Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 189  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par w123
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2005, 19:03 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 19. Oktobris 2004, 15:15
Atbildes: 917
Man ar gribās w124 benzīnieku. Kāds ir 2,3E??

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2005, 19:06 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 24. Februāris 2005, 16:52
Atbildes: 1256
Atrašanās vietas: jelgava
Mašīna: PO-7668
citreiz pabraukaaju ar w124 2.5D automaatu, ar savu w123 nevar saliidzinaat, w124 iet ieveerojami labaak... :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2005, 19:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Citēt:
[user]18951|Ingus|[/user]Man ar gribās w124 benzīnieku. Kāds ir 2,3E??

paskaties, kaut kur bija topiks par w124 benzīnu motoriem...
Vienam pazīstamam cilvēkam ir, bet zinu tikai, ka visu laiku to remontē, bet par patēriņu nevaru neko tev pateikt. Gaita - manupraat ir Ok...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2005, 19:18 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Kāpēc visu laiku remontē vai viņiem ir slimība un tendence plīst?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2005, 19:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Citēt:
[user]18951|Ingus|[/user]Kāpēc visu laiku remontē vai viņiem ir slimība un tendence plīst?

Nu auto ir 85.g., tas cilvēks kā viņu atveda uz Latviju kaut kad 90.gadu sākumā, tā arī šobrīd braukā ikdienā. Tā nu sanāk, ka šajos man liekas ka 10 gados tajā auto ir ielikts baigs piķis tikai remontējot... Domāju, ka iemesls...detaļas intensīvā lietošana tomēr kaut kad dara savu - respektīvi detaļai kaut kas notiek... Nu un tādā garā...
Negribu teikt, ka kaut kādas tendences, bet saproti - uz šito laiku (10 gadiem) tomēr kopumā tās kaites salasās...
Redz, ja tu nopērc auto, gadu pabrauc, kaut ko tajā laikā palabo, tas ir viens, bet kad tev tas auto ir 10 gadus un tu sāc skaitīt, cik esi tajā sagrūdis naudu, tad gan cipars izrādās baigs...
Domāju, ka tas tāds īpašs gadījums vispār. Te jau vēl ir cilvēkiem w124 2.3E - neviens daudz gan nav sūdzējies...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Marts 2005, 19:38 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Man ļoti patīk tas w126 kas pārdodas.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 10:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nu gan te dažas muļķības sarakstījāt.
# Automātus var vilkt līdz 50 km / 50 km/h vai apmēram tā -- nekādu problēmu un normāli, ja tālāk arī nemaz nevajag.
# Vecos MB automātus var ievilkt t.i. līdz W123, W126 noteikti un vienalga, vai dīzelis, vai benzīnnieks, dīzelim pat vajadzētu labāk ievilkties.
# 100% šie vecie automāti pilsētās tērēs mazāk degvielas, kā rokas kārbas, uz šosejas patēriņš būs lielāks. Ja kāds runā, ka ekonomijas nebūs, jo motors vecs -- otrādi, domāju, ka ar automātu motoru tā nenokausi, jo diez vai tik bieži šim būs bijis jāstrādā ekstēmos apstākļos ar lieliem vai zemiem apgriezieniem tikai braucēja iegribu dēļ. Attiecīgi arī ar rokas kārbu motori pa šiem gadiem būs vismaz tikpat nobraukti.
# Uzrāviens ir sliktāks, bet tikai mazliet, to 1 sek līdz 100 km/h vari nepamanīt. OK, ja paņemsi 200 D automātu, tad gan, bet 300 D nejutīsi būtisku atšķirību (P.S. W126 260 S(E) + automāts noteikti būs bremzīgs, jo motors pārāk mazs tai lielajai kastei -- sanāk vien lēna un cienīga braukšana...)
# Ja iemācās izjust automātiskās kārbas, arī tai var likt slēgties uz augšu / leju tikai pareizi paspaidot pedāli -- nekādu problēmu! Piedevām, vismaz vecākiem automātiem ir ļoti vienkārša regulēšana pie kādiem apgriezieniem notiek pārslēgšanās. Var uzlikt "ekonomisko" režīmu, var mēģināt dabūt jau sarkanajā joslā tahometram, var saregulēt pa vidam. Tad vēl visi Kick-downi ir pieejami, tāpat strauji atlaižot gāzes pedāli notiek bremzēšana ar motoru (ziemai), no kāda tur 1978. gada panākta lielāka degvielas ekonomija, kad atlaižot pedāli atslēdzas kāda tur degvielas padeve motoram, kas iepriekš notika visu laiku (tagad no galvas nepratīšu precīzi pateikt, bet bija tur kāds lielais izgudrojums dzīvē ieviests)

Apmēram tā.
Patīk man automātiskās kārbas, jo iespēju to izmantošanā gana + visas ērtības. Man likās pilnīgi pašsaprotami, kad pilnu mašīnu Barona un Lāčplēša ielas krustojumā dienas vidū metu rinķī vienlaicīgi runādams pa telefonu, pasažieriem gan kājas bijušas aukstas. Principā es arī nepriecātos par šoferi, kas šo manevru līdzīgā situācijā censtos atkārtot, bet ar parasto kārbu...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 11:24 
Lietotāja avatārs
...kad pilnu mašīnu Barona un Lāčplēša ielas krustojumā dienas vidū metu rinķī vienlaicīgi runādams pa telefonu, pasažieriem gan kājas bijušas aukstas. Principā es arī nepriecātos par šoferi, kas šo manevru līdzīgā situācijā censtos atkārtot, bet ar parasto kārbu...
=====================================
Mierīgi, bez problēmām. :D Tu tak negribi teikt, ka telefonu obligāti jātur rokā :whistle: :lol:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 11:27 
Lietotāja avatārs
Gribu automātu :cry: :cry: :cry:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 22. Marts 2005, 11:30 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Vispār jau tā iespiešana starp galvu un plecu... Esmu gan redzējis vienu rokeri, kas laida pa Valdemāra ielu un vienlaicīgi runāja pa telefonu to iespiedis starp gavu un plecu, bet telefons bija kāda ultraminiNokia...
Es jau saprotu, ka tas ir paveicams, bet nav forši, nav... tas ir no sērijas par mana priekšnieka nenormālo veiksmi, manuprāt, ar viņa braukšanas stilu vajadzētu būt pa avārijai katru nedēļu, bet vispār neatceros, kad šis ko būtu apskādējis...

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 189  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012