Publicēt atbildi

Re: Padoms par Mercedes CL500

07. Jūlijs 2013, 20:46

Personīgi man tas CL500 izskatās nodzīts. CL600 ir V12 un tie ir ļoti niķīgi uz motora darbību. Tā vismaz servisa cilvēki runā. CL500 pēc būtībass ir ļoti izturīgs motora ziņā, tas arī labi gāzējas. Pats jau labu laiku pētu situāciju uz C140, nezinu kāpēc, bet vismaz nepilnu gadu jau tirgū ir pilnīgs vakuums.

10. Jūlijs 2013, 00:03

Zalinskis rakstīja:Sveiki.
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/mercedes/cl500/bgegk.html
Uzzinaju, ka vinam ir bijusi 13 ipasnieku un tas mani drusku nomaca.
350 000 nobraukums.
Saprotu ari visus izdevumus lietojot so masinu.
Vai sads auto butu perkams? Kur vest parbaudit labak, ja velos to darit?
Priecasos par jebkuru padomu.

Pāris vārdos no manis.

Par doto auto man vismaz vizuāli šķiet, ka auto prasīs lielus ieguldījumus un šis NAV eksemplārs laba izvēle.
Tik tā fiksi spriežot pēc bildēm
1)Motortelpā rēgojas "skrutka" tā vismaz man škist kreisajā pusē, trūkst plastmasas stiprinājumu visādu.
Ir mistisks caurums pie droseles kontakta plastmasos WTF.. Trūkst caurules motora gaisa iesūkšanai. -
Man domāt ka auto ir bieži labojies "pie labiem meistariem un beidzot salabots=problēmu spainis"
2) Priekšējais bampers trūkst lampas, bampera lūciņas,nav plastmasa vieta kur ir numura uzlika - Man domāt auto bijis avārijā un lai sataisītu priekšu kā vajag naudas nepietiek...
3) Liels īpašnieku skaits man domāt, ka kaut kas tur nav labi ka tik bieži mainās (13 tas ir daudz)... Iespējams auto ir bijis normāli noškilts, iespējams ir kādi defekti kurus ir ļoti dārgi labot.
4) Gāze šis man nav saprotams turklāt pa 800LVL un V8 man škist ka lētucis...
Par gāzi atrodi user Vecais tas jau šo to par cenu un bildēm no motortelpas pateiks.. Man personīgi škist ka tap ļap sataisīts.

Par 140
Dotā auto izvēle ir samērā maza un no tiem ir ļoti maz % normālu/labu auto.

140 nav lēts uzturēšanā kā tas no nosākuma var šķist.
Tavs noskatītais auto ir aptuveni 20gadus.. vecs. Respektīvi, šīm auto ir un arī turpmāk līdīs arā 101 kaite, gan aiz vecuma, gan nolietojuma. :lame: Un lai nestāsta tev, ka šis auto ir tanks un nekas neplīst... muļkības.
Par biežākājām kaitēm palasi kaut vai te:
http://www.mb-info.ru/cars/140/140.htm
http://www.mb-info.ru/motor/119/119.htm

Pirms pērc obligāti aizved uz diagnostiku.

Par 600 iesaku padomāt par uzturēšanas izmaksām. M120 (6.0) motora ir dārga 2x dārgāk kā 4,2 5,0
Kā arī ļoti sareģītas apkopē nav vietas un daudz darbastundas remontā utt.
Detaļas arī būs un krietni dārgāk kā 5.0 kā piemēram motora provodka droseles utt...
:lol: Lai cik stulbi izklausītos manuprāt nedaudz piemetot labāk paņemt w215 būs jaunāks labāks, ātrāks jaudīgāks un lielāka izvēle.

12. Jūlijs 2013, 13:45

Liels paldies visiem par atbildem. Sabiedejat mani. ;)
w215 man liekas nesmuks modelis, galigi nav tas Mersis vairs ko gribetos.
Loti velos tiesi w140 kupeju jau no bernibas. Laikam bus jagaida tad citi laiki.
Visdrizak bus janem tad:
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... bmcjl.html
vai
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... nhxej.html
Jo neviena cita masina mani neuzruna ka w140, vizinasos kamer tirgu paradisies kas piemerots, bet man ir loti gruti noveret, jo no masinas tehniska viedokla nesaprotu gandriz neko. Esmu gatavs ielikt kaut vai triskarsu masinas vertibu, lai tik savestu vinu kartiba.
Es labprat panemtu ari kadu w140 sedanu, bet paslaik ari nekadi dizie piedavajumi nav.
Sis ir jauks - http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... agdjg.html
bet vins jau kadu gadu tur pardodas, divaini.

12. Jūlijs 2013, 14:55

klau, neskrien.....

labi piedāvājumi ir, bet ik pa brīdim. Labus C140 atrast ir grūti, tas tiesa, bet tas nav tāds deficīts...vēl vakar veselus 3 kupejniekus centrā redzēju.

12. Jūlijs 2013, 16:57

[quote="Zalinskis"]Liels paldies visiem par atbildem. Sabiedejat mani. ;)
Loti velos tiesi w140 kupeju jau no bernibas. Laikam bus jagaida tad citi laiki.
[/quote
Ja ir nauda tad Vislabāk manuprāt ir tad pasūti auto no ārzemēm, un dabūsi LABU AUTO PAR ATTIECĪGU SAMAKSU. Es neredzu problēmu atrast un nopirkt zem 10000EUR normālu c140 no ārzemēm.
Pie kā pasūtīt es neteikšu, meklē pie paziņām atsauksmēm utt. Skaties lai nav uzmetiens un ir obligāti līgums utt.. Lai viss ir juridiski pareizi.

Ja tomēr domā Latvijā skaties SS.lv zvani brauc skaties:
Es ieteiktu aizbraukt apskatīties vairākus auto, lai rastos priekštats par esošajiem auto tirgū un to stāvokli.
Kas ir normāls auto un kas šrots. Apskati vismaz kādus 5 auto tad radīsies priekšstats.
Ja godīgi tad apskatot tavu auto sarakstu redzama baigā lēkāšana cenās no 1400-4000EUR...
Īsti nevar saprast .
Tas 124 ir ar pārmestu salonu 3auto :crazy: , pārkrāsots=pārliets ar krāsu :crazy: Tirgo rumbula. Tur ir pārdeveja uzcenojums iekļauts cenā. Labi ja tas auto ir maksājis rumbulniekam 1000EUR.
Otrs arī w210 rūsas gabals ar 2.0 motoru kas nifiga neiet..
3) w140 3.5 dīzelis uz 18 diskiem. Tas ne vella neiet un 3,5 motors skaitās tajos gados kā viens no sliktākajiem zinātājs tādu nepirks. Motora modelim problēmas ar galvu. Palasi kaut vai google.
Ja godīgi visi šie man varianti škiet sūdīgi

Un īsti es šam tālāk jēgu neredzu komentēt katru te no ss.lv auto, lieki tērēt savu laiku. Tāpēc padoms no manis.
Normāls auto nemāksā kapeikas.
Ja maksā auto zem tirgus cenas tad tam ir kādas problēmas parasti... domājam logiski
Tirgo placis rēķini -20-50% nost no cenas un skaties ko pa to var aptuveni nopirkt.
Ja skaties tikai LV iesaku aizmirst par labu 124, 140.

Ja skaties ap 5000EUR tad nečakarējies un skaties vai w211 vai w210 Tikai restailu. +/- atradīsi normālu auto.

[Izdzēsts]

12. Jūlijs 2013, 16:58

Šo ierakstu izdzēsa DEALER - 12. Jūlijs 2013, 16:58.
Iemesls: Ja gļuks

12. Jūlijs 2013, 17:51

Es metajos,jo paris gadus nav bijis Mersis un neviens braucamais. Beidzot mana dzive situacija ir nokartojusies un es varu atlauties.
Es priecatos gandriz par jebkuru modeli. Tikai es nemaku auto izveleties, es divreiz nopirku jau auto kuru vareja pardot metaluzniem. Pec visa izlasita liekas, ka LV neviens Mersis tad nav labs. Vai man skatities uz BMW? (ko es loti neveletos). Tad gribetu jauno 7tito vai 5to.
Nauda soreiz nav noteicosais. Es negribu vienkarsi, uzticoties cilvekam, nopirkt auto, kas staves servisa. Paslaik es vairs nesaprotu vispar vai tads ir noperkams.
Es velos Mersedesu. Kadu? Labu.
Kaut vai w220 S klasi, bet labu. Man nav ne jausmas uz ko skatities. Ir dargi - sabojati. Ir leti - sabojati.
Visi auto ko biju noskatijis beigas izradas mesli. Tapec man ir loti lielas grutibas nosverties jebkada virziena.
Saprotams, ka javed uz servisiem, bet es varu visus auto tad aizvest uz servisiem un beigas vienalga nepanemt, jo katrs izradisies ne parak labs. Es negribu idealu, es gribu kas man sagadas baudu parvietoties un ari nogadas mani galapunkta. Varu ari vel gadu braukt ar forso trolejbusu un gaidit kad notiks brinums un paradisies mans idealais Meris. :/
Pateicos par atsaucibu.

12. Jūlijs 2013, 18:20

ir nopērkams, bet ir jāievēro algoritms...

Noskati modeli un skaties cenas mobile.de, salīdzini, izvelc vidējo tirgus cenu. Kad esi atradis vidējo cenu, piepluso 15-20% klāt un skaties tādas cenas piedāvājumus, tad var būt puslīdz drošs, ka auto būs normāls (protams, garantijas nekur neviens nedos)

Neviens, es atkārtoju, neviens neatdos brīvprātīgi tiešām LABU auto par sviestmaizi, vai Jūs pats tā darītu ?

P.S. Cik km gadā plānots veikt ?

14. Jūlijs 2013, 17:08

Ir viens CL500 ar pārlasītu dzinēju, kārbu, svaigu salonu par 8.5k Eiro. Ja interese sīkāk, tad PM.

Ja interesē, tad mans W220 arī ir pieejams, bet nebūs gluži par 3.5 k Ls. Bildes vari atrast manis veidotajos topikos.

14. Jūlijs 2013, 22:22

Dealer ļoti precīzi uzrakstīja, pagaidām izskatās, ka Tev ir ķēriens uz lielāko lūžņu atrašanu sludinājumos, jo konkrētos es laikam pat nebrauktu skatīties. Patiesībā šajā mirklī izskatās, ka esi ieskrējies uz to, ka tūlīt jāpērk auto, bet labāk sākumā palasi informāciju par MB, par modeļiem, par katra plusiem un mīnusiem, kuri motori ilgdzīvotāji, kuru problemātiski, kam ir jābūt aprīkojumā utt. Citāti tagad mētājies no V12 līdz R4 un vēl dīzeļus mini pa vidu. Ar tādu pieeju ("der viss"), var mēģināt vienīgi te pirkt kādu auto ar jau zināmu un 10x forumā apmuļļātu vēsturi, par ko vismaz 5 cilvēkiem būs persomnīgais viedoklis.
Publicēt atbildi