Citēt:
[user]379|Mizx|[/user]Tā nu gluži nebūs gan, kaut gribētos. Tam domāts sabiedriskais transports. Gribu redzēt to punktu CSN, kas ļauj motociklistam apbraukt sastrēgumā stāvošas automašīnas. Piemēram, pāri dubultajai līnijai, pa riteņbraucējiem / sab. transportam domāto joslu vai braucot pa sadalošo joslu.
Es jau teci - neradot avaarijas situaacijas - t.i. nebraucot parii dubultajai, sab. transporta joslaa, ritenbrauceeju celinjaa. Biju domaajis - starp rindaam - un tas ir atlauts.
Kaut arii - atziishos ir bijushas situaacijas - kad ir taads korkjis un karstums, kad vienaa setaa vareetu paarkarseet lielo v2 gaisa dzeses dzineeju, esmu braucis gan caur pagalmiem, apmaleem, zaali utt, lai tikai kaut kaa tiktu uz priekshu, tachu tajaa briidii, nevienu neesmu APDRAUDEEJIS un protams taados briizos paskatoties uz vienu otru autovadiitaaja seju redzams - taadas dusmas un skaudiiba un var nolasiit mesidzu "man redz jaastaav a tu te bez rindas lien"... Un tiesaam dazkaart sie kompleksi un agresija skaap galvaa liidz taadai pakaapei, ka njem un griez preikshaa - blokeejot to spraugu starp joslaam... Luuk shaadu riicibu gan var uzskatiiiit par tiishu AVAAARRIJAS situaacijas izraisiishanu. Tomeer biezi gadaas ljoti laadziigi autovadiitaaji, kas uzsmaida un veel pastumjas uz malu, lai vieglaak izbraukt. Galu galaa tas mocis ir tik kompakts transportliidzeklis, ka esmu pat stuumis to pa ietvi, vietaas, kur nu nekaadi nav iespejams izbraukt.
Un runaajot - par to "citur"vietu, kur taa neviens nebrauc... Nevajag demagogiju - pabraukaajaties ar auto pa Romu un paveerojiet kaada kustiiba un taas intensitaate ir tur, piemeeram...

Protams, ja par piemeeru njem Islandi, kur shaadu transportliiidzeklju nav paaraak daudz, tad viss ir savaadak.