Publicēt atbildi

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 16:21

nu redz ka mums ar mizx iznac labak neka fotografam, ludzu pa 10ls :D :D :D

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 16:26

zin-es ilgi klusēju bet nu gan man biku uzsita-ja visi tagad ir tik gudri-lūdzu-kur bijāt pirms?kādēļ neviens nepieteicās ka pats to var izdarīt-pats safotogrāfēt?kāpēc bija klusums??? pirmajā postā melns uz balta ir rakstīts kas un kā. Bildēties paši visi piekrita-viņa bildes lielākā daļa bija redzējusi,un kādas tās bildes ir bijušas tādas viņas arī ir palikušas+ gan šīs gan iepriekšējās neviena nav apstrādāta ar PS. par to nemaz nebija runa.tas tika plānots pēc tam pašu spēkiem un vadoties pēc pašu vēlmēm.
Nu tad piedodiet ka viss ir tik slikti un ir pieviltas visas cerības.Tālāk laipni lūgti pašiem visu organizēt ;)

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 16:30

tris smaili nozime joku :cry: ... bez pretenzij :whistle:

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 16:32

Ieva neķer kreņķi, Andris ir pro, kas kāpa kokā un vārtijās pa zemi, dēļ laba kadra, neredzēju ka kādas cits ko tādu darītu... :whistle:

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 16:59

Pilnīgi piekrītu Ievai... Uzreiz pēc pasākuma sākas runas par to kam vajadzēja fotogrāfu un tērēt tos 10 Ls (uz 40 cilvēkiem-vai tad tā ir baigā nauda, kuru tik ļoti žēl iztērēt?!) utt, ka pašiem labas bildes...Manuprāt, tā ir baigā cieņas neizrādīšana-cilvēks atbrauca, nogaidīja kamēr visi savācas, visus izrīkoja, lai smuki izvieto mašīnas (tāpēc arī bija iespēja daudziem nofotogrāfēt taisni novietotas mašīnas), vārtījas pa zemi, līda kokos, centas visiem izpatikt tajā karstajā vasaras dienā... es ļoti šaubos vai kāds no mums vārtītos pa zemi utt. lai nofotogrāfētu zvaigzni :) KatraM ir gan labas, gan ne īpaši veiksmīgas bildes, tāpēc, manuprāt, nevajag aizvainot citus un labāk dažreiz paklusēt... :(

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 17:02

Bļin itkā 1.5Ls no cilvēka būtu mega daudz... pox kam maksā galvenais bija process ;)

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 17:10

ja godīgi, es tās bildes nemaz neesmu redzējis. man galvenais bija satikt visus un iepazīties ar cilvēkiem. Un ja godīgi, fotogrāfam respekt, jo es par 10Ls stundā fotoaparātu rokā neņemtu un necenstos tādu baru savākt kopā.

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 17:15

[user]387025|Viks|[/user]ja godīgi, es tās bildes nemaz neesmu redzējis. man galvenais bija satikt visus un iepazīties ar cilvēkiem. Un ja godīgi, fotogrāfam respekt, jo es par 10Ls stundā fotoaparātu rokā neņemtu un necenstos tādu baru savākt kopā.

Pilnībā piekrītu, pēc kaujas, visi gudri!

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 18:14

Neķer kreņķi! To pasākumu tiešām jāuztver par tusiņu par 1,5 Ls un daaaaaudz mersedesiem. Viss bija iemesls savākt kopā tik daudz mašīnas un dabūt kādu labu bildi. Nedomāju, ka kāds to nožēlotu un uz visu jāskatās tā -- ja iepriekš citi fotogfrāfi nepieteicās un neko nesaorganizējām, tātad nebija pārliecības, ka tie citi varētu labāk. Puisis (kā nu viņu sauca... palaidu garām...) bija, organizēja, bildēja un kokā kāpa. Tātad savu lietu darīja un par to atlīdzība viņam pienācās. Tā kā nekāda stresa! Cits pasākums būs citā reizē un tad jau redzēs, varbūt cita organizācija, cita ideja, cita vide, cits fotografēšanās mērķis utt..

Bildēšanās 01.06.2008!

12. Jūnijs 2008, 18:31

Jux neberi golova,takoje už u nas obwestvo....na4ni na ulice razdavatj po 100$ prohožim srazu že naidutsa nedovoļnije-po4emu tak malo razdajut ili po4emu kupjuri mjatije...karo4e predlagaju Tebe organizovatj VOLVO fotosesijui 8) :evil: :D
Publicēt atbildi