Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 10 ieraksti ] 
Autors Ziņojums
 Tēma: Kludu definejumi
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2011, 23:09 
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Jūnijs 2010, 12:37
Atbildes: 14
Atrašanās vietas: Irija
Mašīna: Mercedes c220 CDI w203
Sveiki visiem.Man ir mercedes benz C220, W203 un nevaru saprast ka pareizi iztulkot sis kludas,varbut kads var palidzet. B1000,B1350,B1205,B1020 A un vel ir tada lieta,ka man lidz 2500 apgriezieniem loti labi rauj uz prieksu a pec tam kautka pa lenam uznem apgriezienus,esmu nomainijis visadus sensorus kurus tik vareju un neka.Nevarau saprast kapec ta,i diagnostika ari neko jauna neparadija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2011, 23:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
27 January 2011 23:09:05 sana7777 rakstīja:
Sveiki visiem.Man ir mercedes benz C220, W203 un nevaru saprast ka pareizi iztulkot sis kludas,varbut kads var palidzet. B1000,B1350,B1205,B1020 A un vel ir tada lieta,ka man lidz 2500 apgriezieniem loti labi rauj uz prieksu a pec tam kautka pa lenam uznem apgriezienus,esmu nomainijis visadus sensorus kurus tik vareju un neka.Nevarau saprast kapec ta,i diagnostika ari neko jauna neparadija.
1) Ja biji diagnostikā, tad kāpēc viņi neatšifrēja kļūdas???? Kāda jēga no tādas diagnostikas???? Jo īpaši, ja kļūdas nav nodzēsāmas — tad jau skaidrs defekts.

2) Jautājums no pieredzes — vai tas ir visos ātrumos? Jo ir gadījies, ka 2. un 3. ātrumā nav uzrāviena, citos ir, tur bija kārbas remonts, visādas elektronikas remonts, bet beigās izdevumi sanāca pamatīgi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2011, 23:49 
Lietotāja avatārs

Diagnostika man ir pasam,tapec ari nevareju partulkot pareizi no anglu valoda,bet tada lieta ir ka 2 un 3 roba a pec tam itka aiziet,bet taja pasa laika itka karbai nav nekadas vainas un man ir manuala karba

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Janvāris 2011, 23:51 
Lietotāja avatārs

Citēt:
27 January 2011 23:49:34 sana7777 rakstīja:
Diagnostika man ir pasam,tapec ari nevareju partulkot pareizi no anglu valoda,bet tada lieta ir ka 2 un 3 roba a pec tam itka aiziet,bet taja pasa laika itka karbai nav nekadas vainas un man ir manuala karba
Bet uzraviens ir tajos atrumos lidz 2500 apgriezieniem un pec tam lenak uzrauj

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2011, 00:04 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
27 January 2011 23:49:34 sana7777 rakstīja:
1) Kāds te bija licis linkus uz kļūdu atšifrējumiem, bet gan jau ka tāpat angliski. Piedevām, bez zinātāja, ko kļūdu apzīmējumu kombinācijas nozīmē, tik un tā neko nesapratīsi. Jo kļūdas paziņojums ir no mezgla, kas nefunkcionē, bet tas nenozīmē, ka mezgls bojāts, tas var nozīmēt, ka tas tikai saņem nepareizu informāciju. Tā kā bez speciālista diez vai iztiksi.
2) Ja tas ir tikai dažos ātrumos, tad rēķinies ar maka plašu atvēršanu. Paziņas ilgi nomocījās, tiešām kārbā visādus sensorus mainīja un vadību mainīja, iztērēja ap 600 Ls, bet tas bija sen un varbūt nomainīja arī strādājošas lietas. Vienkārši auto 2. un 3. ātrumā beigās vispār vairs ātrumu neuzņēma, arī tāds dīzelis un arī mehānika. Nomocījās ap šo problēmu diezgan ilgi. Tā kā šis diez vai būs gadījums, kad paša spēkiem tiksi galā ar problēmu. Konkrētam auto pat mehāniskā ātrumkārba patiesībā vairs diez ko mehāniska nav, tur savā ziņā 50/50 ar elektroniku.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2011, 00:11 
Lietotāja avatārs

Ir man te viens labs pazina,nemas tikai ar mersiem,pameginasu no vina ko uzinat,ja neka laba neuzinasu tad bus vien jamaina karba.Pie mums vina kautkur no kadiem 150 lidz 300 eiro maksa,plus pats vel nomainisu.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2011, 00:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Citēt:
28 January 2011 00:11:42 sana7777 rakstīja:
Ir man te viens labs pazina,nemas tikai ar mersiem,pameginasu no vina ko uzinat,ja neka laba neuzinasu tad bus vien jamaina karba.Pie mums vina kautkur no kadiem 150 lidz 300 eiro maksa,plus pats vel nomainisu.
Nē, ar kārbu tam nekāda sakara, bet ar elektroniku... Diez vai pašai kārbai kaut kas atgadījies, bet kaut kur problēmas auto elektroshēmā, rupji sakot.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2011, 00:46 
Lietotāja avatārs

Es ta jau padomaju ka karbu bus jamaina.Nu paldies par palidzibu,saksu kapaties riktigak pa visu elektroniku,pat nebiju iedomajies ka varetu saistities ar karbas elektroniku

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2011, 01:00 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tu jau brauc principā ar datoru, mehāniskā daļa tikai zem auto, pārējais VISS ir elektronika, ko tikai mehāniski palaid un viss. Kārbas loma tur tik cik kulisē sensori par izvēlēto pārnesumu, kas dod komandas elektronikai, motora vadībai, apmēram tāds būtu paviršais skaidrojums.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Janvāris 2011, 09:22 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

B kļūdu grupa apzīmē ar virsbūvi saistītās kļūdas.

Manā sarakstā ir tikai
B1000 HRA Headlamp range adjustment: Supply voltage of the control unit is too low (undervoltage)

Pārējo kodu nav.

Kā jau Mizx minēja, bez pieredzējuša speciālista te neiztikt, jo vells viņu zin, kāpēc voltāža ir par zemu.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 10 ieraksti ] 

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012