Pieredze, jautājumi, ieteikumi W201, W202, W123, W124, W126, W140, W220, uc.
09. Novembris 2004, 21:15
Mazliet arī tā kā jautājums -- īsajai 2-durvju G-klasei taču pakaļgals citāds -- logs mazliet garāks kā 4-durvju, ne? Spriežu pēc tā, ka kaut kur manīju reklāmu par AMG pagarināto G-klasi, bet bildīte kā bildīte, varbūt vienīgi pakaļgals tiešām garāks un tur var vairāk ko salikt. Attiecīgi domāju, ka būs to pagarinājumu pielikuši no īsā... Mazliet haotiski, bet labojiet, ja kas!
09. Novembris 2004, 21:19
[user]387|elSprogo|[/user]Ja nemaldos, tad Binz pamatnodarbība ir taisīt autiņus garākus. Visvairāk viņi laikam nodarbojās ar W123 pagarināšanu...
W123 ir oficiāla pagarinātā versija gluži kā vēlākos gados W124. Pārītis arī Latvijā redzēti, viens tagad sataisīts kāzu pasākumiem. Savulaik vienam citam saimnieku tā arī neizdevās noķert, kaut remontējāmies vienā servisā -- šis baigais burusporta fans, attiecīgi auto bija ideāls šādiem nolūkiem -- labi tiek galā ar ne pārāk labiem ceļiem + tik daudz vietas uz jumta... ka vējadēlis uz tā no salona nekādi nav ieraugāms... Bet Binz pie tiem pagarinātajiem tiešām mēdza piestrādāt....
09. Novembris 2004, 21:30
Es jau nesaku, ka Binz bija vieniigie vai oficiaalie, es vienk saku, ar ko vinji slaveni...
09. Novembris 2004, 21:38
Es jau ar neko...
09. Novembris 2004, 21:45
[user]387|elSprogo|[/user]Es jau nesaku, ka Binz bija vieniigie vai oficiaalie, es vienk saku, ar ko vinji slaveni...
.gif)
Reku vecvec Binz...:

Ņēmās šie ar MB ietilpības palielināšanu no vecveciem laikiem...
09. Novembris 2004, 22:04
[user]387|elSprogo|[/user]Es jau nesaku, ka Binz bija vieniigie vai oficiaalie, es vienk saku, ar ko vinji slaveni...
.gif)
http://www.binz.com/indexen.html
10. Novembris 2004, 01:21
[user]379|Mizx|[/user]Mazliet arī tā kā jautājums -- īsajai 2-durvju G-klasei taču pakaļgals citāds -- logs mazliet garāks kā 4-durvju, ne? Spriežu pēc tā, ka kaut kur manīju reklāmu par AMG pagarināto G-klasi, bet bildīte kā bildīte, varbūt vienīgi pakaļgals tiešām garāks un tur var vairāk ko salikt. Attiecīgi domāju, ka būs to pagarinājumu pielikuši no īsā... Mazliet haotiski, bet labojiet, ja kas!

nu ar to iiso baazi ir taa vinas ir 2 varianti pat 3....viens variants tas ir kad aizmugureejais saanu logs ir gars un vesels ...tad ir gars un daliits un tad ir taa saucamaa divdurvju pagarinaataa baaze...aizmugureejais saanu logs ir loti gars un masiina izskataas kaa garaa baaze tikai ar 2 durviim....
10. Novembris 2004, 19:52
offtopic
10. Novembris 2004, 20:00
[user]22076|wildthing|W201[/user]Sveiki,
Vai kads varetu kautko pastastiit par sa modela Brabus versiju?ir piedavajums vinju iegadaties
Ineterese kads vinjam isti ir motors un jauda
paldies
.gif)
Nu, vispār, vai tad nebūtu loģiskāk tās lietas noskaidrot pie cilvēka/iestādes, kas to auto tirgo? Ar Brabus ir vēl sarežģītāk kā ar AMG, jo viņi, liekas, piedāvā vēl vairāk un dažādākas dzinēju modifikācijas pakāpes. Ok, par 190E neko nezinu, bet gan jau arī tur ir vairāk kā 1a. Iespējams, ka dzinējam darīts nav nekas, iespējams, ka viskaukas. Pēc tevis sniegtās informācijas, diemžēl, neko precīzu pateikt nav iespējams.
10. Novembris 2004, 21:12
[user]387|elSprogo|[/user]Nu, vispār, vai tad nebūtu loģiskāk tās lietas noskaidrot pie cilvēka/iestādes, kas to auto tirgo? Ar Brabus ir vēl sarežģītāk kā ar AMG, jo viņi, liekas, piedāvā vēl vairāk un dažādākas dzinēju modifikācijas pakāpes. Ok, par 190E neko nezinu, bet gan jau arī tur ir vairāk kā 1a. Iespējams, ka dzinējam darīts nav nekas, iespējams, ka viskaukas. Pēc tevis sniegtās informācijas, diemžēl, neko precīzu pateikt nav iespējams.
Ja tas ir tas pats, ko es domāju, tad vizuāli tam praktiski nekas nav mainīts, bet, kas slēpjas dziļāk... Jā, tikpat labi tas var būt kā dīzelis, tā benzīnnieks...