03. Marts 2009, 04:18
es arii iznjemot apelsiinu nevienu citu meistaru nezinu
03. Marts 2009, 09:12
Pa ceļam uz Jelgavu ir Auto Lego, tur savirzi arī taisa pa 15ls, tikai atieksme ir ļoti laba remontē itkā visas markas bet galvenokārt MB, pašam ļoti ir iepaticies pie viņiem.
03. Marts 2009, 09:53
Hmm, man nez kāpēc likās ka tas Auto Lego ir hiper dārgs, jo no malas glauni izskatās un pieparkotas tur vienmēr S klases Cl un ta talāk
15 pa savirzi ir laba cena
Es gan parasti savirzi taisu Ozolniekos Automedonta tur tāds baigi sakarīgs čalis strādā darba dienās, cena 16 - 17 ls
03. Marts 2009, 15:48
Auto Lego diežgan nopietni ar MB strādā, nav slikta vietiņa cik dzirdējis esmu...
03. Marts 2009, 15:57
[user]464089|Roliss|[/user]Auto Lego diežgan nopietni ar MB strādā, nav slikta vietiņa cik dzirdējis esmu...
Es nesen šiem zvanīju par savu detaļu vajadzību. Ļoti laba apkalpošana. Džeks atzvanīja un bija sameklējis variantus. Piedāvāja cenas utt. Laba attieksme.
10. Marts 2009, 16:40
cieniijamie jelgavnieki kur juus ieteiktu paarbaudiit taadu lietu kaa Gaisa Masas Meeriitaajs??? kurss vareetu vislabaak pateikt vai vinjam ir pizda vai kas tur notiek lieta taada ka raustaas apgrizieni lloti reti bet noraustaas ta aminimaali noruastaas pie katras iedarbinaassanas un dazzreiz noslaapst D reziimaa pie sarkanaa be tnu arii lloti reti nedeellaa moss rezi vai divas kaa sagadaas
10. Marts 2009, 18:11
Es ieteiktu Autorūķis tas ir turoat Lāču ielā un galvenais tur ir Guntars, viņš arī šo to saprot
saprotu ka nav tas, bet paljubomu, biju pie viņa kad golps 1.8 mono sāka rīstīties, visi tik minēja, sveces, svečvadi, špricei psc, karočs daudzus paklausijos, aizdzinu pie viņa, viņš izpētija, pieslēdza datčikus un pateica ka vainīgs ir degvielas sūknis, to mainiju pats, viņam par diagnostiku samaksajot 10 vai 15 ls.
10. Marts 2009, 18:24
[user]263514|bite747|[/user]Es ieteiktu Autorūķis tas ir turoat Lāču ielā un galvenais tur ir Guntars, viņš arī šo to saprot
saprotu ka nav tas, bet paljubomu, biju pie viņa kad golps 1.8 mono sāka rīstīties, visi tik minēja, sveces, svečvadi, špricei psc, karočs daudzus paklausijos, aizdzinu pie viņa, viņš izpētija, pieslēdza datčikus un pateica ka vainīgs ir degvielas sūknis, to mainiju pats, viņam par diagnostiku samaksajot 10 vai 15 ls.
a kur tas atrodaas??
10. Marts 2009, 18:41
kur bijusī sēklu fabrika zini?
baltais veikals lietuvas šosēja?
10. Marts 2009, 18:52
[user]484403|_mpb_|[/user]Jelgavā autobusa parka servisā (ja to tā sauc) Dobeles šosejā vasarā regulēju sagāzumus/savērsumus.
Attieksme: baigi sakarīgā, stāvēju blakus, čalis visu parādīja, pastāstīja kas un kā, ko var ko nevar
cena: 15Ls bez čeka
kvalitāte: ļoti laba, tiešām visu forši sataisīja
iespaids: prieks, ka vēl ir tādi cilvēki, kuri maz prasa, bet visu izdara ļoti kvalitatīvi
:iagree: :iagree: :iagree: