programmas var pirkt, tachu latvieshi parasti ta nedara

nokachat var caur torrentiem. pats esmu izmantojis microsoft autoreute, un vel kaut kadu un vel kaut kadu marko polo eiropas karti vacu valoda.
Microsoft autorouta nebija latvijas kartes cik atceros. par to otru nezinu, bet vina vacu valoda tapec likas baigi sarezhgita.
latvieshu jana setas digitala karte, neatceros nosaukumu, bet negaja, nokachat var, bet ja nav nopirkta - neiet, varbut kads IT joma zinoshaks cilveks varetu kaut ko tur sakimeret.
par antenam - saucas angliski GPS receiver, lielakoties ir Magellan, nezinu ko tas Magellan isti nozime, bet tas ir uz viniem visiem (cik esmu redzejis) rakstits virsu, kaut ari vini ir dazhadu firmu. Var dabut bluetooth bezvadu, un var ari ar vadu. bezvadu it ka forshak, bet tad jamaina baterijas vinam ik pa laikam, cik biezhi nezinu, man ir ar vadu. draugs nopirka to bluetooth bezvadu ebaya pa kaut kadiem 30eur ja nemaldos. savejo ar vadu es nopirku dargak, pa 70eur laikam, jo pirku vacija veikala un tur bez programmas atsevishki nopirkt nepiedavaja.