Labdien!
Esmu šeit jauniņais, un palasot dažādus rakstus, uzreiz saprotu, ka vēl ir daudz kur tiekties, un man tas patīk. Esmu Mercedes piekritējs, par to jāpasakās Mercedes piekarei, kura ir tik mīksta, patīkama, kā arī drošība, un uzticība, bet kā jau daudziem gadās, savam skaistulim man ir jānovāc rūsa, jo gribētos, lai manējais darba zirgs izskatītos zolīdi.

Iepriekšējais saimnieks, viņu ir kārtīgi nolietojis, un darba ir diezgan daudz, bet tieši tas man arī intriģē, vai es spēšu tikt galā. Tas ir mans pirmais tik nopietnais, tā teikt, projekts, jo iepriekšējā mašīna bija īsu laiku. Šajā bildē ir redzams, ka ir bojāts priekšējais bamperis, esmu jau nogruntējis spārnu, jo arkas sāka rūsēt, un pa pašu spārnu parādījās punktiņi, izbīdāmajām durvīm esmu nogruntējis apakšu, atlika tikai sliekšņi.

Šajā bildē ir redzamas zilas durvis, izskatās tas viss diezgan interesanti, bet, manuprāt, tas ir labāk, kā braukt ar izpuvušām durvīm, bet
esmu saskāries ar problēmu , jo nevaru saprast, kā noregulēt ideāli durvis, durvju apakša ir noregulēta ļoti labi, viss sader, bet augšpuses regulēšanas skrūves ir pievilktas maksimāli, bet aizverot durvis, augšpusē ir atstarpe apmēram uz centimetru. Aizmugurējais spārns jau arī ir nogruntēts, būs jāsagatavo zilās durvis krāsošanai, kā arī priekšējās durvis pašlaik jau ir nogruntētas līdz rokturim, kā arī viss priekšējais spārns, špakteles uz sāna vairs nav. Atlicis nedaudz iekrāt naudu uz sākt krāsot.

Ceru, gala rezultātā, sanāks, kas tiešām labs.