Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Kā nodzēst service C MB E270cdi 2002.g.
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Decembris 2013, 21:18 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 12. Decembris 2013, 21:29
Atbildes: 38
Mašīna: MB E270cdi
Kā var nodzēst sercice c man nekādigi nesanāk,skatījos youtub.com bet nesanāk, vai ir citi varianti, vai arī es daru kko nepareizi!!??

Uz augšu
 Profils  

Tēma: Re: Kā nodzēst service C MB E270cdi 2002.g.
AtbildeAtbilde saņemta: 13. Decembris 2013, 22:37 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Vienvārd sakot ja kāds to ir darījis un saprot par ko runāju,tad kad spiežu reset pogu trīs reizes nekas nenotiekas, neparādas tas kam būtu jāparādas,kas par vainu vai kādam tā arī ir bijis un beigās ir atkodis kā pareizi soli pa solim tas jādara!!??

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Decembris 2013, 22:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Kā esmu sapratis — versiju un variantu ir daudz, atšķiras pa modeļiem, mēnešiem. Un ne viss visos gadījumos ir izdarāms bez servisa datora. Arī eļļas maiņas atgādinājums var nebūt nodzēšams bez pieslēgšanas pie attiecīga datora.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 13. Decembris 2013, 23:26 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Nu manam ir 2002 gada decembris!!no kā pirku tas saimnieks teica ka var itkā nodzeest bet mocījaas un nevarēja to izdarīt bija aizmirsis kā todara!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2013, 00:05 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

renars rakstīja:
Nu manam ir 2002 gada decembris!!no kā pirku tas saimnieks teica ka var itkā nodzeest bet mocījaas un nevarēja to izdarīt bija aizmirsis kā todara!!

Var jau arī būt, ka pārdevējs nekad nav pratis un tas nav bijis izdarāms, ka tas tikai tāds pārdošanas triks. Jābūt tomēr mazai skepsei par pārdevēju stāstiem.

P.S. Ja pārdevējs būtu līmenī, auto kopis kā pieklājas utt., tad diez vai pārdošanas brīdī viņš atļautos rādīt šādu "viegli dzēšamu" defektu. Drīzāk auto labots kā pagadās. OK, varbūt labots labi, bet tad pie servisa datora tas varbūt gadiem nav slēgts.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2013, 00:12 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Man tas darās tikai pie atslēgas 2 pozicijas. Tur tas menu, var nodzēst, youtube video varēja vairāk darīt nekā man sanāk.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2013, 09:18 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Mizx rakstīja:
renars rakstīja:

Var jau arī būt, ka pārdevējs nekad nav pratis un tas nav bijis izdarāms, ka tas tikai tāds pārdošanas triks. Jābūt tomēr mazai skepsei par pārdevēju stāstiem.

P.S. Ja pārdevējs būtu līmenī, auto kopis kā pieklājas utt., tad diez vai pārdošanas brīdī viņš atļautos rādīt šādu "viegli dzēšamu" defektu. Drīzāk auto labots kā pagadās. OK, varbūt labots labi, bet tad pie servisa datora tas varbūt gadiem nav slēgts.

mašīna pirms tam ir kopta domeniks ir visi papīri, un nedomāju ka dēļ šādas mazas servis c atgādinājuma katrs skries uz domenik centru un metīs ārā naudu un laiku lai stāvētu rindā, ja to var izdarīts pats!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2013, 09:24 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

SWAT`s rakstīja:
Man tas darās tikai pie atslēgas 2 pozicijas. Tur tas menu, var nodzēst, youtube video varēja vairāk darīt nekā man sanāk.

Es ar pa to iedomājos ka varbūt ir cita fīča,ka aizdedze jāpagriž uz divi, jo pirms tam man bija audi un tam ar varēja pats nodzēst un cik zinu MB ar var pats!!Jāpamēģina shodien!!

tomēr nekā nesanāca arī uz divi,varbūt ir vēl kāds variants bez kompja pieslēgšanas!!??

Pēdējo reizi laboja renars - 14. Decembris 2013, 11:54, kopā labots 1 reizi.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2013, 09:39 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

renars rakstīja:
Mizx rakstīja:
renars rakstīja:

mašīna pirms tam ir kopta domeniks ir visi papīri, un nedomāju ka dēļ šādas mazas servis c atgādinājuma katrs skries uz domenik centru un metīs ārā naudu un laiku lai stāvētu rindā, ja to var izdarīts pats!

Tieši otrādi — ja cilvēks vēlas auto garantiju, tad VISU sīkumu dēļ jāskrien uz Domeniksu, jo īpaši šādu servisa paziņojumu dēļ. Jo tikai šos pazinojumus apkalpojot pie oficiālā izplatītāja vari pēc tam pretendēt uz dažādām garantijām. Ja kaut ko dara Domeniksā, bet eļļu maina savā garāžā, tad auto garantija vismaz daļā jautājumu tiks atteikta un tad gan īpašnieks jāuzskata par mazliet jukušu — vienu reizi tērēt lielu naudu, bet pēc tam mēģināt maksimāli ietaupīt...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 14. Decembris 2013, 10:24 
Grīnšnābels
Lietotāja avatārs

Zini es prasīju viedokli un man interesēja ka var nodzēst nevis man jāklausās tavs viedoklis ka man jābrauc uz domeniks kad man vajadzēs tad braukšu ja sapratīšu kad tas nepieciešams, katram savi uzskati un viedoļi un šinī gadījumā mums tie nesakrīt!!

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 24 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012