Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: W210 celšanai
AtbildeAtbilde saņemta: 12. Aprīlis 2018, 22:13 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Principā jau ja gribas čubināties ap W210, tad pēc personīgās pieredzes labāk iesaku paņemt kādu Top versiju un ap to krāmēties — daudz lielāka iekšēja motivācija. Un jo īpaši, ka pat esošajam domā, ka varētu būt donors jāņem.

E50/E55 AMG šobrīd mobilē sākas no 3500 EUR, kas vismaz teorētiski sakopti (arī ar pietiekami lielu nobraukumu) maksā gandrīz 30000 EUR, tātad, var būt jēga investēt diezgan lielā diapazonā ar domu, ka to kādreiz kāds varbūt novērtēs.

Pamanīju vienu Brabus, tas gan uzreiz maksā pie 30000 EUR.

Viens interesants Lorinser uztūnēts līdz 350 hp (izskatās, ka Lorinser kaut ko vīlējis un / vai licis turbīnu) par pietiekami saprātīgiem 6900 EUR.

Citus tādus ātrumā nepamanīju, bet šiem vismaz skaidrs, kur tā nauda un laiks pazūd. Nu, jā, es skatījos, lai ir reāls tehnisks tūnings, ne tikai plastmasiņas uzkārtas un diski pieskrūvēti.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 12. Aprīlis 2018, 22:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Decembris 2011, 22:17
Atbildes: 1295
Atrašanās vietas: Vecāķi
Mašīna: Toyota Supra
Kkur večukiņ tu grāvī brauc....

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Aprīlis 2018, 00:09 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

BenZ rakstīja:
Kkur večukiņ tu grāvī brauc....

Nebraucu, vienkārši tā skatos uz šīm lietām, mācījos vērtēt no materiāli-sakarīgās puses. Jā, es nesaprotu žiguļu skrūvētājus. Tas ir interesanti tiem, kam vienkārši patīk skrūvēt, kam personīgas sentimentālas atmiņas un tad vēl kaut kādiem hipsteriem, kam principā vajag ar kaut ko izlekt. Pārējie uz to skatās tikai divās kategorijās — ja ir jau uzreiz labs bez skrūvēšanas, tad iestumj kolekcijā un lai stāv, bet nevajag mēģināt ar tādu auto braukt. Un otra kategorija, kas nav jāstumj kolekcijā, bet tā vai citādi jānolieto un jāizmet / jāsadala detaļās, jo nekam citam tas auto neder. Ierindas W210 var būt tikai minētā sentimentālā utt. vērtība, piemēram, ASV šajā ziņā ir principiāli — ja tādu gadu auto vispār ir rūsa, tad tas ir nošrotojams. Lietuviešiem Vācijā bija grūti skatīties, kādus MB lika presē, nevis jauca detaļās vai pat atdzīvināja, jo tur neviens šāda vecuma auto nekrāmēsies arī ar durvju pārkrāsošanu pēc sašvīkāšanas. Tā ka paliek vai nu sentimentālās / hobija intereses, kas liek kaut ko tādu darīt, vai tomēr jāpieslēdz veselais saprāts un jāapspiež pļuškina tieksmes sevī. Vairs nav padomju gadi, kad nevienu auto nenošrotoja, bet laboja ko tik varēja piespiest kaut kā kustēties uz priekšu, tagad nav problēmu paņemt nākamo. Bet, ja gribas kolekcionēt, tad labāk par to domāt jau iegādes brīdī, nevis kad pēc smaga auto darba mūža jāizšķiras starp to pārdot / pārlasīt.

Starp citu, šī kluba vecie skrūvētāji arī vairums no tā izauguši un vairs negrib lāpīt lūžņus. Bra4, Pinguin, Plash, Richy varēja nedēļām sēdēt zem mašīnām un mētāt motorus no viena otrā, meklējot ideālo auto, bet vairums no tā izaug. Cik zinu, no šiem tagad vienīgi Pinguin kaut ko dara savam sporta hobijam (ne priekš ikdienas auto), Plash un Richy laikam principā zem mašīnas vairs nav dabonami. Bija vēl kādi rūdīti skrūvētāji, ko tagad aizmirsu un kas joprojām brīvo laiku pavada zem auto? — man šķiet, ka tiešām no tā visi izaug.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Aprīlis 2018, 15:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Ļoti šaurs tev tas redzesloks večukiņ...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Aprīlis 2018, 17:04 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Augusts 2016, 12:57
Atbildes: 49
Atrašanās vietas: Cesvaine/Rīga
Mašīna: MB E220 W210
Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

Attēls

NU apmeram šādi kur vairāk sals tikusi tur rusē

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Aprīlis 2018, 20:10 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Septembris 2011, 09:26
Atbildes: 99
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: w116
Priekš w210 tur rūsas nav. Šitādi viņi no rūpnīcas nāca:)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2018, 01:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Cesvainietis rakstīja:

NU apmeram šādi kur vairāk sals tikusi tur rusē

Šīs bildes vispār, vispār neko neparāda. Redzamo daļu viegli uzturēt labā stāvoklī, noņemot spārnu tur varbūt dūri var izbāzt cauri, moldingiem caurumi tādi, ka pirksti iet iekšā. Par šo tiešām var teikt, ka jau no rūpnīcas, jāpēta slēptās vietas!

Pēdējo reizi laboja Mizx - 14. Aprīlis 2018, 01:16, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2018, 01:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

BenZ rakstīja:
Ļoti šaurs tev tas redzesloks večukiņ...

Zinu, ka Tu remontē automašīnas, bet neko lielu it kā neesi publiski atrādījis. Es savulaik vidēji katru gadu pa vienai automašīnai izgāju cauri pilnu pārlasīšanas ciklu, pilna pārkrāsošana utt., tā ka pieredze šajās lietās ir ļoti liela. Pārējais jau ir subjektīvais viedoklis par to, ko ir vērts darīt un ko ne. Es esmu pedants, tas arī varbūt kaut kādā ziņā nosaka manu skatu punktu, cits nav pedants, citam būs cits skatu punkts un attiecigi cits viedoklis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2018, 10:42 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Redzi, Tu pat par mani neko nezini :mhihi: un nevienam man nav nekas jārāda, tas ir lieki.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Aprīlis 2018, 13:15 
Adaptējies
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 31. Decembris 2016, 23:09
Atbildes: 99
Mašīna: W210 E300 98
Nu ja populārākās rūsēšanas vietas ir saglabātas vai jau pārmetinātas ( kā tas ir izdarīts man) tad auto tiešām ir to vērts. Piemēram šeit liepājā detaļu iegādē vispār bēdu nav. Šroti pilni, veikalos pa kapeikām. Esmu pat ļoti apmierināts.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 25 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012