Nu kungi es teiksu taa. Biju aizbraucis uz Jelgavu un izpeetiiju to autinu. Virsbuuve ir w116, modelis man liekas ka ir parasts MB 280, bez burtiem S,E un L. Jo karba ir monuaalaa, motoors sesinieks un karbikis nevis inzektors. Ruuse ir noeedusi kandriizvai visu kuzovu. Reaali no taa autina var nonemt stiklus,priekseejos lukturus,aizmugureejo lukturi tikai vienu otrs sasists,moldingus,un vienu priekseejo spaarnu otrs noeests ar koroziiju. Ritosaa gan iskataas nogurusi speeciigi, par motoru neko pateikt nevaru. Vinkaarsi neskiila klaat. Bet vismaz tagad ir skaidriiba kas tur ir. Info ir paarbaudiits un piefikseets.
Par otru kurs atrodaas Krustpils iela neko pateikt nevaru, vienkaarsi nespeeju atrast. Toties uzzinaaju ka kaadu laiku atpakal tur bija BMV 1938g. izlaiduma, kas protams jau ir savaakts.
Ja vareetu sanemt siikaaku info par Krustpils ielu,vai tas kas zin kur tas auto atrodaas, vareetu paarbaudiit vai vel tas auto ir tur. Buutu loti labi. Es nobraukaju krustaam skeersaam bet nekaa. Prasiiju vieteejiem, tie tik norausta plecus, servisos arii neko nezinaaja teikt.
.gif)