Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 189  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par w123
AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2005, 14:42 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 15. Jūnijs 2004, 07:54
Atbildes: 2575
Atrašanās vietas: Latvija , Rīga
Nekas! visstāv uz vietas jo esmu darbā! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2005, 14:47 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nu, amortizatoru TA pamanītu, bet par atsperi... pašam priekšā 2x gadījušās salūzušas atsperes, nez, cik ilgi ar tādām braukts pat nenojaušot. Pirmajā reizē nolūzis bija pats gals, vispār neko nemanīja, nu, kad otru reizi visu tur pārjauca pazuda čīkstēšana, ko iepriekš novēla uz stūres pastiprinātāju, kad stūri pagrieza līdz galam, tā kā iespējams, ka ne pastiprinātājs un izdilis stūres mehānisms pievainas, bet atsperes vai kas ar tām cieši saistīts. Citādi ar remontiem viss OK, tagad būs W123 jāsaved kārtībā pakaļējais benķis, kam skrūves vaļā atnākušas, aizmugurējā labā pusass klaudz (izmantosim vecos detaļu krājumus...) un laikam būs jāpieķeras priekšējam kreisajam gultnim, ko var sākt dzirdēt. Izklausās daudz, bet iepriekšējo servisa apmeklējumu pat neatceros, laikam remonts bija saistīts ar to, ka pakaļas hidraulika nestrādāja -- brauca sēdināts un pie mazākās bedrītes izpūtējs pret zemi sitās, bet tas bija kādu 1/2 gadu atpakaļ... Nekas liels tur nebija.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2005, 14:54 
Lietotāja avatārs
Man arī parādījies troksnis braucot, bet es nevaru precīzi noteikt vietu, vai nu kāds riteņa gultnis, kardāns, reduktors vai kārba. Troksnis tāds šņācošs un tikai aukstam vāģītim, kad jau iesilis tad to troksni vairs tā nedzird. :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 17. Februāris 2005, 15:09 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]21237|Alis|[/user]Man arī parādījies troksnis braucot, bet es nevaru precīzi noteikt vietu, vai nu kāds riteņa gultnis, kardāns, reduktors vai kārba. Troksnis tāds šņācošs un tikai aukstam vāģītim, kad jau iesilis tad to troksni vairs tā nedzird. :?

Tad moška kaut kas no kārbas puses :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2005, 19:28 
Lietotāja avatārs
Esmu manijis,ka daudziem meršiem tiek uzlikts elektriskais dzinēja ventilātors. Es neizprotu-kāpēc tas tiek darīts?Ko tas dod?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2005, 19:39 
Lietotāja avatārs
tu domaa muftas vietaa, ja pareizi sapratu tavu jautajumu? ja nemaldos, tad shaadu risinajumu izmanto arii bmw... un dariits tas tiek, lai samazinaatu izmaksas - muftu mainiit ir stipri dargak nekaa uzmest el. ventilatoru, kursh visu laiku darbojas.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2005, 19:41 
Lietotāja avatārs
Nu man ventilātors griežas visu laiku,jo piedzenās ar siksnu.Cik spied,tik griežās.Laikam.
Cik sapratu,tad w123 dīzelim tāda termomufta nemaz naf :?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2005, 19:43 
Lietotāja avatārs
par to muftu nezinu vai w123 vinja naak, bet nu - tas ka ventilators griezhas visu laiku noteikti nav pareizi peec definiicijas, taa kaa tev tad arii kaut kam jaabuut paartaisiitam. ventilatoram ir jaagriezhas tad, kad to pasaka deveejs nevis jaabuut piejuugtam pa tiesho.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2005, 19:46 
Lietotāja avatārs
Nu esmu redzējis tādu fišku manam 2.4 un donoram bija 2.0.
Piešķil dzinēju un ventilātors visu laiku griežas.Auksts vai silts-bez emocijām.Kaut kad es prasiju par termostatu topika sākumā.Tur bija kaut kas monēts par muftu.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Februāris 2005, 19:47 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]1403|shark1|[/user]W123 2.4D nav termomuftas,ventilātors piedzenas visu laiku.Ja viss ir O.K tad temperatūrai jābūt no 82-87 grādiem. Gaisa korķi izdzīt var dažādi,katram savas metodes un izstāstīt ir grūti. Spiedienam labam motoram 2.5atm. pabrauktam 1.5atm. eļļa ir silta.

Vo!!! :scratchchin:

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 1883 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 189  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012