Nu chipot es mazliet baidos, jo shkjiet tad vinjsh saaks maksimaali ekspluateet savus resursus un aatraak nojaasies...
Karoch, padziivoju mazliet Daanijaa.. ar mersiiti brauca mana druzhka..
Nedeelju nobraucu tagad pats.. un shaadas taadas kjibeles.. kautkas ar motorinju nav labi, bremzhu kluciishus nomainiju, it kaa pa saliem iztureeja visu OK, neskaitot, ka bija nopliisis gjenerators un nelaadeeja akji.. salaa meegjinu iedarbinaat.. mazliet iegriezh.. un apstaajas. Iedomaajos, ka akjis beigts, kaa nekaa 5+ gadi... it kaa buutu laiks mainiit.. nomainiiju.. peec laicinja visa elektriiba saaka mirkshkjinaat.. atkal serviss, tie saka, ka gjenis chupaa, salaboja.. viss chiki un izraadaas, ka vajadzeeja uzreiz gjeni labot, un akjim nebija ne vainas.. tagad man 2.. nu un lai ir
.gif)
))
Veel neskaidra lieta ar to automaatu.. kaa iedarbinu un saaku braukt, mazais uzrauj liidz 4 aatrumam paarsleedzoties pie maksimaaliem apgriezieniem.. viss ir chotka, bet tikliidz uz shosejas taa pagaazeeju, notiek man nesaprotamais.. izbraucot no apdziivotas vietas aatrumi saak paarsleegties pie 1500 apgriezieniem!!! -} uzraaviena nekaada... meegjinaaju sleegt manuaali arii jeega ne iipashi, jo ierobezhotaajs neljauj aatrumu mociit peec 2800 apgr.... vot to es nesaprotu... te chista kaukaada shaize ar elektroniku.
Ritoshajaa daljaa arii kaut kas shkjiet aizdomiigs, jo iebraucot bedriitee pie aatruma virs 40.. mashiiniiti mazliet sanes.. savirze.. vai???
Karoch pieteicos uz diagnostiku TUF servii pirmdien, redzees ko teiks...
Bet autinjsh dieviigs
.gif)