Mercedes-Benz jaunumi Latvijā.
05. Septembris 2013, 08:09
Papis rakstīja:Sliktais benzman

Es domāju, ka tikai force majeure situācija var izjaukt šādu pasākumu. Tā pat svētdienā nav ko citu darīt.
Apsavedies ar ģimeni, bērniem, tad parunāsim!
Atceries kā tētis runāja, Tu vēl mazs puika, neko nesaproti, izaugsi liels, tad sapratīsi.
05. Septembris 2013, 08:10
Es brauktu ar visu ģimeni
05. Septembris 2013, 12:31
Pievienojos benzman viedoklim par ģimeni. Arī šīs lietas nodalu, dzīve iemācīja.
05. Septembris 2013, 13:15
Ņemot vērā, ka bērnim Jaunmoku pils teritorijā ir ko darīt un būs speciāli konkursi bērniem, tad bērnu dēļ nevajadzētu palikt mājās.
Ja nebūs ārkārtas situācijas, kādas mēdz gadīties ar maziem bērniem, tad mēs būsim visi.
05. Septembris 2013, 13:20
Bērni parasti ir mazākā problēma, jo īpaši ārpus pilsētas.
05. Septembris 2013, 17:56
Mani čota neuzbudina maksāt 14ls par 1 dienas pavizināšanos kolonnā un divu piļu/muižu apskati...

Gadienā tai dienā nebij hoķis???
05. Septembris 2013, 19:13

un kur bija problēma reģistrēties līdz 01.09 ? Tad bija 5 Ls.
Un, nevis "divas pilis un kaut kāda vizināšanās", bet uzlīmes, izdales materiāli, brokastis, gidi, ekskursijas un to čaklo cilvēku darbs, kas to visu organizē bez jebkādas samaksas.
05. Septembris 2013, 19:54
Misters X taisnība. Ja būtu vēl salūts un pēc tam (kad bērnu laiks beidzies) striptīza dejotājas, izmaksas būtu vēl daudz augstākas. Parēķini, cik izmaksā aprīkojuma īre vien, neesi tak pirmo reizi un zini, kas viss vajadzīgs. Tā jau nav pavizināšanās draugu lokā ar piknika grozu padusē, bet organizēts pasākums. Statoilā nopērkamie analogie ir dārgāki.
05. Septembris 2013, 21:41
Da labi,Zigi...No visa Tevis uzskaitītā, vienīgais kas vērts ir to čaklo cilvēku darbs kas to visu organizēja...Bet Mizx gan šauj garām, jo pagājšgad bij gan salūts, gan striptīzs(kā kuram

) gan 3 dienu garš piedzīvojums ar visvisādiem brīnumiem...Teiktu, ka šogad tieši ir pavizināšanās... un pat bez piknika groziem...it īpaši 7dienā... WTF??? Kurš gan brauc tusēt 7dienāāā??? Jā jā dzirdēju teikas par to ka 6dienās lietus līst un par MBclub mūžsenajām tradīcijām...
05. Septembris 2013, 21:45
Bet pagājušajā gadā bija tās citas izmaksas, ja nepamanīji...