26. Decembris 2013, 20:29
Visu laiku var pielaist bet ne tikai pec nakts kad pastavejis ir!
27. Decembris 2013, 02:08
Dīzelis? Šobrīd ar vienu tādu problēmu krāmējos, tieši tāpat, ka pastāvējušu var tikai iestumt, kad baukt, tad pielec ar starteri kā vajag. Problēma — cilindros tiek gaiss. Kaut kur kaut kas nav blīvi. Tāpēc iestumjot aiziet, bet ar starteri vien nevar iegriezt. Teorētiski man tūlīt meistars būs ar visu ticis galā.
27. Decembris 2013, 12:05
Ne benzinieks!
Kapitalais remonts vajadzigs motoram vai kas cits ir vajadzigs darit?
27. Decembris 2013, 13:36
starteris ? Sveces kad mainitas ? Un, ja jau pastav un nelec, kas ar akumulatoru ?
27. Decembris 2013, 13:55
Varbūt tomēr vajag ievilkt un uz autoservisu aizbraukt?
Ja pašam nav daudz poņas,tad internetā auto nesalabosi...
27. Decembris 2013, 15:47
Par starteri un svecem es nezinu kad tika mainitas jo auto esmu iegadajies nesen!Un lai uz servisu aizdzitu nav iespejams sobrid jo atrodos UK un uz sejienes servisiem negribu dzit jo neuzticos sejienes mehanikiem!
27. Decembris 2013, 17:33
w168 rakstīja:Par starteri un svecem es nezinu kad tika mainitas jo auto esmu iegadajies nesen!Un lai uz servisu aizdzitu nav iespejams sobrid jo atrodos UK un uz sejienes servisiem negribu dzit jo neuzticos sejienes mehanikiem!
Nu varbūt vari atrast kādu vietējo vai nevietējo,kas tur var neoficiāli atnākt un auto apskatīt, un pārbaudīt elementāras lietas kā sveces,akumulatoru u.t.g.
27. Decembris 2013, 19:35
Es domāju ka tur ir kkāds elektronikas gļuks, kur ne sveces, ne akumulators nav vainīgs, ieteiktu veikt diagnostiku, varbūt kāds no lv tur var pa lētākām naudām
27. Decembris 2013, 21:37
vW26 taisnība. Poblēma nebūs ne ar akumulatoru, ne svecēm (visi cilindri reizē…), ne starteri. Tikai kārtīga diagnostika var palīdzēt.
P.S. Ja dzīvo ārzemēs un esi tur ar auto, tad agri vai vēlu jāpierod pie vietējo servisu apmeklēšanas. Un nesāc ar lētākajiem kaktu kantoriem, labāk sākumā samaksāt vairāk, bet vismaz nenočakarēs neko vairāk.
P.P.S. Labākā diagnostika vienmēr un visur būs pie oficiālajiem pārstāvjiem. Kur un kā vai ko remontēt pēc tam jau būs paša izvēle.
09. Janvāris 2014, 17:07
Sodien biju uz diagnostiku un bija kludas bet ka lai es zinu kas man jataisa tagad lai viss butu ok!
P1650-starter actuation circuit
P0600-can fault
P1570-start attempted despite loched das
P0335-L5crankshaft position sensor