Publicēt atbildi

Kad būtu ērtāk veidot pasākumu?

4.-6. augusts
0
Nav balsu
11.-13. augusts
2
25%
Cits datums
1
13%
Vienalga, spēju pielāgoties
5
63%

Kopā balsis : 8

Vasaras ielīgošana Latgalē!

08. Aprīlis 2017, 20:53

Esiet sveicināti!

Pēc ilgām apspriedēm whatsapp (UNI UNION) grupā, esam nonākuši pie secinājuma, ka vēlamies veidot sanācienu Latgalē, ja būt precīziem, Zilupes pusē, viesu namā "Zirga smaids" (varbūt kāds zin). :hmz:

Bet, lai būtu iespēja aizrunāt kotedžu/-as, man ir jāzin, kuros datumos Jums būtu ērtāk, un cik tad daudz mēs galu galā savāktos? :hmz: :hvz:

Ar visu, interesējošu informāciju, rakstiet man PM, ja ir vēlme pievienoties mūsu grupai whatsapp, sūtiet PM numuru, un mēs Jūs pievienosim. :)

P.S. Ejot laikam šis posts tik atjaunots. :)

Re: Vasaras ielīgošana Latgalē!

09. Aprīlis 2017, 13:08

yes please :love:

09. Aprīlis 2017, 14:19

Ja jau tā ir ielīgošana tad kāpēc augustā?? :D
Viens brauciens uz Latgali cik saprotu plānojās Julija vidū, tad reālāk piedāvāju ielīgošanu taisīt kā pienākas nedēļu vai divas pirms Jāņiem.. Jūnija sākumā. Ja visi datumi sakrīt tad noteikti ierastos :)

09. Aprīlis 2017, 14:57

amis11 rakstīja:Ja jau tā ir ielīgošana tad kāpēc augustā?? :D
Viens brauciens uz Latgali cik saprotu plānojās Julija vidū, tad reālāk piedāvāju ielīgošanu taisīt kā pienākas nedēļu vai divas pirms Jāņiem.. Jūnija sākumā. Ja visi datumi sakrīt tad noteikti ierastos :)

Nu tieši tāpēc es arī piedāvāju aptauju, ar variantiem. Jo katram ir kaut kas savs, vienkārši man vajag šī mēneša laikā aizņemt kotedžu, vai arī vairākas, jo nezinu, cik daudz cilvēku būs.

09. Aprīlis 2017, 15:27

TIE, KURI PLĀNO IERASTIES, RAKSTIET PM, lai varu zināt un kādu skaitu orientēties. :)

10. Aprīlis 2017, 13:41

:hmz:

10. Aprīlis 2017, 13:42

Atgādināšu, ka pasākums Ar Zvaigzni pa Latviju (brauksim uz Latgali) šogad paredzēts tikai kluba biedriem. :ata:

10. Aprīlis 2017, 14:35

benzman rakstīja:

Atgādināšu, ka pasākums Ar Zvaigzni pa Latviju (brauksim uz Latgali) šogad paredzēts tikai kluba biedriem. :ata:

Saprotu, tieši tāpēc rīkojam atpūtas wīkendu parastajiem mirstīgajiem. :D Var piedalīties visi, kuriem ir vēlme. :D

10. Aprīlis 2017, 14:40

Var arī iestāties klubā! :neticu:

10. Aprīlis 2017, 14:41

Nē, paldies. :D Nav nekādu pretenziju pret klubu, vienkārši, tas ir jau pārāk kruti pruekš manis. :D
Publicēt atbildi