Skatīt neatbildētos ziņojumus
Apskatīt aktīvās tēmas

Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 95 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Nākošais
Autors Ziņojums
 Tēma: Rammstein !!!
AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 11:28 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:15
Atbildes: 22073
Atrašanās vietas: On the road
Mašīna: Šodien ar AMG
Viņu šovs Rīgā tiešām bija viens no labākajiem, kādu te kādam ir izdevies redzēt. Ja par skaņu un iespaidu, ko grupa ir spējusi atstāt uz skatītājiem, tad vienozīmīgi Latvijā līdz šim labākais ir bijis King Crimson koncerts. Tam, ka viņu sniegtais bija kas neatkārtojams un ne pie mums, ne ārvalstīs bieži gadās TĀDI koncerti, ir piekrituši visādi "mūzikas eksperti". Prieks, ka Rammstein Igaunijā tādi panākumi, citādi jau igauņiem savulaik tādi vērienīgi koncerti bijuši, bet pēdējos gadus vairs neatmaksājoties ko grandiozu rīkot publikas trūkuma dēļ, Latvija pat esot pateicīgaka šādām lietām (vairāk tautas un vieglāk atbraukt kaut no tās pašas Lietuvas -- 3,5 h Rīga-Viļņa) un drošāk, ka organizatori neiebraukšot mīnusos...

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 11:33 
Lietotāja avatārs
что делать бум? билетов нет, а посмотреть хочется... есть вариант ехать в Катовице (Польша), там билеты пока есть, латов по 13-14. можно попробовать организовать какой нибудь микроавтобус с желающими: раскинуть расходы на всех - не так и дорого получится. Далековато правда, за Варшаву еще километров 300 пилить...
Как думаете? Остальные варианты (Стокгольм, Осло, Хельсинки, Прага) выходят дороже...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 11:42 
Lietotāja avatārs
ņjā tā jau ir, ka uz končiem, itsevišķi labiem, biļetes ir jāiepērk ļoti laicīgi...
es gan diemžēl pagaidām neesu bijusi ne uz vienu konci, par kuru varētu teikt, ka tas ir visu laiku labākais...laikam tāpēc, ka esu kā Beck dzied I`m looser baby...man viemēr atgadās visādi ČP končos ;) , kas ievērojami sabojā garīgo... :(

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 11:45 
Eksperts
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 19:48
Atbildes: 2846
Atrašanās vietas: Rīga, Latvija
Mašīna: 4x4
Varbuut ne pateemu shajaa topikaa (cerams Spiegs neizddzeesiis :whistle: ) - man jau reaali patiikaas Fun Lovin Criminals - izcila atdeve. Noteikti ietu veelreiz. 8)

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 13:38 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 08. Jūnijs 2004, 17:32
Atbildes: 33834
Atrašanās vietas: Pleskodāle
Mašīna: R129

viņs varbūt ne, bet........

ne nē, Rammstein Rīgā bija perfekts, es joprojām atceros ļoti labi šo konci- nekad neko labāku nebiju redzējis..pat Maikla Džeksona uzstāšanās Brēmenē 97.gadā nebija nekas, salīdzinot ar šiem vācu ugunspuikām!

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 13:48 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

Rammstein bija ļoti labs! Es esmu bijis tikai uz tiem, kas mani kaut cik interesē. Piemēram, Depeche Mode (biju un esmu liels fans), Joe Cocker (ļoti patīk), Brian Adams (var klausīties nelielās devās), bet neviens no tiem nebija tik atmiņā paliekošs kā RAMMSTEIN.
Man ir arī gabals no Mein Herz Brennt, no parīzes dzīvā koncerta - video versijā. Paskatieties manā sharē. Labs ieskats koncertā - tā bija arī Latvijā. Vēl arī var paskatīties Live Aus Berlin - vecāks, bet ieskatam der. Īpaši labs ir tas ar to mākslīgo locekli - slavenā skatītāju apšpricēšana.

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 14:02 
MB Club Latvia
Lietotāja avatārs

Pievienojies: 14. Jūnijs 2004, 15:35
Atbildes: 5262
Atrašanās vietas: Rīga
Mašīna: Peugeot 508

maybe biļetes http://www.globalticketservice.com/desc ... ventid=827

tikai cena :sick:

Uz augšu
 Profils  

AtbildeAtbilde saņemta: 27. Septembris 2004, 14:48 
Lietotāja avatārs
нда-а, ценник просто убивает всякую любовь к исскуству... сдается даже вдвоём-втроём выгоднее ехать в Польшу...

P.S. Долбанные спекуляны...

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 21:56 
Lietotāja avatārs
судя по эстонскому сайту в продаже появились билеты!!! В ограниченные сектора, но вроде как есть. причём в разных городах Эстонии:

http://www.piletilevi.ee/index.php?lang=rus&id=5457

Uz augšu

AtbildeAtbilde saņemta: 20. Novembris 2004, 22:18 
Lietotāja avatārs
eu,nu tad grib kads maukt uz rammsteinu vai ne?ir viena briva vieta mersi

Uz augšu

Attēlot ziņojumus sākot ar pirmspēdējo:  Atlasīt pēc  
Izveidot jaunu tēmu Atbildēt tēmā  [ 95 ieraksti ]  Aiziet uz lapu Iepriekšējais  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 10  Nākošais

Kas ir Pieslēdzies

Lietotāji, kuri atrodas šajā forumā: Nav reģistrētu lietotāju un 1 viesis

Meklēt:

REKLĀMAS

email Sazināties ar moderatoru YouTube Facebook Twitter Draugiem
Šajā vortālā paustā informācija nav Mercedes-Benz club Latvia viedoklis
KriCe©2012