Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: w126 Coupe
AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:06 
Lietotāja avatārs
Kaa vasara klaat taa atkal saaku meetaat acis apkaart un luukoties uz citiem auto. Nu luuk ...
Uz w126 Coupeem, es jau kaadu laiku atpakalj skatijos, galu galaa lielaakas par w123 coupeem un arii manupraat skaistaakas. Kautkad agri pavasarii shkjiet maniju jau šo 500SEC ar lapinju uz loga, ka tiek paardots:
Attēls
http://auto.reklama.lv/rim/data/pswd/au ... D=19843809

un tagad atkal manu vinju reklama.lv izskataas, ka vinjam diezko neveicaas ar paardoshanu. Kaads ir kautko dzirdeejis tieshi par sho auto? un ja kaads zin, kur veel ir maniits kaads w126 coupe tirgojamies, tad plz pastastiet

kristpapz varbuut tu vareetu paris teikumos pastastiit, kam vajadzeetu pieveerst uzmanibu iegadajoties w126 coupi?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:21 
Lietotāja avatārs
atradu veel divus variantus latvijaa ko tirgo, tachu tiem cenas savukaart ir:
SEC420 4.2 - 7000 EUR
SEC500 5.0 - 5200 EUR
kas protams atbilst staavoklim kaadaa vinji ir, shis augstaak mineetais ir par 3900 EUR, kaadeelj mani ari tas ieintereseja, jo tadu uz sitiena es vareetu atljauties, nopardodot savu tagadejo un pieliekot ietaupijumus.

Apzinos ka tajaa leetaakajaa naaksies ieguldiit, lai panaaktu veelamo rezultaatu (taads kaa daljeejs liizings sanaak, panjemt leetaak un pasham sachinjiit kaa vajag)

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:26 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Shitas konkreetais bildee ir kristapz MB - taa kaa vinjsh noteikti tev varees par to daudz ko pateikt! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:31 
Lietotāja avatārs
kristapz taksh ir melns!?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Nee, tev tik taa liekas! Man arii saakumaa taa likaas. Vai tu to esi redzeejis dienas gaismaa? Redzi - bildee ir saule un tad var to patieso kraasu - tumshi zilu metaaliku ieraudziit. Bet ja nav saules un tumsaa tas protams izskataas melns. :)

Piektdien es ar Kristapz tieshu par shito runaaju - vinjsh teica, ka laiku pa laikam uznaak vaajuma briizhi, kad grib savu coupe paardot un vinjsh apstiprinaaja, ka shitaa reklaamaa redzamaa ir vina.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:38 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Es par to arii sho to zinu, jo pats savaa laikaa intereseejos par taa iegaadi! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:39 
Lietotāja avatārs
njaa, tad galvenais tagad nokjert vinju vaajuma briidii :ninja: un nopirkt no jamaa :),
a ja nopietni, vinsh nestastija kas ir iesmesls shaadiem vaajuma briizhiem, ka tik nav benziina pateerinsh? :scratchchin:

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:41 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Ja pareiz atceros no sarunas, tad tieshi taa - degvielas pateerinsh, bet manupraat arii tas, ka veel loti daudz jaagulda iekshaa.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:44 
Lietotāja avatārs
MBcoupe a tevi pateerinsh nebaidija kad veeleejies no vinja sho pirkt?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Jūnijs 2004, 16:48 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Kaa bija - es ne jau no vina gribeeju pirkt,bet tur pat kur Kristapz beigaas nopirka - Adam auto.
Tieshi taa - degviela bija iemesls, kaapeec nebraucu shobriid ar 500 vai 560 sec, jo nespeetu to pieliet, jo mans viedoklis - ja tu nopeerc taadu auto, tad gaazi tajaa likt nav stiliigi. Taapeec izveeleejos mazaaku coupe. :)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 28 ieraksti ]  Aiziet uz lapu 1, 2, 3  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012