|
Mizx, es tak neteicu, ka viš labi ķīlēja kāru utt. vienkārši viš bija vienīgais, kas spēja sagādāt konkurenci MŠ un Ferrari un arī pārspēja tos (par `99. gadu varētu vēl diskutēt, bet nu kā ir tā ir). Kas man patika un patīk vēl joprojām Mikā un tāds vairs ne viens braucējs iekš F1 nav - Hakis brauca ļoti (es pat nezinu latviski vai ir kāds atbilstošs vārds, bet `gudri` te nederēs), bet angliski -`smart`, īpaši netrakoja, bet bija ļoti ātrs...kas vēl man viņā simpatizēja, tas, ka viņš cienīja savus konkurentus ( vairāk domāju par MŠ). Viņa lielākais mīnuss bija tas, ka viņs notrusīja pēc avārijas un zaudēja savu ātrumu, tapēc 2001.g. sezona viņam izvērtās par tādu nu ne visai....Nu īstenībā es tikai priecājos, ka viņš atgriežas, un ka atgriežas DTM, varēs parādīt cik tad nu patiesi viņš ir talantīgs. Ja viņš atgrieztos F1 , tad es viņu gribētu redzēt tikai iekš M/M, bet skatoties uz patreiz bēdīgo komandas situāciju, labi ir tā kā ir, ka viņš izvēlējās touringcars. Bikiņ ņi po tēmu šis te viss, bet tad jau var uzskatīt ka otrs soms, kuru es arī uzskatu par ļoti talantīgu, ir lielāks haļavščiks par MH...nu tāds talantīgs haļavščiks, kas bija īstajā laikā īstajā vietā.
|