Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 54 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6
Autors Ziņojums
 Tēma: Pērku w220
AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūnijs 2010, 10:44 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Domāju, ka labs W220 ir ļoti laba mašīna. Uzmanīgi jāizvēlas.
Man šķiet, ka ļoti labs bija tas S500 4matic, ko te reiz mēģināja pārdot ātri, jo bija krīze iesitusi pa kabatu. Es ilgi skatījos uz to auto toreiz un siekalojos.
Bet citādi - daudzi W220 ir pabijuši arī krānu staipītāju rokās, kuri nav lāgā varējuši atļauties pat normālas riepas.
Tā kā risks ir. Es (nekādu pārsteigumu) ieteiktu ņemt benzīnu, jo tādu varētu būt vieglāk atrast maz nobrauktu. Citādi dīzelis ir lēts tikai no pirmā skatiena.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūnijs 2010, 11:18 
Komentu ģenerators
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 01. Maijs 2010, 10:02
Atbildes: 1161
Mašīna: 29
Citēt:
08 June 2010 11:07:05 Misters X rakstīja:
Uzskatu, ka par limonādi labu auto nopirkt nevar, bet sliktu var paņemt arī par augstu cenu, ja tev var aizrunāt ausis un neko daudz no tehnikas nesaproti.

Tici man, neesmu no tiem cilvēkiem, kam ir tādi uzskati. Ja auto iet par lētu naudu, tad tur ir kaut kādi zemūdens akmeņi. Mēģināja vienu w220 jau pārdot, kaut kādu 5-6 gadu laikā ir mainījušies 6 saimnieki. Kaut kas riktīgs jau nav.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūnijs 2010, 11:53 
Pieredzējis lietotājs
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 22. Februāris 2007, 19:20
Atbildes: 831
Ja nu kādam no šejieniešiem interesē :D LOL

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 08. Jūnijs 2010, 19:18 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 07. Oktobris 2005, 14:58
Atbildes: 2079
Atrašanās vietas: Jūrmala
Mašīna: Trīs burtu brīnumu
Citēt:
08 June 2010 11:12:06 Misters X rakstīja:
un Rīgā tiešām var manīt 2u veidu W220:

1. nobraukti, nolupuši, saguruši- smieklīgā iegādes vērtībā un to īpašnieku naivā blatošana līdz pirmajam nopietnajam servisa apmeklējumam.

2. ļoti kopti un loloti (AS W220.

Paldies Misters X.

Jā, W220 nereti īpašnieki cenšas ekanomēt uz katru sīkumu, kaut vai, ja izdeg viens xenons tad tā vietā likt parasto lampiņu un otru atstāt xenon.

Par to ļoti lēto auto iegādi ir tā-
Pats kad pārdevu savu W140 uzskatu, ka cena bija kritiski zema priekš kopējā auto stāvokļa un izskata, tapēc jāskatās individuāli katrs eksemplārs.
Kad pirku W124 uzreiz redzēju, ka būs jāiegulda "nepatīkama" summa, taču tgd galu galā, kad viss gandrīz ir izdarīts, esmu pat ļoti apmierināts un tagadējā auto cena ir sasniegusi kārtīga W124 tirgus cenu. Tākā koks ar diviem galiem, es atsevišķus eksemplārus labāk nopirktu ar zināmiem defektiem un pats tos novēršu un zinu, ko esmu darījis,ko esmu mainījis utt, nekā nopērku dārgu un braucot gaidu, kad kaut kas notiks ;)

Uz augšu
 Profils  

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Forums slēgts Šī tēma ir slēgta, labot ziņas un rakstīt atbildes nav iespējams.  [ 54 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 0 viesi

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012