Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 5709 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 571  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Re: Pirkt / Pārdot
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Aprīlis 2016, 14:15 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
salventiy rakstīja:
Mizx rakstīja:
Mizx rakstīja:
Tā kā jādabū auto atkal normālā izskatā, sāku uzcītīgāk meklēt W210 pirmsfeislifta priekšējo buferi. Citādi paziņa stāvlaukumā tam labo stūri pabojāja, bet izdevīgāk un saprātīgāk laikam būtu meklēt citu, nevis labot esošo jau iepriekš mazliet laboto. Vai kādam ir kas piedāvājams?

Nav kāds sastapis kaut kur normālu priekšējo buferi?

Es arī jau uzsāku meklējumus, jo vecais jau divas ziemas izturējis. :baigais: :crazy:
Attēls

Izskatās, ka mēs pa abiem no diviem buferiem varētu salikt vienu pavisam labu. Man apakšmalai nav nekādas vainas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Aprīlis 2016, 14:53 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 23. Maijs 2014, 17:36
Atbildes: 1441
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Rīgas Satiksme
Nav kāds sastapis kaut kur normālu priekšējo buferi?[/quote]

Es arī jau uzsāku meklējumus, jo vecais jau divas ziemas izturējis. :baigais: :crazy:
Attēls[/quote]
Izskatās, ka mēs pa abiem no diviem buferiem varētu salikt vienu pavisam labu. Man apakšmalai nav nekādas vainas.[/quote]

Droši. :smokin:
Visiem, kam zvanu, saka, ka vai nu sadauzīts bamperis, vai nu lūpas nav. :doh:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Aprīlis 2016, 15:17 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Septembris 2012, 11:01
Atbildes: 327
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: S500, Porsche 911
:O Kāds nobrauks Tev Mersedess! Kur Tu viņu esi dzinis? Man pat sieva tik stipri to nenobrauc.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Aprīlis 2016, 15:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Mr Brencis rakstīja:
:O Kāds nobrauks Tev Mersedess! Kur Tu viņu esi dzinis? Man pat sieva tik stipri to nenobrauc.

Man veselu gadu ir braukts bez arku putekļusargiem, tāpēc tur iekšā ir briesmas, un kāds nesen pie skolas iebuktēja tā, ka bamperis atkrita, bet video diemžēl tik ilgi nebija saglabājies, durvis jau otro gadu bez krāsošanas, un jau ir ārā metamas, tāpēc tagad meklēju bamperi, jo gribas uzreiz pasūtīt spārnus un visu priekšu vienlaicīgi savest kārtībā. Nesarūsējušas MB durvis atrast ir neiespējami, gadās, ka apakša visa ir lieliska, bet kā noņem nost bumiju, tā briesmas. Bet tā man viņš visa gada laikā tiek braukts pa visiem ceļiem un pļavām, kur tik acis rāda, un pa grants ceļiem, neskatoties uz to stāvokli tiek braukts tik pat ātri kā pa šoseju. Atzīstos, patīk tā milzīgā putekļu siena, kas paliek aiz manis. :P

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Aprīlis 2016, 16:43 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Decembris 2015, 00:05
Atbildes: 115
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: R 129
salventiy rakstīja:
Mr Brencis rakstīja:

Man veselu gadu ir braukts bez arku putekļusargiem, tāpēc tur iekšā ir briesmas, un kāds nesen pie skolas iebuktēja tā, ka bamperis atkrita, bet video diemžēl tik ilgi nebija saglabājies, durvis jau otro gadu bez krāsošanas, un jau ir ārā metamas, tāpēc tagad meklēju bamperi, jo gribas uzreiz pasūtīt spārnus un visu priekšu vienlaicīgi savest kārtībā. Nesarūsējušas MB durvis atrast ir neiespējami, gadās, ka apakša visa ir lieliska, bet kā noņem nost bumiju, tā briesmas. Bet tā man viņš visa gada laikā tiek braukts pa visiem ceļiem un pļavām, kur tik acis rāda, un pa grants ceļiem, neskatoties uz to stāvokli tiek braukts tik pat ātri kā pa šoseju. Atzīstos, patīk tā milzīgā putekļu siena, kas paliek aiz manis. :P

:super: :super: :super:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Aprīlis 2016, 18:07 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

RN rakstīja:
salventiy rakstīja:
Mr Brencis rakstīja:

:super: :super: :super:

Izskatās pēc sarkasma. :baigais: :haha:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 23. Aprīlis 2016, 06:20 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Oktobris 2005, 10:00
Atbildes: 569
Mašīna: W140 S300TD
pārdošanas H&R 29569-2 originālas atsperes sēdinātas, prieks Mercedes W124, atrodas Riga. Cena par visam 4 atsperem 140 EUR

PM vai 2974 pieci409

Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 26. Aprīlis 2016, 18:56 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 06. Jūlijs 2011, 20:26
Atbildes: 20
Mašīna: E63
Pārdodu diskus kā foto ar pilnigi jaunam 205/60/R16 ziemas riepām 2015.g ražotas
Par visu komplektu diksi + riepas (var likt uz auto viss kārtībā,nobalansēts)
190 eiro
t.268 68 667

Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Maijs 2016, 12:23 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 29. Oktobris 2006, 22:00
Atbildes: 1988
Atrašanās vietas: Latvija
Mašīna: Baigais dampis!

Pārdodu mazlietotas busa/apvidnieka vasaras riepas Nokian Zline. Izmērs 235/55R17, slodes un ātruma indekss 103Y. Stāvoklis gandrīz kā jaunām. Nopirku jaunas rudenī un paspēju labi ja 2000km nobraukt. Auto pārdevu un riepas palika. Jaunas komplekts maksāja ap 500 eur, tagad četras atdošu pa 300.

Attēls

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2016, 15:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Tirgoju pirms feislifta priekšējo bamperi, sudraba krāsā, varētu teikt, lieliskā stāvoklī. Miglinieki komplektā, lūpa neskarta. BIldes varu PM atsūtīt interesentiem.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 5709 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 510, 511, 512, 513, 514, 515, 516 ... 571  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012