Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: vieta kur lamāties!
AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2007, 16:11 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Jūnijs 2004, 21:07
Atbildes: 4763
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Visu kas ripo
Elkorā pilnīgi idioti atlasīti. Tur var iet iepirkties tikai ja pats zini ko vajag. Labi ka no tevis vismaz viņi nebēga - ir tāda interesanta suga, kura nenāk klāt runāt, bet aiz stūra lūr vai kaut ko nezog :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2007, 16:12 
Lietotāja avatārs
nu vot cerēju uzrauties uz tiem izņēmumiem.negāju tak lupatu pirkt, bet normālu tehniku :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2007, 17:22 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 21. Jūlijs 2007, 10:58
Atbildes: 845
:D taa taniii shopaa taa ir jau gadus 7, Vislabak ir doties Uz Audio nodalu elkoraa Br. street 201 kur ir tik izsmelosi pardeveeji Kada atskriiba tumbam Infiiniti no kaut kaada Pioneer modela - tas ir krutaakas 8D par tehniskajam atskiirbaam vai skalrunu joslu skaitu aizmisrti :x

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2007, 17:25 
Lietotāja avatārs
nu ritdien aiziešu.bija jau doma. paziņa arī kaut kāds atradies.moš sanāks prātīgi aprunāties.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2007, 17:37 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Aprīlis 2006, 18:51
Atbildes: 300
Atrašanās vietas: Purv4iks
Mašīna: MB E280

Tā ... kā pats Elkor darbinieks piekrītu teiktajam ka daudzi Elkor pārdevēji ir galīgi idioti ... par piedzīvojumiem Elkor Plaza rotaļlietu nodaļā vsp nerunāsim 8D

Blondīne nezin ka 4+2=6 :D
Cilvēks strādā gandrīz pusgadu, bet no preces neko nezin un nezin kā apmainīt preci ja nu klients to vēlas
Nodaļas vecākā prasa man (kā cilvēkam kas strādā uz pusi mazāk nekā viņa) kas tā par preci un ko ar to jādara
Par daudzu darbinieku LV zināšanām vsp nerunāsim
Cilvēks nesaprot kā bērnu ratiņiem nolaist muguriņu. Kad pasaka kā tad atskan atbilde "a man spēka nepietiek" lai gan zīdainis pats to var izdarīt

Nu tie ir tik daži kas man tagad uzreiz ienāca prātā

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 19. Novembris 2007, 19:42 
Foruma leģenda
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Aprīlis 2007, 16:50
Atbildes: 1875
Citēt:
[user]145485|Silver_Bimmer|[/user]Tā ... kā pats Elkor darbinieks piekrītu teiktajam ka daudzi Elkor pārdevēji ir galīgi idioti ... par piedzīvojumiem Elkor Plaza rotaļlietu nodaļā vsp nerunāsim 8D

Blondīne nezin ka 4+2=6 :D
Cilvēks strādā gandrīz pusgadu, bet no preces neko nezin un nezin kā apmainīt preci ja nu klients to vēlas
Nodaļas vecākā prasa man (kā cilvēkam kas strādā uz pusi mazāk nekā viņa) kas tā par preci un ko ar to jādara
Par daudzu darbinieku LV zināšanām vsp nerunāsim
Cilvēks nesaprot kā bērnu ratiņiem nolaist muguriņu. Kad pasaka kā tad atskan atbilde "a man spēka nepietiek" lai gan zīdainis pats to var izdarīt

Nu tie ir tik daži kas man tagad uzreiz ienāca prātā

Tipisks latvieshu Po**jisms :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2007, 08:29 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]Pled!
Elkorā gribēju iegādāties tumbiņas mersim. atnesu pat izņemtās, lai izmērus salīdzinātu. Nu 30 minūtes es no pārdevēja vilku info. Ar uguni, ar viltu ar varu.

:clap:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2007, 10:06 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]Pled!
Elkorā gribēju iegādāties tumbiņas mersim. atnesu pat izņemtās, lai izmērus salīdzinātu. Nu 30 minūtes es no pārdevēja vilku info. Ar uguni, ar viltu ar varu. Nu pilnīgs ******! No sarunas ar viņu, es sapratu,ka man tumbas jāizvēlas pēc izskata un jo dārgākas jo labākas. jo dārgākas tumbas skanot labāk :D Nu forši nu :D to es pats zināju :clap:

Aj maladca! :evil: nawol gde soveti iskatj,da Ti me4ta lubova ķidali :evil: Sprosi u Menja ,ja Tebe svoi kolontasi prodam-korpus iz platini,membrana iz kosmi4eskih sekretnih materialiv,magnit iz metala kotorogo na zemle ewe net,bruliki po krugu iz podvesok Brit korolevi moja cena 1000 ls v ebay 5000ls beri poslednaja para+ 4uba 4ubs v podarok :evil:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2007, 12:35 
Lietotāja avatārs
neāksties :) Es gribēju nopirkt prastas tumbiņas mersim priekšējā panelī. ja viņš būtu man sakāris makaronus, es nopirktu.bet viņš pat to nemācēja izdarīt :pillepalle:
Bet nu varētu arī te nopirkt :D moš kādam ir?

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2007, 12:47 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 09. Novembris 2006, 11:27
Atbildes: 179
Citēt:
[user]261791|Doberman|[/user]neāksties :) Es gribēju nopirkt prastas tumbiņas mersim priekšējā panelī. ja viņš būtu man sakāris makaronus, es nopirktu.bet viņš pat to nemācēja izdarīt :pillepalle:
Bet nu varētu arī te nopirkt :D moš kādam ir?

ņem un internetā(kaut interneta veikalos) skaties tumbas, pēc izmēriem kuras tev der. salīdzini firmas un jaudas un pats vienkārši ej un pasaki ko vajag.

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3908 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 124, 125, 126, 127, 128, 129, 130 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 9 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012