Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Virsbūve
| Autors |
Ziņojums |
|
Viesis
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 16:57 |
|
|
|
|
W124 - viena logu tiiraamaa slotinja... Aaraa pretiigi smidzina,slotinja saak padoties un smeeree pa stiklu visu uudeni un netiirumus. Kaadu slotinju likt un kuras ir taas labaakas no juusu pieredzes!
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 17:01 |
|
|
|
Jebkuru citu izņemot tās, kuras maksā Ls3. .gif)
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 17:02 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129
|
|
viena gan..un tas mehaanisms ir jasaudzee ka jela ola... :whistle:
es kaut kad biju Statoila nopircis Champion, pec 3 meneshiem saaka chikstet-izmetu.....
pec tam nopirku atkal Champion, tikai ne Staoilaa, un neko labaku vairs nevareja veleties..... :evil:
_________________ Das Beste oder nichts!
|
|
 |
|
|
Renoir
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 17:21 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35 Atbildes: 5262 Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508
|
|
124 ir jāpērk gumijas tikai. Kvalitatīva gumija maksā 5 lati bez dzelžiem. A championa slotiņas vispār neder. Es reiz nomocījos līks meklēdams jau gatavu slotiņu. neviena precīzi neder. Beigās izņēmu gumiju un ieliku vecajā. a gumija mēsls. Man liekas, nav paredzēts mainīt visu slotu...
_________________ 4M war űber alles
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 17:23 |
|
Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32 Atbildes: 33834 Atrašanās vietas: Pleskodāle
|
ka ta neder preciizi????? :? :whistle: man viss dereeja...... 
|
|
 |
|
|
Renoir
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 17:34 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35 Atbildes: 5262 Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508
|
|
nu der gandrīz... tikai championam stiprinājuma vieta ir mazliet citur un sanāca, ka tā slota ir gandrīz par garu augšā un varēja būt garāka apakšā. Secināju, ka nekas nav labāks par oriģinālo. Turklāt noprikt gumiju pa 5ls (Bosch) ir arī lētāk nekā visu garu slotu pa kādi 7-8ls.
_________________ 4M war űber alles
|
|
 |
|
|
ZV
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 17:35 |
|
|
|
man ta otra slota maksaja Ls 14,00.... :? a ta Staoila bija laikam pa 6 Ls.....
|
|
 |
|
|
Viesis
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 17:39 |
|
|
|
|
Cik esmu pircis slotas manam a visas derējušas. Bet vislabākās cik atceros bija Bosch. Pēdējo gan nopirku Championu. :x Starp citu, kuras gumijas tad ir tās labās ? Man vēl mājās mētājās kaut kādas vecas Bosch slotas, moš tām varētu tās gumijas samainīt ? :?
|
|
 |
|
|
Mizx
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 08. Novembris 2004, 19:17 |
|
Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15 Atbildes: 22073 Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
|
|
Es arī te nesen iepirku Bosch slotas, lai neiegrābtos, aizbraucu pie oficiālajiem izplatītājiem. Nu, lēti nebija, padsmit latus izdevu, bet uzreiz pēc kataloga piemeklēja, perfekti stiprinājumi kaut kāda jauna dizaina (regulāri bija problēmas ar tiem...), tīra labi un jau vairāk kā mēnesi. Tagad esmu iemācījies, ka W123 slotiņām šis auto nav norādīts, bet jāskatās pēc uzraksta modeļu rindā "Ferrari Testarossa" -- tās būs īstās, goda vārds! Jūtu, ka ieguldījums atmaksājas!
|
|
 |
|
|
OZOLS
|
Tēma: Logu tīrāmās slotiņas Atbilde saņemta: 09. Novembris 2004, 08:35 |
|
Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39 Atbildes: 1296 Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
|
|
Man ir Champion. Nu nesūdzos. modelis ir MC60 vai MC61. Tagad jau ir vēl ideālāk - jaunajiem CH modeļiem ir nodiluma indikators. Kad slota sāk "beigties" viņai gumija paliek balta. Līdz šim viss ir OK.
_________________ Neviens Labs darbs nepaliek nesodīts!
|
|
 |
|
Foruma saturs » Arhīvs » Arhīvs » Tehniskā palīdzība » Virsbūve
Kas ir Pieslēdzies
Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi
REKLĀMAS