18. Septembris 2014, 09:15
čau visiem!
Esmu pēc ilga laika parādījies. Jāatvainojas, ka tā arī nesavācos atrādīties materiālajā pasaulē, bet vismaz virtuāli:)
Ar auto ir nobraukti nu jau veseli 10 Tkm. Rozā briļļu termiņš arī izbeidzies.
Kas labs?
Auto no ārpuses mazs, bet no iekšpuses tiešām liels. Var braukt četri diezgan liela auguma cilvēki un ir pietiekoši daudz vietas visiem gan aizmugurē, gan priekšā. Sēdekļi man liekas ērti. Bagāžnieks arī ir apjomīgs. Piem, ļisapēdu var ļoti labi iebāzt, ja noloka vienu pusi beņķa un izņem priekšejo ratu.
Ļoti viegli nomainīt salona filtru, nav neviena cita detaļa jāņem nost. Eļļu un eļļas filtru un gaisa filtru arī var nomainīt vienkārši (praksē pārbaudīts).
Apakšā viss noklāts ar plastmasām, kas īstenībā ir ļoti labi. Biju noņēmis paskatīties, kas tur dzīvo un izrādās, ka viss tīrs un smuks. Plastmasas labi pasargā bleķus no sūdiem ziemā.
Detaļas salīdzinoši lētas.
Kas slikts, vai neērts?
Ir zināmas problēmas ar darbošanos ap motoru. Pie svecēm, termostata un agregātu siksnas tikt klāt grūti. Pagaidām vēl mainījis neesmu, bet liekas, ka vajadzētu.
Salīdzinot ar 4 vai 5 durvju mašīnām tomēr ir apgrūtinoši tikt pie pakaļējiem beņķiem un kaut ko ielikt/izņemt, iztīrīt, bet man tomēr patīk 3 durvīgais.
Nav tik forša pārredzamība spoguļos kā piem. w124 (vai arī es nemāku pareizi saregulēt), bet pierod.
1,5 motoriņš jāatzīst tomēr ir pa švaku. Pie tām prasībām, ko diktē Rīgas braukšanas stils, prasās vairāk spēka, kaut gan citādi, būtu OK.
6 robs trūkst. Pa pilsētu var labi braukt ar 5 jau pie 60km/h, bet uz trases virs 100, jau prasās 6.
Atradās dažās vietās nodevīgā rūsa:(, bišķi uz durvju apkašām). Patīrīju un nosmērēju (pagaidām).
Liekas, ka kautkas jādara ar sajūgu, bet pagaidām vēl nezinu. Jāsaņemās uz izjaukšanu un tad jau redzēs.
Un patēriņš. Protams, nav kā pēc grāmatas. Pilsēta vidēji 8 litri uz šosejas 6,7. Ziemā noteikti būs lielāks. Tas pēc kompja rādījuma. Ar bākas metodi tā īsti vēl neesmu nomērījis, bet drīz būs.
Vēl kondiškas sistēmā kaut kur ir caurums.
Nu tā īsumā.
Ja kādam ir interese, jautājiet.
Ja kādam ir līdzīgs dzelzis pastāstiet, kā iet.
Pēdējo reizi laboja
aldigs - 22. Septembris 2014, 09:46, kopā labots 1 reizi.