15. Novembris 2015, 22:43
C180 rakstīja:Ierakstīju "Mercedes Latvia" un atradu šitādu![]()
16. Novembris 2015, 00:31
16. Novembris 2015, 02:11
Mizx rakstīja:Viena būtiska lieta — klubs par jau uzņemtajiem video nekaunas un ir par tiem lepns. To tapšanā iesaistītie tāpat te joprojām ir, ir kluba biedri. Tā ka labāk pirms "nodedzināt" visu veco būtu aprunāties, vai kopīgiem spēkiem nebūs vieglāk un vienkāršāk uztaisīt vēl kaut ko jaunu. Katrs var solīt pašu labāko, bet beigās bieži izrādās, ka labi ja pusei tas patīk. Klubam tomēr jau daudz gadu un pa šiem daudzajiem gadiem esam pudiem sāls dažādās sfērās apēduši, nekas netop viegli.
Ir jābūt attīstībai, ir vairāk jāuzrunā MB īpašnieki un topošie MB entuziasti
Mūsdienās tikai bilde vairs neuzrunā..
16. Novembris 2015, 09:01
Paupe rakstīja: Es absolūti piekrītu tevis teiktajam, un esmu domājis arī par to. Tieši tāpēc es biju domājis par to apspriesties arī ar citiem, bet vēlāk, kad tuvosies visa šī pasākuma organizēšana. Bet piekrīti arī tam, ka labāk būtu ja pieslēgtu profesionāļus šinī jautājumā... Visus finansiālos jautājumus es sedzu no sevis, no kluba tiks paprasīts tīri viņu viedoklis un piekrišana attiecīgajai idejai.. Manā uztverē klubs no tā tikai iegūs, un pašam prieksIr jābūt attīstībai, ir vairāk jāuzrunā MB īpašnieki un topošie MB entuziasti
16. Novembris 2015, 10:05
Paupe rakstīja:kurš gads tas ir?
16. Novembris 2015, 12:09
Misters X rakstīja:Paupe rakstīja:kurš gads tas ir?
skatoties uz mipes jauneklīgo frizūru un matu cirtām, es teiktu, ka 2010
16. Novembris 2015, 13:05
16. Novembris 2015, 13:35
mipe rakstīja:Paupe rakstīja: Es absolūti piekrītu tevis teiktajam, un esmu domājis arī par to. Tieši tāpēc es biju domājis par to apspriesties arī ar citiem, bet vēlāk, kad tuvosies visa šī pasākuma organizēšana. Bet piekrīti arī tam, ka labāk būtu ja pieslēgtu profesionāļus šinī jautājumā... Visus finansiālos jautājumus es sedzu no sevis, no kluba tiks paprasīts tīri viņu viedoklis un piekrišana attiecīgajai idejai.. Manā uztverē klubs no tā tikai iegūs, un pašam prieksIr jābūt attīstībai, ir vairāk jāuzrunā MB īpašnieki un topošie MB entuziasti
Lai izdodas!![]()
PS treniņa nolūkos jau var pamēģināt arī citos pasākumus, lai nav jāgaida rudens.
16. Novembris 2015, 23:46
Paupe rakstīja:Mizx rakstīja:Viena būtiska lieta — klubs par jau uzņemtajiem video nekaunas un ir par tiem lepns. To tapšanā iesaistītie tāpat te joprojām ir, ir kluba biedri. Tā ka labāk pirms "nodedzināt" visu veco būtu aprunāties, vai kopīgiem spēkiem nebūs vieglāk un vienkāršāk uztaisīt vēl kaut ko jaunu. Katrs var solīt pašu labāko, bet beigās bieži izrādās, ka labi ja pusei tas patīk. Klubam tomēr jau daudz gadu un pa šiem daudzajiem gadiem esam pudiem sāls dažādās sfērās apēduši, nekas netop viegli.
Es absolūti piekrītu tevis teiktajam, un esmu domājis arī par to. Tieši tāpēc es biju domājis par to apspriesties arī ar citiem, bet vēlāk, kad tuvosies visa šī pasākuma organizēšana. Bet piekrīti arī tam, ka labāk būtu ja pieslēgtu profesionāļus šinī jautājumā... Visus finansiālos jautājumus es sedzu no sevis, no kluba tiks paprasīts tīri viņu viedoklis un piekrišana attiecīgajai idejai.. Manā uztverē klubs no tā tikai iegūs, un pašam prieks :) Ir jābūt attīstībai, ir vairāk jāuzrunā MB īpašnieki un topošie MB entuziasti :) Mūsdienās tikai bilde vairs neuzrunā..
17. Novembris 2015, 00:21
Autorus par amatieriem arī gluži saukt negribētos. Pārējais jau subjektīva gaumes lieta, kam kāds rezultāts tīkamāks.
Pieiet nopietnāk pie tā visa