Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 40 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Dzinēja pārstādīšana!
AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 17:05 
Lietotāja avatārs
kas nu kuram svarīgāks :)
Es tavā vietā skatītos ko vieglāk uzlikt,bet vienu es tev toč pasaku-kardānu nāksies mainīt :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 17:10 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
[user]132181|nk86|[/user]Jā, par to kloķīti jau baidījos. Būs vien jāmaina panelis =) Un par to automātu ja jau tas var radīt probleemas, tad labaak manuaalo atstaat. Vismaz bremzeejot ar aatrumiem pa slidenu ceļu var baigi labi aizmuguri uzmētāt :D

To pašu var arī ar automātu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 18:44 
Lietotāja avatārs
Bļāviens, tikko apskatījos tam spidometram otro pusi. tur jau kaads amatieris ir baazis savus riebiigos pirksteļus :x viss ar kautkādiem zaļi melniem sagraizītiem un atkal līmētiem vadiem un nenoizolētiem kontaktiem. Un pulkstens neiet, jo tas vadiņš vienkārši nav atrodams. Nu kur vispār tādi rodās, kas paši uz savu galvu uzņemās jaukties elektronikā :?

Eu, džeki, kā tas reduktors ņemās nost? Cik noprotu, tikai kopā ar kardānu, ne?

Ā un tad veel zvaniiju uz CSDD un jautaaju par dzineeju mainju un shie man teica, ka vajagot aizbraukt uz TA punktu un tur visus papīrus iedošot un viss buus kārtībā, bet vinjiem tik jaaredz tas auto, kuraa tiks iemontēts cic motorelis :D Tas vismaz priecē :D :D :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 20:10 
Lietotāja avatārs
es viņiem apmēram nedēļu zvaniju un nepacēla trubu :( Tagad jau atmetu domu par motora maiņu

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 20:26 
Lietotāja avatārs
tad tik brauc uz Liepāju, tad mok izdosies! Bet es īstenībā zvanīju uz info CSDD un vinji mani savienoja ar kautkaadu reģistrāciju, kur pastāstīja, ka vajagot auto parādīt iekš TA! ;) Nu, mēģini vēl, mok izdodās!

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 20:43 
Lietotāja avatārs
mani arī savienoja ar to pašu numuru.Tur viens vien ir un,ja nemaldos, kantoris atrodas uz Miera ielas vai kaut kur tur. A moš uz Vagonu ielas. Bet,kā jau teicu-šo domu atmetu.Labāk turēt divus meršus katru savam mērķim :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 21:17 
Lietotāja avatārs
Nu jaa, ja vieta ir kur tureet un ir pa kabatai abus apkopt, tad jau nekaada vaina ;)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 21:44 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 03. Janvāris 2006, 23:34
Atbildes: 255
Atrašanās vietas: Saulkrasti
Benzīna kuzavs nebūs tik labi nopakots. Būs dzirdams motorīc.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 21:46 
Lietotāja avatārs
Man diizelis w123 ir 77 gada un tur par skanjas izolaacinju absoluuti nekas nav padomaats, taa kaa ir jau pierasts :) Nedaudz pat kaitina, ka shitam benziinniekam nevar dzirdeet motoru, citreiz tikai, kad jaasaak braukt pie zaljaas gaismas, attopos, ka ir noslaapis 8D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Februāris 2006, 22:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Citēt:
[user]132181|nk86|[/user]Man diizelis w123 ir 77 gada un tur par skanjas izolaacinju absoluuti nekas nav padomaats, taa kaa ir jau pierasts :) Nedaudz pat kaitina, ka shitam benziinniekam nevar dzirdeet motoru, citreiz tikai, kad jaasaak braukt pie zaljaas gaismas, attopos, ka ir noslaapis 8D

Tā jau nav, kautkaads pakojums jau ir tad diizelim. Kaadu laiku ar w123 diizeli braukaaju, kad paarseedos uz w123 benziinu kaifoju... :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 40 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012