|
94.-95.gada auto nevajadzeetu buut taam probleemaam ar elektroniku, jo tajos taas tik daudz iekshaa veel nav. Jaa, W210 utt peec 96.gada tieshaam ir dzirdeets, ka ir tie gljuki, bet, tas atkariigs no indiviuaalaa auto. Tur var veikties, var arii konkreeti nepaveikties. C280 dzineejam vajadzeetu buut tam pasham, kas ieksh W124, tādēļ visi remonti un detaļas izmaksaas tikpat, cik uz W124. Lūzt tur nekam nevajadzeetu. Pie 120`000 km šādiem dzinējiem pamazām jāsāk mainīt blīves, bet tas ir dabisks process, jo gumijas tak arī noveco. Kā jau teicu iekš iAuto, pirmo gadu modeļiem parasti ir vairāk problēmu, kā jau nedaudz jaunākiem, feisliftotajiem modeļiem. Par servisiem arī tev jau pastāstiju. Ar detaļām, vismaz dzinējam, problēmām būt nevajadzētu. Kapēc to tik maz? 2i iemesli - latvijā mazos MB par MB neuzskata, tapēc tos tik ļoti nepērk. Otrs iemesls - ja vāģim viss kārtībā, kāda velna pēc to pārdot? 2.8l bīdeklis ir ļoti labs, un to mazo aparātu labi paātrina. Par ritošo man nav ne mazākās nojausmas, jo nekad man W202 nav piederējis un visdrīzāk arī nepiederēs, ja nu vienīgi C43AMG. Esmu bijis kā pasažieris, un neteiktu, ka vietas parāk trūka. Mazāk kā iekš W124 ir, bet nav traki.
Ieteikums - pagaidi nākamās nedēļas sākumu, kad cilvēki nedaudz aktīvāki kļūs, tad tev arī visdrīzāk tiks sniegta plašāka informācija.
_________________ All Your Base Are Belong To Us
|