Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: W210 šņāc kā pūķis. Palīdziet!
AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2007, 09:24 
Lietotāja avatārs
W210 270CDI. Vaina parādījās diezgan pēkšņi. Izpaužas tā- ja brauc pedāli spiežot maigi, maigi viss it kaa OK, tikai zupas patēriņš pilseetaa no agrākajiem 8,0 palielinājies uz 10,5. Bet ja uzmauc kā pienākas tad ārpusē parādās drausmīga šņākoņa. Meklēju kur- atradu starp turbīnu un katalizatoriem izpūtējam ir savienojums. Starpā metāla skaidiņu blīve un savienojums saspiežas ar atsperīgām skavām. Blīve vizuāli OK. Skavas arī,- pat pirms savienošanas izliecu vēl vairāk, turas stipri.
Sajūta tāda, ka izpūtējs "aizdirsies".
Vai tiešām katalizators??? Eļļu mainīju pats, lēju līdz tausta vidum, bet kompis rādīja, ka jāpielej. Lēju kamēr rādīja OK. Man jau nepatika, bet vairāk par MAX arī nebija.
Palīdziet ar padomu, lūdzu!
Vai tieshām katalizators?
Cik varētu maksāt?
Vai man darīt kā senos laikos- man čoms izgriezīs ārā un par velti?
Paldies!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2007, 09:39 
Lietotāja avatārs
sveiks!
melni duumi nenaak ritiigi????
man bija taa, ka pazuda arii speecinnssh masshiinai un bija taada metaaliska un ssnnaacossha skanna, un kaa ritiigi uzdod taa melns duumu aizsegs aiz muguras:)) un skanna ritiigi taada metaaliska un ssnnaacossha!
Pie vainas bija iepluudes kolektors kas ir plastmasas triperis un saluuzis. neveeraas vairs vallaa papildus luukas, jaamaina, neesmu paarliecinaats vai var sataisiit. nomainna viegla, kolektors kaut kaadi 320Ls. 270 CDI peec nobraukuma 150 000Km taa esot slimiiba! Nu nezinu, taa bija man:)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2007, 09:44 
Lietotāja avatārs
Kaut kaa līdzīgi jau ir, jauda uzdodot nav, dūmi ir. Bet tā šņākšana nav augšā, kad kapots attaisiits, bet gan 100% no izpūtēja savienojuma, vot kur nesienas kopā.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2007, 09:45 
Lietotāja avatārs
man cilveeks gaazeeja, bet es pats apakshaa čamdījos. Sev vēl ticu....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2007, 09:45 
Lietotāja avatārs
man cilveeks gaazeeja, bet es pats apakshaa čamdījos. Sev vēl ticu....

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2007, 10:16 
Lietotāja avatārs
nu vot fig vinn zin!
man arii bija sajuuta, ka apaksshaa, bet taa kaa gaisa motoram nepietiek, tad vinnssh rauj ieksshaa pa visaam iespeejamajaam vietaam, liidz ar to varbuut rodas maldiigs feeleris, bet nu jaadzenas uz diagnostiku, savaadaak iisti nekaa!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Augusts 2007, 23:30 
Lietotāja avatārs
....zvaniiju savam diagnostikas dzekam. Apstaastiiju pa tel. Shitais saka - "negribu tevi redzeet, - pareizi domaa- tas ir katalizatrors." Nevis tas kas aiz turbiinas tas bundulis, bet tieshi kaa es domaaju, - uzreiz aiz savienojuma. Vieniigi suudi, ka man tie ir 2gab. Bet nekas man Jelgav`a normaalaa servisaa paprasiija 25Ls par vienu bunduli +rezerves daljas, t.i. rezonators katalizatora vietaa.
Kopaa kaadi 75Ls sanaaktu.
Nafig vajag. Man comaks par velti ķeizargriezienu uztaisiis, izoperees tos katalizatorus un aizceps ciet.
Atliks tikai pie plastiskā ķirurga aiziet :D :evil: :D
un ar comu kaadu russkij standart izpurinaat.
Kad operaacija buus galaa, atskaitiishos.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2007, 08:21 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Izņem katalizatoru, sagriez uz pusēm horizontāli, iekšā iemetini taisnu trubu, apkart (starp trubu un bunduli) saliec celtniecības vati, un aizmetini bunduli, liec atpakaļ! Ne TA, ne vēl kur nepateiks, ka tev viņa nav! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2007, 12:33 
Lietotāja avatārs
TA pateiks gan:(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Augusts 2007, 12:34 
Lietotāja avatārs
TA vinni vizuaali neskataas, bet izpluudes gaazes to varees pateikt uzreiz....
bet izmetot tos triperus aaraa dzelzis elpos mieriigaak:)))

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 13 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012