24. Janvāris 2014, 18:56
Papis rakstīja:Tas gan, ka A klasei lai uzliktu vienu hamutu ir jalaiž motors vaļā.
Mizx tu nu gan kritiski pārspīlēji. A klasēm veči ņem un laiž dzinēju uz galda, izdara, kas izdarāms un liek atpakaļ. Par šāda veida eksekūcijām esmu ne vienu vien sūdzību dzirdējis no A klašu īpašniekiem. Tas, ka dēļ viena releja ir jāizmet mašīna - es domāju, ka nevienam pasaules prātam to nesaprast.
Es nenoliegšu, ka to dara. Te dara un citur dara. Vienkārši samaksāts par lētu auto, kam izmaksas pieaug apkopju laikā — saskaitāmos mainot vietām summa nemainās!
Bet par auto izmešanu gan nepiekritīšu. Mēs te tāda trešās pasaules valsts. Civilizētajā Eiropā valsts autoparku regulē apdrošinātāji un arī tikai grāvi ieslīdot nolauzta riteņa dēļ lietotu auto noraksta par summu, par kādu īpašnieks ir priecīgs. Esi samaksājis vairāk par apdrošināšanas polisi, bet negadījumā nebūs čakarēšanās kā pie mums ar sarūsējušu detaļu uzstādīšanu no šotiem utt. Attiecīgi ražotāji + apdošinātāji ir paredzējuši, ka auto, teiksim, 10 gadu laikā no satiksmes pazudīs. Un ka mazāko daļu autoparka būs, vai arī gribēsies nopietni pēc tiem 10 gadiem remontēt. Pārējais uz pārstrādi. Piemēram, Eiropā lielākajā šotā, kas ir arī lielākais Mercedes-Benz šrots
http://www.mbgtc.de netiek nodotas vecas, nobrauktas vai pēcavāriju automašīnas. Tur pārsvarā nonāk par pirmo iemaksu jauna auto iegādei atstātās, kam jau kaut kādi gadiņi un nav pirmais svaigums. Jauc detaļās tiešām tādus auto, kas paši bauc un varētu uzreiz iziet tehnisko apskati. Bet tādai nabagu valstij kā mūsējā to nesaprast.