Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 391  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Joki un Anekdotes I
AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 09:03 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 05. Augusts 2006, 06:07
Atbildes: 11936
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Das Auto
-Свет мой, зеркальце, скажи...
-За дорогой следи , дура !
:D :D :D :D :D :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 09:04 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Поздний вечер в изысканной московской квартире. Хозяйка подает гостям кофе. Коньяк, ликеры, мягкий свет, приглушенные голоса:
- Все-таки позиции постмодернизма сильны...
- Но вы помните, у раннего Барта...
- Но вы сравните с поздним Бартом...
Вдруг где-то рядом раздается шумное дыхание:
- Да! Раком! Я так больше всего люблю! О-о-о! Сильней! А-а-а! Глубже, еще, еще! У-у-у! О, кайф! Ах, я сейчас кончу! О-о-о!
Хозяйка заливается краской. Хозяин извиняется, выходит в прихожую, прикрывает за собой дверь, нажимает кнопку на стене:
- @ляди!!! Дол@оё@ы!!! Е@ётесь в подъезде, так хоть в домофон не упирайтесь!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 09:05 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Самое нелепое попадание в ад-это запнуться о порог рая и по привычке сказать: "Бл*дь!"

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 13:01 
Lietotāja avatārs
Sarunājas divi narkomāni.
- Vai zini, kas notiek, kad cilvēks nomirst?
- Nē...
- Viņu aiznes stārķis.

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 13:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Augusts 2006, 10:59
Atbildes: 5249
Atrašanās vietas: Katlakalns (Ķekavas nov.)
Mašīna: Mercedes Benz Viano 3.0 CDI

Pētot globālo narkomānijas problēmu, centos noskaidrot, vai manas tautas senči tālajā dzimtenē Latvijā ir saskārušies ar narkotikām. Kā liecina autoritatīvi avoti, latvieši savas mītnes iekārtojuši kokos un pārtikuši no mikofloras, tātad - sēnēm. Šajā attīstības stadijā viņiem vēl nevarēja būt rakstītas liecības, tādēļ par izziņas avotu izvēlējos mutvārdu literatūru, sauktu par tautasdziesmām.
Drīz mani pūliņi tika bagātīgi atalgoti, jo sastapu augu, kuru Štatos aizliegts audzēt, pārstrādāt un izplatīt jebkurā veidā, proti, kaņepi.
Tiesa, tiesa, ne meliņi
Vecu ļaužu valodiņa:
Rācen`s auga druviņā,
Kaņepīte - dārziņā.
Tātad, kaņepes ir bijušas pazīstamas jau sirmā senatnē: (vecu ļaužu valodiņa) un tās ir īpaši kultivētas (dārziņā). Tie, kam dārziņi bijuši lielāki vai kam kaņepes izaugušas garākas, acīmredzot labi pelnījuši, kā jau dažkārt narkotiku plantatori, jo viņi pielīdzināti dižciltīgiem muižniekiem. Tā tiek apstiprināta vispārzināmā patiesība, ka nauda nesmird.
Visi kungi mani sauca
Kaņepāju muižinieku,
Vai tādēļ muižinieks,
Ka man garas kaņepītes?
Populārāks par kaņepēm latviešiem bijis cits narkotiku augs - magones, no kurām iegūst opiju. Magones sēja un ravēja īpaša sieviešu kasta, saukta par māsiņām.
Stād`, māsiņ, kliņgerītes
Gar tām dobes maliņām:
Lai es sēju magonītes
Pa vidiņu vidiņiem.
No šīs tautasdziesmas redzams, ka magoņu sējumi bija jāmaskē, jāslēpj (pa vidiņu vidiņiem), lai varas iestādes tos neieraudzītu. Sējumus apkopa vēlās vakara stundās, acīmredzot tā paša iemesla dēļ.
Kad, māsiņ, rozes sēsim,
Kad magones ravēsim?
- Rītā agri rozes sēsim,
Vakarāi ravēsim.
Reizēm magoņu plantācijas atradās tālu no dzīves vietas.
Jauni vīri, bāleliņi,
Celiet mani pār upīti:
Man sarkanas magoniņas
Aiz upītes jāravē.
Ir zināms, ka senie latvieši savu nocietināto piļu, kādas sāka būvēt pēc tam, kad nokāpa no kokiem, aizsardzībai izvēlējās dažādus dabiskus šķēršļus, visbiežāk upes. Šķiet, ka tāpat tika aizsargāti arī magoņu sējumi, savukārt jauni vīri un bāleliņi, šķiet, domāti bruņoti algotņi, kas sējumus apsargājuši.
Kā visur, arī senajā Latvijas teritorijā narkotiku saturošu kultūru audzēšana bijusi ļoti ienesīga, vismaz tūliņ aiz pupu audzēšanas.
Ravēdama pupu lauku,
Izravēju magonītes;
Pupas nesa zelta graudus,
Magonītes - sudrabiņu.
Taču, kas vieniem nes augļus, tas citiem - postu un asaras. Narkotiku
lietotājs pārvēršas par cilvēku bez gribas, bez goda un pat bez jumta virs galvas.
Citas meitas godu gaida,
Kādu godu es gaidīju?
Es atstāju savu godu
Aiz krodziņa kaņepēs.
Tagad tikai atliek jautāt: Ko vadīs, tauta, kura jau sirmā senatnē savu godu atstājusi aiz krodziņa kaņepēs?

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 30. Aprīlis 2008, 13:36 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

1. Savāciet kaķi un noguldiet uz savas kreisās rokas, turiet kā zīdaini. Ar rādītājpirkstu un īkšķi maigi sapiediet kaķa vaigus, turot tableti labajā rokā. Kad kaķa mute atveras, iemetiet tableti mutē un ļaujiet kaķim aiztaisīt muti un norīt tableti.

2. Paceliet tableti no grīdas un izvelciet kaķi no pagultes. Sažmiedziet kaķi kreisajā rokā un atkārtojiet procesu.

3. Izvelciet kaķi no guļamistabas un aizmetiet apslienāto tableti.

4. Sadabūjiet jaunu tableti, turiet kaķi, kā iepriekš, ar kreiso roku stingri turot kaķa pakaļkājas. Atspiediet viņam vaļā žokļus, ar labās rokas rādītājpirkstu iegrūdiet tableti viņam rīklē, aizspiediet muti un noskaitiet līdz desmit.

5. Izvelciet tableti no akvārija un kaķi no skapjaugšas. Sadabūjiet sev kādu asistentu.

6. Nostājieties uz ceļiem, stingri turiet kaķi starp kājām. Turiet visas viņa ķepas. Ignorējiet kaķa lāstus. Asistentam ir cieši jātur kaķa galva, jāiegrūž viņam žokļos koka lineāls un jāieslidina tablete pa lineālu kaķim mutē.

7. Nodabūjiet kaķi no aizkaru stangas un salūkojiet jaunu tableti. Atgādiniet sev, ka jāiegādājas jauns lineāls un aizkari. Savāciet saplēsto vāzi.

8. Ievīkstiet kaķi lielā dvielī un lieciet asistentam uzgulties tam virsū tā, lai no paduses rēgotos ārā tikai kaķa galva. Iebāziet tableti kokteiļu salmiņā, atlauziet kaķim muti vaļā ar zīmuli un iepūtiet salmiņā.

9. Izburtojiet etiķeti, lai noskaidrotu, vai tablete nav kaitīga cilvēkam. Iedzeriet vienu alu, lai tiktu vaļā no garšas. Apsaitējiet asistenta roku un nekavējoties notīriet asinis no paklāja ar aukstu ūdeni un ziepēm.

10. Savāciet kaķi no kaimiņu šķūņa. Paņemiet vēl vienu tableti. Attaisiet vēl vienu alu. Iebāziet kaķi bufetē un iespiediet viņa kaklu durtiņās, lai ārā rēgojas tikai galva. Ar ēdamkaroti atlauziet viņam vaļā muti un iestūķējiet mutē tableti.

11. Salūkojiet skrūvgriezi un ielieciet bufetes durtiņas atpakaļ eņģēs. Izdzeriet alu. Arī drusku konjaka. Izpētiet, kad jums pēdējoreiz bija potes pret stinguma krampjiem. Dezinficējiet vaigu ar konjaku. Izmetiet saplēsto T-kreklu.

12. Izsauciet ugunsdzēsējus, lai nodabū to sasodīto lopu lejā no koka otrā ielas pusē. Atvainojieties kaimiņam, kas, vairīdamies no kaķa, ir ietesies ar autiņu žogā. Paņemiet pēdējo tableti.

13. Sašņorējiet zvēra priekškājas un pakaļkājas kopā un piesieniet kaķi pie galda kājas. Sadabūjiet kādas pamatīgas stangas. Iestampājiet kaķim mutē tableti, tad liellopa filejas gabalu un salejiet viņam rīklē litru ūdens, lai noskalotu tableti.

14. Izdzeriet atlikušo konjaku. Palūdziet asistentam, lai aizved jūs uz ātro palīdzību, mēģiniet nomierināties, kamēr dakteris jums sašūs roku un izvilks tableti laukā no labās acs. Mājupceļā iegriezieties mēbeļu veikalā un pasūtiet sev jaunu galdu.

15. Zvaniet uz dzīvnieku patversmi, lai savāc to monstru. Iegādājieties sev kāmīti.
:D :D :D :D :D

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2008, 18:32 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Garš, pārsmējos līdz asarām. Tiešām pērles!

- Mīlu valkāt bikses, bet arī svārkus neatmetu malā.

- Pats galvenais ikviena cilvēka dzīvē ir dzīvot.

- Mans liktenis Latvijā vēl nav nostājies savā vietā.

- Daudz kas vedis mani uz ilgstošām pārdomām.

- Rūdolfa iekšējā pasaule ir ļoti maza. Viņš ar mani nekādīgi nesaistās, bet viņš ir saistīts ar Lauru.

- Spartaks bija viltīgs un drosmīgs. Kā vispār var iztikt bez drosmes un viltības? Tā ir cilvēka neatņemama sastāvdaļa.

- Mājās es arī esmu normāla.

- Antiņam bija slaids augums ar gaišiem matiem uz galvas.

- Skolēniem ar rudeni jāiet skolā.

- Šorīt atkal izdzirdēju daudzās bērnu balsis, kas gāja uz savām skolām.

- Liecības tiks izsniegtas kopā ar klases eglīti.

- Tā pagāja šī saulainā diena ar nolauzto slēpi.

- Jauneklis bija gados jauns.

- Tad es izmazgājos, saģērbos un gāju skriet. Skrējiens gāja pa Ļeņina ielu.

- Dzejolī ir mūsu netīrākā upe Lielupe.

- Princeses un prinča laimi neviens nevarēja izmaisīt.

- A. Dziļums laikam apžēlojās par viņu un romāna beigās Jēča raksturu pārveidoja un apprecināja.

- Mani sauc Rūta, un es esmu piecdesmit gadus veca meitene.

- Smagā dzīve jau agrā bērnībā Aiju padarījusi par neuzticīgu un meliem pilnu sievieti.

- Dž. Londons savas dzīves mūžā ir uzrakstījis 50 grāmatas.

- Latviešu tautasdziesmu ir daudz par māti, tāpēc ka māte ir laba un mīļa kā laime, no mātes nāk siltums kā saulei un neliels stingrums kā lauvai.

- Romānā rādīts, kā Brīviņu saimnieks iet uz leju.

- Mans sapnis ir iestāties motokrosā, jo man patīk nesties ar motociklu pa ceļiem.

- Laimdota vēlas panākt, lai ātrāk aizvācas sveši kungi no latvju kakliem.

- Īstenība izgroza sapņus.

- Daudzi bērni vasarā meklē darbu, lai varētu sev kaut ko nosponcerēt.

- Teikuma priekšmets ir tāds teikums, kas teikumā ir teikuma priekšmets.

- Mēslojumu latvieši ieguva no mājdzīvniekiem, kurus rudenī kaisīja pa lauku.

- Govju turēšana ir domāta priekam. No tā piena, kas paliek pāri, mēs iegūstam naudu.

- Mūsu senčiem vienīgā tehnika bija zirdziņš.

- Viņa sarkanais lakats blandījās gaisā kā sārta vakarblāzma.

- Dienvids gāja ganīt aitas. Viņš izlaida aitas ārā ar stabuli mutē.

- Biju ierāvis kājas plecos kā noķerts putns.

- Pilsētas mūri bija stipri — no ozolkoka.

- Skolas priekšā bija sapulcējusies visa skola.

- Uz pašu Sauli nevarēja skatīties — tā sāpīgi dūrās acīs.

- Oskara un Roberta izskati ir dažādi. Oskars vienmēr ir nostrādājies, seja ar vēju nopūsta, rokas sastrādātas. Arī viņa drēbes ne vienmēr ir buktētas.

-Zvejnieki jūrā iziet lielos baros un visi ar vecām sakūpušām pīpēm zobos, dūmus kūpinādami, iepeld jūrā.

- Astrīda bija nogriezusi zēna galviņu.

- Izkapts bija iedūrusies Jānim mugurā, bet pats Biezumnieks aizlaidās.

- Pagāja daudzi gadi un naktis.

- Cilvēks ir viens vesels un ģimenē arī, cilvēku nevar dalīt divās vai vairākās daļās, ģimenē arī. Ja šķiras vīrs no sievas, tas ir kā amputēta kāja vai galva.

- Sprīdītis ir mazs lauku puisis.

- Es pārāk tālu negribētu iedziļināties lopkopībā un zemkopībā, jo tas darbs man ir par grūtu, vienmēr tev jākopj lauki, lopi, ceļojumi vispār atkrīt.

- Interesantākais grāmatā ir tas, kāda pacietība ir vajadzīga lauvas audzināšanā, kā vajag viņu uzpasēt. Džordžam Elsas nāve bija kā akmens uz galvas.

- Ļoti bieži es sastopos ar domu, ka tad es palikšu viena. Un tad es atkal it kā saskrienos ar to aso adatu, kura ieduras manī līdz pat asarām.

- Katram uz lūpām ir sastopams vārds "draugs". Ar šo vārdu ir jālietojas tiem, kuri patiesi spēj draudzēties.

- Es uzzinu kaut ko vairāk par cilvēkiem, kuri braukuši pa jūru ar ledus gabalu. Skopums piemīt Zaļgam, kurš mitinās uz ledus gabala. Kaut gan šis teikums liksies nolietots un nogājis savu etapu, bet es ieteiktu izlasīt šo grāmatu katram.

- Kad misters Rīds nomira, viņš lūdza savai sievai rūpēties par meiteni tāpat kā par pašas bērniem.

- Visvairāk romānā man patika sekot kartei.

- Mantotā leksika mums ir palikusi no seņķiem.

- Šim dzejoļu krājumam ir dumpisks saturs.

- Liriskais varonis latviešu literatūrā ir maz izplatīts.

- Es žurciņu nosaucu par Ģūliju, jo manam draugam ir Romeo. Šie vārdi ir radījušies no filmas "Romeo un Ģūlilejta".

- Ap dvēseli palika nemierīgs prāts.

- Ja no kraujas paveras uz upes līķiem, šaipusē skats atgādina Gaujas ieleju.

- Jancim un Marčam bija ļoti skumja šķiršanās, jo Jancim bija atkal jājurģojas uz citām mājām.

- Hamleta tēls vijas pa visu lugu.

- Tajā lugā ir aprakstīts, ka ir labās attiecībās visi Romeo + Džuljetas draugi, kalpones un kalpoņi, jo viņi vienīgie saprot to mīlestību.

- Skalbes pasakas nobeidzas ar laimīgām beigām.

- Direktors pārmeta acis pār visu zāli un visu redzēja.

- Rudeņos paliek auksts laiks. Savos skapjos jāmeklē siltākas drēbes, nevar ar šortiem un īsām rociņām staigāt.

- Svaiguma un zaļuma smarža mani bija pārņēmusi ar saldu skurbuli.

- Tad ienāca vecītis baltā kažokā un pastalās. Viņš padeva labdienu, apsēdās un teica vecākajam brālim: "Atdod man savu porciju, tad tu redzēsi, ka dots dēvējam atdodas."

- Viņš uzvilka platu sarkanu mēteli, šalli un cepuri, kuru nevarēja atrast.

- Saules ceļu, ko viņa noiet dienas laikā, var pielīdzināt arī cilvēka ceļam uz pasaules. Arī saule, tāpat kā cilvēks, skaisti rītos uzlec.

- Dienvids izgāja ārā basām kājām, viņam bija balti linu mati, un, kad viņš sāka stabulēt ar savu stabulīti, viss aitu lauks pārplūda ar mūzikas skaņu un gaišumu un visas aitas arī sāka gavilēt līdzi.

- Gadās skolotāji un arī cilvēki, kuri prot cienīt mazāku, bet jau personību.

- Nākotnē es vēlētos kļūt par skolotāju un audzēt nākošās paaudzes, lai Latvija zaļotu.

- Lai arī esmu bērns, kaut gan liekas, ka esmu izaugusi no bērna ādas, mācos Baldonē pagaidām vienīgajā vidusskolā.

- Man patīk, ka pie mūsu skolas ir kultūras nams, kuram iekšā ir ietaisīta basketbola zāle.

- Esmu jau sākusi interesēties, kur iešu mācīties, kad beigšu 9. klasi. 9. klase vairs nav aiz kalniem. Varbūt man iet uz vidusskolu, bet varbūt uz augstskolu?

- Manas domas par skolu vienmēr ir bijušas un paliks pozitīvas, un, kā vampīrs sūc asinis, tā es uzsūcu zinības.

- Es domāju, ka manai ģimenei nākotnē ir jābūt ļoti saticībai. Man būs ne vairāk par 3 bērniem, bet galvot es nevaru…

- Mans vīrs nedrīkst būt dzērājs, bet tāds, kurš dzer tikai pa lieliem svētkiem.

- Vējš gulēja, paslēpies kupenās, bet kādu dienu tas sacēlās uz kājām.

- Viņi gāja pa pazīstamām takām un celiņiem uz mājām. Taču uznāca sals un sāka knaibīties. Un uzlēca mēness, kad jau bija ļoti tumšs. Visi gāja meklēt vietu labākai apmēšanai. Viņi apmetās nelielā birzītē, kur sals tik ļoti neknaibīja. Iekūruši ugunskuru, līdz pašam rīta agrumam, viņi pat nepiemiedza acis.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 01. Maijs 2008, 20:45 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 11. Jūlijs 2005, 22:26
Atbildes: 1495
Atrašanās vietas: Salaspils - Rīga, LV
Mašīna: Volvo V70
http://www.youtube.com/watch?v=I_TT43Ua ... re=related

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 02. Maijs 2008, 23:54 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 17. Maijs 2007, 15:53
Atbildes: 2972
Atrašanās vietas: Riga LV
Mašīna: Ford Explorer E1, ce124, mb310
Ljudi, a Sarov pod kakim nomerom igrajet? :D

w201, w124, t124, c124, w202, w208, w210, t210, w116, w123, w126, mb100 un Vito 2,2D dazhas lietotas detaljas.

DJ privatajiem pasakumuem - korporativie, banketes, kazas, dz.dienas etc. PM

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 03. Maijs 2008, 16:01 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

pazīmes, ka esat "ierāvis":
1. Parasti zaudējat strīdos ar nedzīviem priekšmetiem
2. Jūs ķeraties pie zāles, lai nenokristu
3. Analīzes rāda, ka jūsu alkoholā ir arī asinis
4. Bārmenis jūs zina tika labi, ka ļauj pastāvēt viņa vietā aiz letes
5. Katra pretimnākošā sieviete sarunājās ar savu dvīņumāsu
6. Jūsu dēlus sauc Aldaris un Budvaizers
7. Glāze vienmēr pamanās aizslīdēt garām jūsu mutei
8. Jūs sākat saprast, ko kādreiz runāja Brežņevs
9. Laternu stabi nāk ar jums apkampties un sveicināties
10. Odi, kas jums iekož tūlīt pat nomirst

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 3905 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1 ... 235, 236, 237, 238, 239, 240, 241 ... 391  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 2 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012