Tēma slēgta

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 18:47

Es iemīlejos MB C36 AMG un gribu to nopirkt. 95-96g. veco un par to ir daži jautājumi. Ar ko sākt lūkoties šajā mašīnā? Kam pieverst uzmanību pirmkārt? Cik dārgs viņš ir ekspluatešanā vai salīdzinājumā ar c280 ar automātu. Un kur Rīgā to var remontēt.

P.S. 95-96g. noskrējiens mobile.de ir ap 150000-160000km(bijuši arī māzāku nobraukumu), bet C43 97g. ar pāri 200tūkst. nav retums. Ar ko tas varētu būt saistīts, jo spriežot pēc krēsliem c36 nobraukums bija origināls.

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 18:51

Principā tepat viens pa sludinājumiem pēdējā laikā redzēts...

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:04

Nekad ar tādu saskāries neesmu, bet jebkurā gadījumā tāds aparāts arī ir manā wish-list :) Cik paspēju palasīties, nekādu radikālu problēmu būt nevajadzētu, dzinēji ir izsturīgi, jo hand-built AMG rūpnīcā. Vienīgā lielā problēma ir ar elektronisko kārbu, kas nāk sākot ar 97o gadu, par kuru ir kārtīgi jārūpējas un jāmaina eļļa filtram kaukas ik pēc 36`000 jūdzēm. Bet tas tevi laikam neskar.

Tie noskrējieni ir atkarīgi no tā, kā tie vāģi lietoti. Liela daļa to aparātu tiek pirkti, lai močītu pa bāņiem, un tad sanāk tie lielie noskrējieni.

P.S. Kā būtu ar linku uz to vāģi, ko esi noskatījis?

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:10

A, jā, vēl jāpievērš uzmanība amortizātoriem un stūres pirkstiem, kas it kā esot vājās vietas C-klasēm. Pēc 1a speciālista ieteikuma, jāpievērš uzmanība arī tam, kādā stāvoklī ir lietie diski (vai nav apdauzīti), nevienādas riepas un vispārīgajam mašīnas izskatam (tīrība utt.). Tā kā šo auto īpašnieki parasti lepojas ar saviem auto, tad šādas pazīmes varētu norādīt, ka ir arī vēl kādas problēmas....

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:15

Ja vaig, te vēl pāris standarta problēmu to gadu C-klasēm:
Trouble Spots

Brake noise: Brake squeal at low speeds (under 10 mph) may activate the antilock brake system. (1994-97)

Clock: The clock on the C220 may reset itself when starting the engine due to a faulty instrument-cluster voltage regulator. (1994)

Dashboard lights: The EC warning light may come on indicating loss of A/C refrigerant caused by a faulty refrigerant pressure sensor. (1997)

Fuel gauge: Erroneous fuel-gauge readings are often due to a bad potentiometer on the fuel-level sensor. (1994-96)

Hard starting: The starter may corrode due to the windshield water draining onto it. (1994-96)

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:24

http://www.mobile.de/SIDKWtmStgZjXOvxxe ... 143805174&

Es to pirkšu Vācijā, jo tās vienīgais kas šobrīd pārdodās Latvijā ir dārgs.

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:27

cena kaa velosipeedam...viens jautaajums kaadeel C klase un veel AMG??....cau SPIEG!!

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:29

vienkarši iepatīkās! C280 ir bānali. w210 mazliet pār lielu.

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:32

Aizdomīgi lēts tas verķis. Kas man liekas vēl aizdomīgāks, ir stūre. Tai apakšā ir balta āda, un 99% gadījumos tādu stūri lieka tad, kad arī viss pārējais salons ir ar melnu.baltu ādu, toistj, balts pa vidu un melns sānu malās. Tātad, vai nu krēsliem āda pāršūta vai stūre mainīta (un kapēc lai kāds to darītu, jo izliek virsū jau viņš tādu pašu:)). Par krēsliem - no tām bildēm pateikt neko nevar, un PhotoShopā kautko tur uzlabot ir 2 minūšu jautājums :)(man pat ir aizdomas par 1u vietu). Pārdevēja vārds Kick Down arī neliekas īpaši laps :D Ja tu nopietni domā šito C36 ņemt, OBLIGĀTI palūdz vēl bildes, kuras būtu pēc iespējas lielākā rezolūcijā un no dažādiem leņķiem utt. Lai tev parāda vēlreiz tos beņķus, pedāļus, aizmugurējos beņķus, diskus, dzinēju utt. Ja viņš ir nopietns pārdevējs, viņš tev 1-2 dienu laikā tās bildes atsūtīs. good luck :)

MB C36 AMG Palīdziet!

14. Janvāris 2005, 19:33

[user]35881|Phil|[/user]vienkarši iepatīkās! C280 ir bānali. w210 mazliet pār lielu.

Sveiks RIP:) Phil - kapēc C280 ir banāli? Man būt domāt, ka ar 2.8 tam mazajam verķim jaudas pilnībā pietiek (ok, es jau arī gribētu vairāk :D)
Tēma slēgta