Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 48 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: 17" uz W201
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 11:43 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]...bet ja tu kategoriski gribi no vaacijas, tad nav ko lasiit ko es te muldu un pasuuti no vaacijas!!! :D

Nu kategorisks jau neesmu, bet pagaidām uz to sliecos... Doma gan nav pasūtīt, bet, kad sanāks būt Fāterlandē, tad tos diskus pašam atgādāt. Un kā jau Tu teici, tad vāciešiem TUV kaut ko nozīmē. Un cenas - pie mums Ls, tur tikpat EUR.
Paskatījos lietiediski.lv piedāvājumu un neviens tā īsti neiepatikās.. :|

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 11:51 
Lietotāja avatārs
Varbūt vienīgi šie liekas pieņemami... :ermm:
Attēls

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 15:00 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Šitiem nav ne vainas. Vispār jocīgi, ka tu te uz vietas centies izlemt kurus pirkt. Tavā vietā es, kad dotos uz Fāterlandi, iebrauktu tur kādos pāris tjūninga ateljē vai veikalos un tur uz vietas domātu. Bet nu, tas laikam katra paša ziņā. Galvenais nepērc tādus, kādi ir pusei Rīgas - ņem kautko daudzmaz oriģinālu vai arī klasisku (AMG), savādāk nekāds tolks pirkt 17", kuru ideja ir tieši izcelties...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 15:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Attēls

man patīk šie (18", bet ne par to ir runa). Ja jau izcelties, tad izcelties ar lielo I!!!
tie visi augšējie pat tajā saitā bija nenormālā vairumā. ar ļoti sīkām atšķirībām, kuras es pat neievērotu uz ielas.
Man liekas, tādi kā (1) un (2) ir pilna Rīga. (3) ir OK

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 15:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Tur tā lieta - ja gribi pirkt lielus diskus, tātad tu gribi, lai tos redz, un pirkt tādus kā visiem tad nav nekādsd tolks. Bet man `but domāt, ka Krisiic pats to skaidri saprot. Tas Renoir variants ir labs.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 22:20 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Tavā vietā es, kad dotos uz Fāterlandi, iebrauktu tur kādos pāris tjūninga ateljē vai veikalos un tur uz vietas domātu. Bet nu, tas laikam katra paša ziņā. Galvenais nepērc tādus, kādi ir pusei Rīgas - ņem kautko daudzmaz oriģinālu vai arī klasisku (AMG), savādāk nekāds tolks pirkt 17", kuru ideja ir tieši izcelties...

AMG negribu. Ne tapēc, ka viņi slikti izskatītos, bet tapēc viņi ir pārāk klasiski, turklāt gandrīz visi S-klases MB ir ar AMG diskiem. :)
Bet nu nez vai 17` diski ir pusei Rīgas... :) Un nevienu W201 ar 17`-niekiem neesmu redzējis.
Bet nu braukāt un skatīties, manuprāt, nav liela jēga, jo es pats vēl īsti nezinu, kurus tieši gribu. Jo to variantu ir daudz, bet mašīna viena... :|

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 22:21 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]398|Renoir|[/user]man patīk šie (18", bet ne par to ir runa). Ja jau izcelties, tad izcelties ar lielo I!!!
tie visi augšējie pat tajā saitā bija nenormālā vairumā. ar ļoti sīkām atšķirībām, kuras es pat neievērotu uz ielas.
Man liekas, tādi kā (1) un (2) ir pilna Rīga. (3) ir OK

Un nedomāju, ka 1. un 2.variants ir daudz izplatītāki par 3.variantu, bet galvenais ir nevis tā, kā ir pusei Rīgas, bet gan lai pašam patiktu un labi izskatītos uz auto.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Oktobris 2004, 22:23 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Tur tā lieta - ja gribi pirkt lielus diskus, tātad tu gribi, lai tos redz, un pirkt tādus kā visiem tad nav nekādsd tolks. Bet man `but domāt, ka Krisiic pats to skaidri saprot. Tas Renoir variants ir labs.

Jā, nebūtu slikti nopirkt riktīgo bling-bling variantu, bet vēlmes ne vienmēr sakrīt ar iespējām... :| Tapēc cenšos atrast zelta vidusceļu. 8)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2004, 08:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Citēt:
[user]466|Krisiic
Bet nu nez vai 17` diski ir pusei Rīgas... :) Un nevienu W201 ar 17`-niekiem neesmu redzējis.
Bet nu braukāt un skatīties, manuprāt, nav liela jēga, jo es pats vēl īsti nezinu, kurus tieši gribu. Jo to variantu ir daudz, bet mašīna viena... :|

Tas, ka 17" nav pusei Rīgas, ir taisnība, bet tas, ka tādi zīmējumi ir pusei Rīgas, arī ir gandrīz pilnīga taisnība. Pa gabalu jau nemaz uzreiz nepateiksi, cik tie diski ir lieli... (varbūt 14") bet zīmējumu gan var redzēt uzreiz. Manuprāt, to sīko spieķu ideja ir extremely overused. Man tā asociējas ar veco 3. bmw, jo tāds man stāv netālu no mājas ar sīkajiem spieķiem un kruto izpūtēja uzgali.
No tehniskās puses, (1) diezvai ies virsū uz W201. Tam ET izskatās ļoti konkrēts.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 28. Oktobris 2004, 09:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nu, par tiem AMG diskiem piekritīšu -- tagad tie vairs nav pilnīgi nekas, katram, kam lieki 100$ ir AMG, jo tur vairs nav būtiskas atšķirības starp "oficiālajiem" un AMG diskiem -- tā pati rūpnīca, B-konveijers, tas pats veikals. Man jau šķiet, ka mūsdienās AMG vairs nav pat tūnings, bet tikai dizaina B-variants ar + xx $ par izskatu un + xxx $ par 5 min ilgāku piestrādāšanu pie tehniskām lietām... Tagad jau uzlabojumiem jāmeklē citi risinājumi... diskiem vispār neredzu atšķirību starp D-C un AMG -- ņem kuri "caurumi" labāk patīk!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 48 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012