Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 7066 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491 ... 707  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Sviesta topiks
AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 16:13 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 02. Decembris 2004, 01:30
Atbildes: 6224
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: CDI
Labs!!! :clap:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 16:37 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Nuuu... es atviegloti nopūtos, jo pagājušajā vasarā par mani varēja uzrakstīt šo rakstu.... Papriekšu noķer ar vairāk kā 60km/h virs atļautā ātruma un pēc 2h atkal.... Otrajā reizē gan man "piešuva" svešu ātrumu, jo tobrīd braucu godīgi, bet īpaši kasīties negribējās -- parēķinot laiku starp abiem pārkāpumiem un veikto attālumu skaidrs, ka ātrumu esmu pārsniedzis... A ko lai dara, ja jāsteidzas + auto labs un ceļš liels + tukšs. Ja vajag, tad jābrauc un viss, šis jau arī nopircis 320, kas nav no tiem lēnajiem, laikam ik pa brīdim savajagas ātri pārvietoties, galvenais, lai skaidrā un citādas muļķības nedara... OK, CSN ir jāievēro, tas ir viens, bet otrs ir arī braukt ar prātu uz tiem paskatoties caur pirkstiem -- kur visādi var vazāties vai iespējami šķēršļi braukt pēc noteikumiem, bet gludos, taisnos, pārredzamos gabalos "pielikt soli"... Viena lieta gan man no šī raksta nepatīk -- skrējis viņš ir apdzīvotā vietā, kur pilns gājēju!!! Nav labi, nav labi...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 16:41 
Lietotāja avatārs
Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]http://www.tvnet.lv/auto/road_safety/article.php?id=3826860
Malcis! 8D

shitas labs :D zinjaas arii staastiija, kaukaa neiiet dzekam

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 17:17 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]http://www.iauto.lv/mansauto.php
Brīžieme smu kašķīgs.palasiet par to audi 80 un paskaidrojiet pēdējos komentos minēto nestandarta dzinēju.Nu kas tā par H*****?

Es arī tikko ieliku tur savu auto!!! :)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 17:22 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]540|RICHY|[/user]http://www.iauto.lv/mansauto.php
Brīžieme smu kašķīgs.palasiet par to audi 80 un paskaidrojiet pēdējos komentos minēto nestandarta dzinēju.Nu kas tā par H*****?

He he... :D Ja viņš ar 1. robu var braukt līdz 120 km/h, tad es vispār varu nepārslēgt ātrumus!!! He he he... 8D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 17:29 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:23
Atbildes: 4263
Atrašanās vietas: Mārupe, Latvija
Da vinjam noteikti automaats. Ieliek 1ajaa robaa (Drive) un tad mochii. Vairaak par 120 neiet :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 17:37 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Citēt:
[user]387|elSprogo|[/user]Da vinjam noteikti automaats. Ieliek 1ajaa robaa (Drive) un tad mochii. Vairaak par 120 neiet :D

He he... Vo vo, pareizi!!! Viņš varbūt nezin ka tie ātrumi pārslēdzas!!! :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 15. Janvāris 2005, 23:18 
Lietotāja avatārs
To kexu personīgi pazīstu.Nekādu pretenziju pret viņu naf, bet tie teksti dažreiz var iznākt tādi pajēli.Baig sviestains ir tas nestandarta dzinejs.tipa 16v ir baigais nestandarts audikiem.
Kas tad ir standarts?Tad jau 20v arī ir nestandarts un 32v arī.Tad tikai 8v ir stanadrts.Karoče,viss ir standarts,izņemot personīgās lietas.Tipa,lai izceltos :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 01:19 
Lietotāja avatārs
nu kas i ko cuukas? :D

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 16. Janvāris 2005, 01:22 
Lietotāja avatārs
shodien riktiigs sviests bija ar elektriibu mersim. kaut kur bija sakjerts iisais laikam un viss salons grabeeja, duuca, stumdiijaas - tas bija pisec. taadu staljingradu es vel nebiju redzejis 8D

abi jostu padeveji braukaja iekshaa aaraa nepartraukti, neliekoties ne zinis par to ka durvis sen ciet un mashina jau kustaas. sedeklju apsilde sleedzaas iekshaa araa pati no sevis ar vienmulu tikskjonju. kaukaadi divi motorinji/deveeji no panelja iekspuses duuca un gaudoja viens otru meginadami parblaut savukart no aizmugures kaut kaads nopietnaaks duuceejs mauroja savu serenaadi.

un pats labaakais !!!!!! :D :D :D

tas notika briidii kad es raadiiju auto vienam interesantam. bljaa.... vajadzeeja redzeet vinja seju - es knapi valdos lai nereektu pilnaa riiklee, kaut gan pats nesaprotu kas notiek a tas apmulsis skataas te uz visaam ieriiceem kas darbojaas savaa nodabaa gan uz mani.... :)

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 7066 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 485, 486, 487, 488, 489, 490, 491 ... 707  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 5 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012