Publicēt atbildi

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 17:19

08 December 2011 17:12:07 Richy rakstīja:
Daniel, Artūr, jums ar tiem japāņu džipiem ir bijušas problēmas ar motoru vai ātrumkārbu? Vai tur viss ok?

Problēmas ir ar tiem Pajero (laikam 2,8 TD) dzinējiem,kurus ražoja līdz 1999. gadam. Dzinēji ir ar mazu resursu- pie 200 t km jārēķinās uz kapitālo remontu.
Jaunajiem vairs nav problēmas (nav dzirdēts). Sadales kārbas LC 120 un Mitsubishi Pajero izturīgas. Vismaz pats nevienu nesmu nokāvis. Pajero gan nevajadzētu pie ātruma virs 100 km/h slēgt starpasu bloķēšanu. Pajero ir jūtīgāks ziemas laikā attiecībā uz dīzeļdegvielu.

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 17:21

08 December 2011 12:42:33 Richy rakstīja:

Vispār es sāku domāt, ka jāmet miers meršiem un jāsāk iespringt uz jaunāku gadu.

tā Tu teici pirms 2 gadi un nopirki 7er. Bet tomēr atkal atgriezies pie W140. AS arī, svārstījās, svārstījās, un pirms pusgada man teica, ka no W140 nekad vairs nešķiršoties.

Jūs tak esat vieni rakari :D

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 17:24

Laiks iet, apstākļi un vērtības mainās.

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 17:27

Man nav bijušas problēmas. Kārba gan mehānika un nezinu kā būtu automātam. Dzinējam 3.2 DiD vispār neko pa gandrīz 5 gadiem neesmu darījis izņemot eļļu un filtrus mainījis. Vienīgais kaut kādi devēji, kas atbild par piedziņas saslēgšanos, bija nobeigušies no vecuma. Nevarēja ieslēgt tikai pakaļu un atslēgt diferenciāli. Tie it kā nebija jaucami un vajadzēja pirkt jaunus, bet mans brālēns Makgaivers kaut kā dabūja vaļā un sataisīja tiem kontaktus. Un vēl esmu vairākus priekšējos gultņus, eļļas līmeņa dačiku, bremžu diskus un kalotkas mainījis. Patiesībā tas laikam arī ir viss. Pārsteidzoši uzticams man tas auto. Tikai tie gultņi šķiet, ka vājā vieta.

P.S.Rūsa arī nav pārāk apēdusi to auto. :)
Pēdējo reizi laboja Artūrs - 08. Decembris 2011, 17:31, kopā labots 1 reizi.

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 17:37

Tik un tā, no visiem tiem plastamasas karaļiem, man Nissan Pathfinder šķiet vispaktiskākais. Nu ok. LC jau vienmēr ir līmenī, bet cena arī nav zema. Tikai jautājums - vai ir krasa atšķirība?
Dzirdēju, ka LC 120 arī labi zog?

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 18:07

Par Pajero Sport izturību tikai labāko :super:
Auto tika paņemts jauns salonā.. pa taisno uz RUS un vairs LV nav redzējis.. Uz šodienu (pa pieciem gadiem) ir noskrējis teju 500`000km :) Eļļas maiņa katru otro mēnesi :D Nevaru atcerēties ka kautkas pa šo laiku būtu bijis ekstrēms jāmaina izņemot galvu (2.5TDI), kas bija pārkarsēta paša vainas dēļ.. Ņemot vērā ka Pajero oficālo dīleri nav redzējis kopš dzimšanas uzskatu ka ideālāk nevar būt. Dzīts tika pa purviem, karjerām, un galvenokārt krievijas meži.. + protams katru dienu līdz mežam arī jātiek no Loku purčika :D

edit: Viena no šaizēm bija ar signalizāciju un imobilaizeru, BET arī dēļ garnadžiem kas gribēja aizdzīt ar elektrošoka pielietošanu.. labi ka tikai signalizācija noklājās :amurs: Tika izravēta pilnībā..
Pēdējo reizi laboja Vecais - 08. Decembris 2011, 18:29, kopā labots 1 reizi.

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 18:36

08 December 2011 14:06:35 Misters X rakstīja:
Labi, Tomzs, uztaisīsim tev ziemā Lauku Puiku talku, iztīrīsim no sniega, no tevis drifts ar S klassi un tējas vakars.

Nesoli to, ko Tu (šajā gadījumā Jūs) nevariet izpildīt ;)

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 19:57

08 December 2011 15:34:39 Richy rakstīja:
Mizx, kā Tu vari salīdzināt kabluku ar parketnieku? :D
Tāpēc, ka abi divi modeļi man apkopjami un pa servisiem vazājami, diezgan jau pieredze sakrājusies no tehniskās puses. Uzskatāms piemērs, kā no vienām un tām pašām detaļām salikt dažādus auto. Un veikalos zināt, ka jāprasa detaļas priekš Caddy, nevis Tuarega / Cayenne, jo pēkšņi parādās mistiskais uzcenojums... Es arī nesaku, ka Caddy ir slikts, man no praktiskās puses patīk, bet aprīkojums tur būs diena pret nakti, jo Caddy var dabūt vispār bez ekstrām, bez centrālās atslēgas, labi, ka vismaz beņķis ir polsterēts jau standartaprīkojumā.

AS, atkal iekomentēji nevietā, jo es tepat iepriekšējā lapā pateicu labus vārdus par vairākām dažādās valstīs ražotām automašīnām. Ja neseko visiem maniem komentāriem, tad lūdzu nespried izlasot tikai dažus!

Citas markas!!!!

08. Decembris 2011, 20:41

08 December 2011 16:16:40 Renoir rakstīja:
08 December 2011 13:31:49 Tomzs rakstīja:
CRV pirmaa paaudze, nulle ruusas.

Esmu braucis ar pirmo un pēdējo paaudzi.
Ļodzīgs tāds tas aparāts uz slidena ceļa, nestabils. Motori pa mīkstu, uz šosejas pietrūkst jaudas. Caureja labāka ar atslēgtu elektroniku (pēdējai paaudzei).

Ļodzīgs uz ceļa? Nezinu...
Uz šosejas pietrūkst jauda? Nu jā, salīdzināt E320/S320 salīdzināt nevar.

Citas markas!!!!

09. Decembris 2011, 10:24

Palasījos krievu lapās par Nissan Pathfinder. Atsauksmes praktiski negatīvas :(
Esot nekvalitatīvi saskrūvēts, ļoti stipri rūsē, regulāri jāmaina dažādi devēji un visādi sīkumiņi. Esot tipiskas problēmas ar sajūgu un dažām elektroniskām lietiņām.
Par motoru neviens nesūdzējās, bet izskatās, ka šādi mazi krikumi varētu būt pat kaitinošāki.
Nez, moška Krievijas tirgum ved citus Nissanus?
Publicēt atbildi