Mercedes-Benz jaunumi Latvijā.
Publicēt atbildi

Mercedes-Benz Star Experience 2017

16. Augusts 2017, 12:23

Šodien, Latvijas Mercedes-Benz klubs piedalījās ļoti straujā pasākumā "Mercedes-Benz Star Experience".
Ik gadu Mercedes-Benz pārstāvis latvijā SIA "Domenikss" piedāvā iespēju izmēģināt savus jaunos lolojumus Biķernieku trasē. Šogad tiek piedāvātas iespējas testēt elektrisko spēku - EQ Power, iespējas izvairīties no sadursmes ar kustīgu vai nekustīgu šķērsli, iespējas izmēģināt ABS darbību, strauji manevrējot, bet noslēgumam braucēju uzlādē ar adrenalīnu AMG izpildījuma automobiļos, tādos kā E63, A45 un GLC Coupe.
Pēc šādiem braucieniem emocijas tevi pārpilda un tu saproti, ka Mercedes-Benz ir The Best or Nothing!

Сегодня MB Club.lv посетил динамичное мероприятие "Mercedes-Benz Star Experience". Ежегодно Mercedes-Benz предоставляет возможность испытать свои новые машины и технологии на трассе Бикерниеки. Испытать ЕQ Power, после попытаться избежать столкновения, а на самое вкусное оставляют заряженные АМГ версии, такие как Е63, А45 и GLC Cоupe. После таких испытаний глаза горят, и ты понимаешь, что Mercedes-Benz - The best or nothing.

Attēls

Attēls

Attēls

More

Re: Mercedes-Benz Star Experience 2017

16. Augusts 2017, 15:35

Такой жирный минус.

17. Augusts 2017, 11:15

Prieks, ka patika kā vienmēr! :super:
Es gan pats vēl neesmu bijis uz trasi šinīs dienās, bet no trase ziņo ka E63 jau esot saguruši bremžu diski pēc Alekseja un Žana :mhihi: :D :D :D

17. Augusts 2017, 11:32

Auto lauzēji :dusma:

:shura:

17. Augusts 2017, 12:57

vp81 rakstīja:Prieks, ka patika kā vienmēr! :super:
Es gan pats vēl neesmu bijis uz trasi šinīs dienās, bet no trase ziņo ka E63 jau esot saguruši bremžu diski pēc Alekseja un Žana :mhihi: :D :D :D

Ne, neee! Pēc mums E63 bija jāmaina dzenošo riteņu riepas, bet bremzes kāds nogurdināja jau pirms mums! :P :haha: :haha: :haha:
Bet vispār, E63 ir :love: :love: :love: īsta rotaļlieta! :super: :super: :super:

17. Augusts 2017, 13:53

E63 un A45 :love: :love: :love: Bet es jau skatos SMS kreditu uz A klassu, baigi patik!

17. Augusts 2017, 14:46

Jū, A45 ir vnk sex vadāmībā.
Man bijuši dažādi WRX, STi, RA un arī EVO nācies pagāzt.
Bet nu neviens no viņiem nebija tād kā A45. Ar A45 ir reāli viegli trasē.

P.S.Brežu diskus, eļļas utt, cik sapratu, Daimler pārstāvji pēc katras valsts posma maina, jo tur nonstopā, all day long, trīs dienu garumā ar viesiem Mercedes-Benz un Mercedes-AMG kas trasē tiek gāzēts un bremzēts :crazy:
Publicēt atbildi