24. Marts 2009, 00:41
[user]684549|Red_rocket|[/user]cieniijamie lietotaaji juus gadiijuma anezinat kaadu lietotaaju kurss straadaa iekss domenikss????
Ja arī zinātu, ko vēlētos? Uz nekādām super atlaidēm var necerēt.
24. Marts 2009, 03:22
[user]1447|MBex300|[/user]
[user]684549|Red_rocket|[/user]cieniijamie lietotaaji juus gadiijuma anezinat kaadu lietotaaju kurss straadaa iekss domenikss????
Ja arī zinātu, ko vēlētos? Uz nekādām super atlaidēm var necerēt.
man jau itkaa baigaas atlaides nemaz nevajag vienkaarssi gribeeju uzinaat sso to vai ir piejama taada lieta manam auto utt. jo zvanot uz to domeniksu man taa iisti nevareeja paskaidrot
24. Marts 2009, 07:05
es tur sarunāju 25-30% atlaidi vienai lietai no Domeniks cenas.
droši ej uz turieni at teh. pasi, un tur visu parādīs to pašu ko iekš Domeniks. faktiski jebkuru mazāko sīkumu var dabūt.
24. Marts 2009, 07:07
[user]684549|Red_rocket|[/user]pag tas sanaak ka brauc no 9 veikala uz centru pirms otraas paarbrauktuves pa labi zem taa tiltinja kur tie angaari kautkaadi atrodaas??
tad sanāk parbraucot dzelzceļa tiltam pāri un aiz plača kur mašīnas tirgo pa labi iekšā,un līdz galam.
reiz viena tante teica ka vislabāk agri no rīta uz turieni doties, vairāk varot dabūt. =)
24. Marts 2009, 08:12
tue tiešām labi džeki strādā?
24. Marts 2009, 09:46
Varbūt zini Agri kas kādu laiku atpakaļ Andrea strādāja, tas tgd tur strādā, jau n-tos gadus ņemam caur viņu detaļas. Nu vispārībā attieksme vairāk patīk nekā pagrabiņā vai pie Crasha.
24. Marts 2009, 09:47
[user]684549|Red_rocket|[/user]man jau itkaa baigaas atlaides nemaz nevajag vienkaarssi gribeeju uzinaat sso to vai ir piejama taada lieta manam auto utt. jo zvanot uz to domeniksu man taa iisti nevareeja paskaidrot
ir pāris cilvēki ,kas tur strādā no mūsējiem, tikai tie nav Pārdevēji
24. Marts 2009, 09:59
Strādāšana Domeniksā vēl nenozīmē (es par pārdevējiem), ka viņi vienmēr atrod visu vajadzīgo, atrod pareizi un vispār pārzina modelim pieejamo sortimentu! Gana kļūdu zināmas. Tik pat daudz var jautāt citiem detaļu pārdevējiem, man saistība ar MB oriģinālo detaļu ražotājiem, varbūt arī varu palīdzēt. Bet šādiem jautājumiem vajadzētu būt saistītiem ar Domeniksu, tomēr ne obligāti. Jo man viņi šķiet nedraudzīgākā vieta, kur jautāt šādu informāciju, piemēram, detaļu kodus, ja pie viņiem nepasūti, no viņiem var dabūt tikai pa draugam. Citur pasaulē kodus iedos pat piezvanot pa telefonu. Tāpēc es bieži izvēlos zvanīt un par šādiem jautājumiem jautāt ārvalstu centros. Cita kompetence un attieksme. Iesaku pamēģināt!
24. Marts 2009, 11:20
[user]45735|milzis321|[/user]
[user]684549|Red_rocket|[/user]pag tas sanaak ka brauc no 9 veikala uz centru pirms otraas paarbrauktuves pa labi zem taa tiltinja kur tie angaari kautkaadi atrodaas??
tad sanāk parbraucot dzelzceļa tiltam pāri un aiz plača kur mašīnas tirgo pa labi iekšā,un līdz galam.
reiz viena tante teica ka vislabāk agri no rīta uz turieni doties, vairāk varot dabūt. =)
par to rītu pareizi pieminēts, bet tgd cik i dzirdēts tur vairs nav tādas mistiskās rindas ka agrāk bija, es kad atbraucu, īsi pirms 11 biju 3 rindā
09. Maijs 2009, 14:35
Varu piedāvāt Autoservisu
Ja zinat kur atrodas LAtvijas Keramika.Rīgas iela 61..tad iebraucot keramikā uzreiz var ieraudzit pretī Mobil expres eļļu maiņa... reklāmai nepievērsiet uzmanību ! Normāls autoservis !!