildi

Re: Mercedes SLC 280 Lorinser

15. Maijs 2014, 17:45

Man nedarbojas avareikas. Prieks tehniskas vajag! Taa kaa releju jau samainiju, tad jamekle taa poga. Kur vislabak varetu meklet? Kados shrotos? ? Ko iesakat.

15. Maijs 2014, 20:16

mathias1017 rakstīja:Man nedarbojas avareikas. Prieks tehniskas vajag! Taa kaa releju jau samainiju, tad jamekle taa poga. Kur vislabak varetu meklet? Kados shrotos? ? Ko iesakat.

Šrotos maz cerību — pārāk veca detaļa. eBay. Man viens kaut kur bija paglabāts pašam rezervē, jo tiešām šis slēdzis ir centrālais mezgls visām padarīšanām ap avārijas / pagriezienu gaismām (tāpēc salīdzinoši dārgi maksā), bet šobrīd nekādi nevaru solīt, ka spēšu to saprātīgā laikā atrast.

09. Jūnijs 2014, 14:03

Paldies par padomiem un ieteikumiem! Izgaju tehnisko ar diviem 1. Lukturu augstums un sailentbloks brivkustiba.

Auto apmierina par visiem 100%, BET gribas dazhas lietas savest kartiba - muzikas sistem, gribu vnk musdienigu muzikas sistemu, originalajas vietas, neko negriezhot. Vnk ljoti parastu sistemu, lai var paklausities!

Ir tada doma mainit dzineju uz musdienigu 3.0 24v ar manualo vai automatisko karbu. Sis dzinejs ir dikti par iisu un karba ari ar 4iem atrumiem. Nav taa, ka man vajag tur ar citiem skrieties vai kaa, bet jauda tiesam dikti isa un karbai pie 100km/h kadi 4 krpm. Liekas ka sads 3l dzinejs deretu ieksa uz siem 2.8 kronshteiniem? Abi r6. Varbut kads var iedot padomu! Un izradas ka auto ir blokjis, par kura eksisteni ari nebija nekadas nojausmas.

[Izdzēsts]

09. Jūnijs 2014, 14:03

Šo ierakstu izdzēsa mathias1017 - 09. Jūnijs 2014, 14:04.
Iemesls: Divas kopijas

09. Jūnijs 2014, 22:41

mathias1017 rakstīja:Paldies par padomiem un ieteikumiem! Izgaju tehnisko ar diviem 1. Lukturu augstums un sailentbloks brivkustiba.

Auto apmierina par visiem 100%, BET gribas dazhas lietas savest kartiba - muzikas sistem, gribu vnk musdienigu muzikas sistemu, originalajas vietas, neko negriezhot. Vnk ljoti parastu sistemu, lai var paklausities!

Ir tada doma mainit dzineju uz musdienigu 3.0 24v ar manualo vai automatisko karbu. Sis dzinejs ir dikti par iisu un karba ari ar 4iem atrumiem. Nav taa, ka man vajag tur ar citiem skrieties vai kaa, bet jauda tiesam dikti isa un karbai pie 100km/h kadi 4 krpm. Liekas ka sads 3l dzinejs deretu ieksa uz siem 2.8 kronshteiniem? Abi r6. Varbut kads var iedot padomu! Un izradas ka auto ir blokjis, par kura eksisteni ari nebija nekadas nojausmas.

1) Oriģinālajās vietās neko labu mūsdienīgu neieliksi. Problēma tā, ka tur var ielikt tikai 12 cm, ja ne 11 cm skaļruņus, bet modernā izpildījumā tie ir gandrīz pīkstuļi un basu nebūs. Oriģinālie ir paredzēti cik nezik izspist zemas frekvences, moderni ne. Man vienlaicīgi bija iespēja salīdzināt gan jaunu Pioneer, gan oriģinālo sistēmu — oriģinālā skanēja labāk. Un vispār, tam auto ir jāklausās motora skaņās!

2) Sākšu no vidus — pie 100 km/h ir jābūt 3064 apgriezieniem minūtē, ja nekļūdos. Mazliet virs 3000 bija. Ja Tev ir 4000, tad kārba ir pagalam! Un 3000 pie 100 km/h ir ideāli, man visvairāk patika sajūta iespiest grīdā kad jau ir 120 km/h, tas auto ir domāts bāņiem un ātrumam 150-180 km/h. Nākamais — motori nav aizvietojami, stiprinājumi nederēs un šajos laikos tam nomainīt motoru pret kaut kādu tādu būtu tas pats, kas ar fleksi nozāģēt jumtu. Piedevām, 3,0 cik necik glāba tie 24v, bet tehnoloģiski tas bija milzīgs atkritiens atpakaļ, salīdzinājumā ar to 2,8. Pagooglē, palasi informāciju un tad sapratīsi. 2,8 taisīts pēc tā laika veiksmīgāko sacīkšu motoru principiem, tos kopējot un padarot derīgus ikdienai t.i. lielam nobraukumam. Principā auto no šādas pārbūves tikai zaudēs, paskaties kaut vai tehniskos parametrus. Bet principā labāk tiešām izpēti, ko esi nopircis. Tā kā Tev bija pirmo gadu, tad skaties, vai nav elektroniskā iešprice, kas atkal ir lauciņš googlēšanai, ka beigās tam motoram nevar uzlikt kādu nopietnāku vadību, ja tik ļoti gribas kaut ko mainīt.

21. Jūnijs 2014, 16:38

Paldies par atbildi! Kur es varetu vest dzineju parbaudit vai viss ir ka nakas? Man ir shprice.

Vel kas. Visu laiku domaju par auto magnetolu. Tiesi par to kada tur iederetos. Esmu noskatijies kko sadu http://www.ebay.de/itm/Retro-Look-Radio ... 1e8160b061

Gribas lai ir modernas iespejas, lai var teiksim mobilo savienot ar magnetolu un veljoprojam butu oldschool izskats.

Vai sadas magnetolas var iegadaties riga?

21. Jūnijs 2014, 21:42

mathias1017 rakstīja:Paldies par atbildi! Kur es varetu vest dzineju parbaudit vai viss ir ka nakas? Man ir shprice.

Vel kas. Visu laiku domaju par auto magnetolu. Tiesi par to kada tur iederetos. Esmu noskatijies kko sadu http://www.ebay.de/itm/Retro-Look-Radio ... 1e8160b061

Gribas lai ir modernas iespejas, lai var teiksim mobilo savienot ar magnetolu un veljoprojam butu oldschool izskats.

Vai sadas magnetolas var iegadaties riga?

1) Šprice ir viņiem visiem. Jautājums, vai K-Jetronic, vai varbūt D-Jetronic trāpījies — kaut kā neatceros par 110 motoru un kas tur pirmajos gados kad tika likts. Atšķirība ir būtiska, jo K ir mehāniskā, bet D elektroniskā ar datoru.

2) Konkrētā magnetola no eBay būs briesmīga. becker Mexico 7903 bija speciāli antīkajiem, tas tā, +/- OK iederas.
Attēls
Bet mūsdienās visi parasti oriģinālajā maģītī vienai no radio pogām izbūvē aux ieeju un slēdz klāt ko vēlas. Attiecīgi neredzu jēgu vispār tur kaut ko pirkt un meklēt, ja veco var pārbūvēt par ko vien vēlies, būs lētāk un labāk. Tie vecie aparāti ļoti labi radio uztver — SWH Rock vēl Saulkrastos var klausīties.

Nākamais — mūsdienās jau ir pieejami ļoti kvalitatīvi un daudzfuknkcionāli FM transmiteri. Zinot, ka W107 var diezgan baudīt motora skaņu (ne ceļa, ja visa izolācija vietā un gar logiem vējš nešņāc), tad pat slikts FM transmiteris būs OK. Tad vispār var neko nemainīt, bet palaist stereosistēmā visu, ko vēlies.

26. Jūnijs 2014, 19:00

Lasot ko Mizx raksta, pašam tādu verķi sāk gribēties :)
Publicēt atbildi