15. Septembris 2014, 14:59
Protams!!!
Re, kur bildes no Lietuvas Delfi. Šeit daudz auto. Es uzradīšu citas skaistas bildes.
http://www.delfi.lt/fotogalerijos/mercedes-benz-gerbejai-leidosi-i-zygi-per-lietuva.d?id=161462#dgslt-161462:5502691Un protams, nedaudz bildes no manas puses ar nelielu stāstu.
Tā sakas mana diena. Divas bildes.

Tālāk stāsts būs krievu valoda.

Nevaru tā skaisti viss pārtulkot. Principa viss skaidrs no Bildes.
Так как меня встречали в Шяуляй, хотя колонна стартовала из Вильнюса, дальше в Паневежис! Я присоединился самый последний. Для меня стало сюрпризом что колонна состоит чуть больше чем из 30 автомобилей…все с флажками стран, клубов! Начало восторгу было положено! Первый пункт остановки ПОКУШАТЬ!

Где я уже начал знакомство с людьми и машинами. Что привело ещё в больший восторг. Люди настолько все улыбчивые, открытые к диалогам. Ну и плюс не Голодные
.gif)

Šeit jūs varat redzēt brūna krasa numurzīme. Tas ir, ka mums VS-vēsturiska spektra. Viņiem tīko sakas tāda lieta no Jūnija.

Дальше мы отправились в дворец Огинского в городе Плунге. Где на протяжении 2 часов мы гуляли и слушали экскурсию на Литовском…хотя нам переводили интересные факты, но на болтались мы с коллегами по "болезни" вдоволь.

Дальше была Заброшенная Советская ракетная база… Там уже разделились на 2 группы! Русско язычные были не обделены экскурсией. Сохранилась она почти целиком, ну только на металл очень много успели вынести. Всего 4 шахты, попасть можно только в одну! Довольно захватывающее местечко!

Nu un beidzot mēs atbraucam viesnīca, kur pavadījām laiku ar tādiem pašiem faniem ka mēs.
Es un četri crazy russian.

Tā izskatījās numur vienai personai.

SAAAAKAAAS!!

Tā ka no Latvijas kluba biedriem nebija neviena, Es kopa ar lietotāju ez6080 no Daugavpili dāvina Kalendārus Lietuvas MB kluba prezidentam. Gribējās protams bez skatuve un mikrofoniem.... bet ka ir.

Un arī gribēju pateikt ka par VISSKAISTĀKO auto salidojuma Apbalvo mūsu 300 SL no Daugavpili.

Paldies visiem!!!
Atvainojiet ja kaut kas nav labi.