Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 36 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: SteelRat AMG300CE
AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 14:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
10 April 2011 15:47:22 Mizx rakstīja:
Misters X, par sportu gan kļūdies, šīs jau tieši bija tās, kas tika izstrādātas un liktas WRC versijām!

Mizx, nu beidz, varbūt kļūdos, bet nekad neticēšu, ka šīs vecās, standarta glupās kārbas tika pa taisno no sērijveida W124 mestas WRC automašīnās.

Paprasi Kristapzam, cik kārbas jams jau ir izmetis, tikai dēļ tā, ka jamam gribējās WRX Subaru dinamiku.

Pēdējo reizi laboja ZV - 10. Aprīlis 2011, 14:54, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 14:57 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
10 April 2011 15:53:26 SteelRat rakstīja:
ko tur papeetiit? mozh ari tas pie vainas, jo dazhreiz liekas ka labi nostrada :roll:

aa, no taa 4 uz 3 un 2 var mest tapat, tur nav jaapstajas vai kas tac? sajuuga tak nav :|
Var, kamēr ievēro marķējumu spidometrā un necenties apgriezt tahometru "otrādi".

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 15:03 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Citēt:
10 April 2011 15:53:59 Misters X rakstīja:
Citēt:
10 April 2011 15:47:22 Mizx rakstīja:
Misters X, par sportu gan kļūdies, šīs jau tieši bija tās, kas tika izstrādātas un liktas WRC versijām!

Mizx, nu beidz, varbūt kļūdos, bet nekad neticēšu, ka šīs vecās, standarta glupās kārbas tika pa taisno no sērijveida W124 mestas WRC automašīnās.

Paprasi Kristapzam, cik kārbas jams jau ir izmetis, tikai dēļ tā, ka jamam gribējās WRX Subaru dinamiku.
Izlasi par MB dalību WRC — STANDARTA automātiskās kārbas 1:1 no ielas versijas. Jā, tieši tās 4-pakāpju, kas bija 5,0 W126. Un te nebūs nekas būtiski cits.
Es nezinu, kā Kristapsz brauca (kaut gan pēc auto (tā paša Subaru) vizuālā paskata nebrīnos, ka kārbas lauza...), jo tad vai nu kārbas jau bija pusdzīvas, vai rokas līkas. Man neko nav izdevies nokaut ne pa Biķernieku trasi raustot tai kloķi, ne garajā Retro auto posmā uz Turaidu. Vienkārši vajag saprast, kurā brīdī vajag pārslēgt un kādā režīmā kad jābrauc. Kārbai ir ierobežotājs, "no lejas uz augšu" max ātrumu nepārsniegsi, bet droši vien salauzīsi, ja pie 140 km/h mēģināsi iemest "2. ātrumā". Tāpēc Kristapsz pieredzi neuzskatu par kaut kādu etalonu, kā jau teicu, viņam uz kaut kā salaušanu iedzimts talants. Doctor taču arī neko kārbai nenodarīja, braukāja pa dragreisiem un mēģināja visādi dabūt labākos rezultātus. Neesmu dzirdējis, ka viņš būtu kārbu labojis.

Pēdējo reizi laboja Mizx - 10. Aprīlis 2011, 15:06, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 15:35 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Citēt:
10 April 2011 15:43:25 Mizx rakstīja:
Es nezinu, kā ir konkrētam modelim, bet man C36 AMG vai nu no AMG, vai kāds veikls puisis Japānā to pretbuksēšanas vadību mazliet pārprogrammējis — nekādi apgriezieni netiek nomesti. Nezinu, varbūt tiek un griesti tiem apgriezieniem uzlikti augstāki, bet tie pilnīgi pietiekami, lai riteņus iegrieztu un uztaisītu kādu burnautu. Jā, panelī trīsstūrītis ārdīsies, bet tik un tā notiks tas, ko būsi vēlējies.

Nu, man arī nav tā, ka nevar ar ieslēgtu ASR izspolēt. Laikam AMG specifika. Mirgo kā traks, bet izspolēt un paārdīties arī ar ieslēgtu var. Kādreiz, kad bija CLK200, tad tam gan uzreiz ļoti bremzēja.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 20:08 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Augusts 2005, 14:12
Atbildes: 291
Atrašanās vietas: Saulkrasti
Mašīna: MB 300CE24V, Honda Accord TypeS, Honda CBR600RR, Honda HF2220H
Nevajag stresot par tām kārbām.
Gan manuālā gan automāts tur 320zs.
Man ir angļu MB dīlera 1992.gadā izdota biturbo uzstādīšanas instrukcija. (patiesībā ne tikai instrukcija, bet visas nepieciešamās detaļas.)
Un šajā instrukcijā skaidri un gaiši rakstīts - automātām mainīt nevajag neko, bet manuālās kārbas gadījumā jāapagreido tikai sajūga kurvis. Diemžel nav rakstīts kas konkrēti ar to jādara, jo instrukcija paredz to nogādāt "Turbo Tehnics" darbnīcā kur tās tiek pārveidots.
Bet nu nav jābūt ekstrasensam, lai sapratu, ka ka pie lielākas jaudas un grizes momenta ir vajadzīgs stiprāks kurvis.
Un šīs pārbūves tika veiktas jaunām mašinām Anglijā, kur dīlers atiecīgi deva garantiju.

Pēdējo reizi laboja Igors - 10. Aprīlis 2011, 20:11, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 20:19 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2009, 10:14
Atbildes: 4370
Atrašanās vietas: Varakļāni
Mašīna: W202 un C124
SteelRat - es ieteiktu nemainīt oriģinālo komplektāciju. Tā ir atšķirība no BMW. Ja BMW tas ir tikai pluss, ja savāc visu M paku utt., tad MB ir vērtīgāks, ja tam viss ir pēc VIN`a, saprāta robežās.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 20:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Aprīlis 2011, 09:08
Atbildes: 209
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: CE320, MALIBU WAKESETTER VTX
bmw M paka nav jaavaac ;) vai nu ir ///M vai nav :D tapat kaa mersim AMG un opelim ekodraivs :shura:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 10. Aprīlis 2011, 22:59 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 20. Novembris 2007, 22:43
Atbildes: 5184
Atrašanās vietas: ba-na-na-land
Mašīna: NO-KIA

Citēt:
10 April 2011 21:19:30 Ome rakstīja:
SteelRat - es ieteiktu nemainīt oriģinālo komplektāciju. Tā ir atšķirība no BMW. Ja BMW tas ir tikai pluss, ja savāc visu M paku utt., tad MB ir vērtīgāks, ja tam viss ir pēc VIN`a, saprāta robežās.

+ tev ir īsts AMG verķis... nemaini un neķīmiķo neko... vērtība orģinālam būs 10x lielāka...

iemet audio, un baudi mersi... kaušanai tev ir M5, šitas ir dvēselei :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Aprīlis 2011, 01:00 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Augusts 2010, 09:49
Atbildes: 145
Atrašanās vietas: Latvijas
Mašīna: R129
Taču pa 1000ls var dabūt kādu jājamu E30 ar visu bloķi utt! Nesaprotu tos ,kas nopērk šadu Mercedesu un sāk Tūnēt! Man pašam ir 2.0 fords ar mājās sametinātu bloķi un kad uznāk luste aizbraucu uzspridzinu riepas un kādam laikam pietiek, bet ar savu Mersi, kuram starp citu ir tāds pats 3.4l AMG motors atļaujos tikai uz taisna ceļa iemīt grīdā un ar to pietiek lai būtu labi!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 11. Aprīlis 2011, 07:27 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 10. Aprīlis 2011, 09:08
Atbildes: 209
Atrašanās vietas: Riga
Mašīna: CE320, MALIBU WAKESETTER VTX
nu redz, latrs savadaks :D bet nu ja sitam ir blokjis un karba darbosies atraak tad jau sito ar vars dabut shkjersaam, taka neko moozh nemaz mainit neviadzes, sodien pacekoshu to varditi, mozh tok atshaavusies

btw es braucu ikdinaa diezgan mieriifi, man patiik paatrinaajums, bet nu shkjersaam nekur vairs nelieku tik biezhi ka pirms gadiem :D lai gan ikdiena ar opel corsa vai dzipu maucot jau nemaz shkjere nevar ielkt :D un ar moci to darit pat nevaidzetu :D taka bus labi, nekaushu es to mashiinu, vijni rir tiiri kaa hoijauto briivdienaam :)

un m5 tiks pardots, taka kaushanai tas nederes :D

Pēdējo reizi laboja SteelRat - 11. Aprīlis 2011, 07:43, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 36 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012