Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 59 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W124 logu tīrītāja mehānisms
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2008, 21:16 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Oktobris 2008, 12:25
Atbildes: 21
nē te iet runa par divām dažādām lietām par lielo loga tīrītāju un mazo lampas tīrītāju. logu tīrītājā ir tā problēma , bet vajag ( jo nofenderēta) lampu tīrītāja ščotkas kājiņa!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2008, 21:18 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]593750|mb124|[/user]nē te iet runa par divām dažādām lietām par lielo loga tīrītāju un mazo lampas tīrītāju. logu tīrītājā ir tā problēma , bet vajag ( jo nofenderēta) lampu tīrītāja ščotkas kājiņa!!!

man no e30 liekas ir mazais logu tiritajs

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2008, 21:20 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Decembris 2008, 00:54
Atbildes: 3033
Mašīna: isuzu
Citēt:
[user]514378|libra|[/user]
Citēt:
[user]637773|Bpa4|[/user]
nav tiesa tur nav problēma

atkal bra4 zin! 8D

zin gan

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2008, 21:20 
Lietotāja avatārs
:ninja:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2008, 21:21 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Oktobris 2008, 12:25
Atbildes: 21
nē nē nē man te nevajag pārot 2 marku auto un taisīt parodiju vēl jau no volgas briedi var pielikt :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2008, 23:36 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Maijs 2007, 23:09
Atbildes: 167
Citēt:
[user]593750|mb124|W124 logu tīrītāja mehānisms[/user]lieta tāda ka man logu tīrītājs reizēm strādā ļoti stīvi citreiz pat paliek loga vidū un tagad kā ieķeras tā izšauj drošinātaju! kas tur varētu būt par vainu? kā viņu var izjaukt??

Viss ir ļoti vienkārši. Pēc pieredzes no sava 124ā:

1) izslēdz aizdedzi, kad logu tīrītājs ir pa diagonāli logam,
2) Noņem plastmasas vāciņu, kas piesedz sviru (uz logu tīrītāja kājas, bet ne to, kas uz tā bunduļa, kas pa vidu),
3) Redzēsi spīdīgu stieni, kurš logu tīrītājam darbojoties kustas uz iekšu un āru,
4) Smērē virsū grafīteni vai ko tamlīdzīgu un kustini logu tīrītāja kāju, tā kā tas notiek darbojoties logu tīrītājam. Tas stienis kustēsies un smēre ies tur iekšā,
5) Tā vairākas reizes, kamēr apnīk un liec visu kopā:)

Protams, ka šis nav ražotāja noteikts apkopes veids, bet man toreiz kaut kas bija pa fikso jāsaštuko, sākās lietus sezona, bija bišku auksts un baigi negribējās tur jaukties. Pēc šīs procedūras logu tīrītājs pavilkās uz tādu ātrumu, ka stāvot uz vietas, pie izslēgta motora, varēja novērot, kā mašīna šūpojas:)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Decembris 2008, 23:43 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 04. Aprīlis 2007, 14:45
Atbildes: 206
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: C180 97' ar gāzi :)
Citēt:
[user]254844|fourmatic|[/user]
Citēt:
[user]593750|mb124|W124 logu tīrītāja mehānisms[/user]lieta tāda ka man logu tīrītājs reizēm strādā ļoti stīvi citreiz pat paliek loga vidū un tagad kā ieķeras tā izšauj drošinātaju! kas tur varētu būt par vainu? kā viņu var izjaukt??

2) Noņem plastmasas vāciņu, kas piesedz sviru (uz logu tīrītāja kājas, bet ne to, kas uz tā bunduļa, kas pa vidu),
3) Redzēsi spīdīgu stieni, kurš logu tīrītājam darbojoties kustas uz iekšu un āru,
4) Smērē virsū grafīteni vai ko tamlīdzīgu un kustini logu tīrītāja kāju, tā kā tas notiek darbojoties logu tīrītājam. Tas stienis kustēsies un smēre ies tur iekšā,

Protams, ka šis nav ražotāja noteikts apkopes veids, bet man toreiz kaut kas bija pa fikso jāsaštuko, sākās lietus sezona, bija bišku auksts un baigi negribējās tur jaukties. Pēc šīs procedūras logu tīrītājs pavilkās uz tādu ātrumu, ka stāvot uz vietas, pie izslēgta motora, varēja novērot, kā mašīna šūpojas:)

tieši tas par ko es stastiju augstaak... izradaas ka ne tikai man vienigajam pavecaas ... :) Man tagad arii mashiina shupojas kad uz vietas slotinja stradaa, divaina sajuuta...
8D 8D 8D 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Decembris 2008, 00:02 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 27. Maijs 2007, 23:09
Atbildes: 167
Citēt:
[user]236846|dixi|[/user]
Citēt:
[user]254844|fourmatic|[/user]
Citēt:

tieši tas par ko es stastiju augstaak... izradaas ka ne tikai man vienigajam pavecaas ... :) Man tagad arii mashiina shupojas kad uz vietas slotinja stradaa, divaina sajuuta...
8D 8D 8D 8D

Ir ok, droši vien tas wd40 atšķaidija veco smēri un viss aizgāja. Tikai jāņem vērā, ka wd40 šķīst ūdenī, tātad ar laiku pazūd ;)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Decembris 2008, 00:58 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Par visu ieteikto 2 brīdinājumi:
1) tikai eļļošana derēs kādam laikam, jo netīrumi ir jādabū arī ārā. Šādi saeļļosies, bet mēsli paliks. Tā kā p`[ec kāda laika vajadzēs to tik un tā vērt vaļā un tīrīt.

2) WD40 NAV (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) eļļa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tas ir šķīdums, kam piemīt eļļojiošas īpašības, tas nokož visādus mēslus, rūsu un sākumā atgrūž ūdeni. Bet tas ātri zaudē īpašības un pēc tam tas PIESAISTA ūdeni. Tas nozīmē, ka vēlāk tur rūsēs un viss cits ies vaļā ar dubultu spēku! WD40 ir izdomāts lai iekustinātu saķērušās lietas, bet arī pēc tam ir jātīra ārā un jālieto normāla eļļa.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Decembris 2008, 01:25 
Lietotāja avatārs
Es ieteiktu Wurth razoto HVS LUBE ta ir smerviela ar molibdena organiska savienojuma OMC2 piedevu! Reali tas ir aerasols ko uzpush smerejamajai vietai un tad vinsh paliek ka zeleja... paredzets lietoshanai smagos apstaklos valejiem gultniem un zobratiem! atgruz netirumus un gruzus... pazina izmanto krosa motocikla kedes smereshanai! ir sajusma!

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 59 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012