Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 103 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Jautājumi par EBAY
AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:17 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2006, 17:24
Atbildes: 1153
Mašīna: autobusu
Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]...cik es noprotu tad mums (domaats no Lv)shos sertifikaatus neradeet...domaati civilizeetaam valstiim!!...bet men ir cits jautaajums >>>vai kaads no jums kursh izmanto Paypal ir saneemis briinum veelstuli ar pieprasiijumu uzraadiit savu personas,bankas utt. datus!!..kaa paskaidrojums...sakaraa ar naudas atmazgaashanu!!!

:D Paypal prasa, kā nu tā būtu :D :x TIK NEKĀDĀ GADĪJUMĀ NEDOD SAVUS REKVIZĪTUS :! :! :! :!

Tas ir normāli, ka laiku pa laikam uzpeld šādi krāpnieki. Ja nemaldos, tad pats Paypal(un pārējie kantori) brīdina, ka nekādos gadījumos neprasīs no klienta šādu informāciju, līdz ar ko

CILVĒKI, UZMANIETIES :!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:23 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

parasti, pat nododot info policijai, izredzes ir niecīgas :ninja: atdurās uz Ganas vai Dienvidāfrikas republikas sadarbību :D bet labāk informēt, neskatoties uz visu to negatīvo policijas attieksmi pret to ;), bet cerēt uz kkādu rezultātu tur to4 nav vērts :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:24 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
uz kurieni tā vēstule tev atnāca? domāju, ja tā būtu no PayPal, tad tev tas paziņojums izlektu atverot kontu, un tu nevarētu neko izdarīt kamēr naipildītu formu. tā man bija ar jaunas kartes pārreģistrāciju.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:30 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]1447|MBex300|[/user]uz kurieni tā vēstule tev atnāca? domāju, ja tā būtu no PayPal, tad tev tas paziņojums izlektu atverot kontu, un tu nevarētu neko izdarīt kamēr naipildītu formu. tā man bija ar jaunas kartes pārreģistrāciju.

Ne Paypal, ne citi tādu info nepieprasa :! :! :!
Tas ir viņu drošības politika :!
Ja izlec tāds štrunts, un mēģina izdabūt kādu info par parolēm, kontu numuriem utl, ziniet, ka tas nav nekāds Paypal, un uztaisīt lapas identisko kopiju, a jums iesūtīt trojanu un vēl paris spiegu programmas nav nemaz tik sarežģīti :x

esiet uzmanīgi

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:32 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...nu atnaaca uz E-mailau...bet kad es ielogojos oficiaalajaa Paypal ..arii ir kautkaads pieprasiijums!!?? :ninja:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:34 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Ja prasītā info ir simboliskā - vārds uzvārds, adrese utt. tad nav ne vainas, bet ja lūdz ievadīt "veco" paroli, "veco" numuru, kartes numuru utt., tad simts reizes jāpadomā un tad jāmēģina sakontaktēties ar viņiem un uzzināt par šo, kāpēc ir nepieciešama info, ko nemēdz prasīt!!!!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:36 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2004, 13:41
Atbildes: 2544
...kameer mees te muldeejaam man atnaaca tagad taads!!:
This notice is a reminder.

We are sending you this notice because you have received more than 1,000.00 EUR in total payments to your PayPal account.

PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations to collect information from customers when they receive more than the set limit in total payments. Please log into your account, go to the Account Overview page, and follow the instructions there about how to provide the required information. These steps need to be completed as soon as possible to comply with this regulation.

If you have any trouble completing these steps, please contact Customer Service at 00 353 1 436 9111

We appreciate your business and apologize for any inconvenience.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:37 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]6695|RIPS|[/user]...nu atnaaca uz E-mailau...bet kad es ielogojos oficiaalajaa Paypal ..arii ir kautkaads pieprasiijums!!?? :ninja:

rūpīgi pārbaudi adresi, kur ielogojies, tur varbūt starpība vienā burtā un tad jau neko aizpildīt nevajag :D

Bet par tām parolēm un kontiem šmaucās cilvēki pa visu pasauli un pats švakākai, ka tas viņiem labi izdodās :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 13:44 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

es teikšu tā, ka mums ir "NILLNL" jeb noziedzīgi iegūto līdzekļu legalizēšanas novēršanas likums(ja es nemaldos), kas ir pilnībā pārtulkots no attiecīgas konvencijas, kur ir minēti bišku citi cipari :whistle:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 21. Maijs 2008, 14:36 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 16. Jūnijs 2004, 14:39
Atbildes: 1296
Atrašanās vietas: Latvija, Rīga
Mašīna: Electra Revil 1
PAYPAL VIENMĒR SŪTOT MAILU SAUC TEVI VĀRDĀ. JA NĀK TIPA DEAR MISTER, TAD UZ REDZĒŠANOS. A TAVĀ GADĪJUMĀ - PIEĻAUJU DOMU, KA DIEZGAN TICAMI.
SAVUKĀRT SPAMA MAILUS VAJAG AIZSŪTĪT PAŠAM PAYPALAM UN ŠIS TOS BANO. MAN BIJA LĪDZĪGI.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 103 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 4 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012