Publicēt atbildi

Re: Jaunā A klase...

13. Februāris 2013, 11:27

Nesen, pateicoties kolēģiem no Domenikss, sanāca pabraukāt ar jauno A250.

Attēls

Kas uzreiz palika atmiņā:

+ WOW efekts, ja zini, kas un kā ir iekš W168 un W169
+ sēdpozīcija kā iekš īstena sporta auto
+ vadāmība un sajūtas uz ceļa, kuras patiks pat BMW faniem
+ stūre, salons un sēdekļi- fantastika. Izņemot vienu mazu plastmasiņu.
+ vietas pietiek arī aizmugurē, dīvaini, bet vietas ir gana.
+ sērijveida standarta aprīkojums iespaidīgs tadam mazam auto
+ jaunais ātruma asistents, kurš pats ierauga ceļa zīmes un papildus informē vadītāju par izmaiņām ātruma ierobežojumos
+ ātruma pārslēgs pie stūres

- jāpierod pie sānu B pīlāriem
- mazs atpakaļskata salona spogulis

Man par šo auto palika ļoti ļoti labs iespaids, jo tas nu beidzot ir pavisam cits A klases koncepts, kurš tiešām var dot arī BMW tautā mīļoto teicienu- Freude am Fahren. Jau šis A250 bija kā raķete, bail iedomāties, kā ies A45 AMG ....

13. Februāris 2013, 11:37

Misters X rakstīja:Nu Mikus, atļaušos palabot Tevi, interni A45 bija jau pirms vairākiem gadiem gatavs.

Nevajag arī jaukt prototipu ar pārdošanai sagatavotu. Tā kā pats esmu tajā modeļu izstrādē bijis iekšā, tad zinu teikt, ka nepilnu pusgadu pirms pārdošanas sākšanas piegādātāji sāk detaļu piegādes. Bet gala versijas pirmizrādei auto parasti sagatavoja apmēram mēnesi pirms, lai pēdējos sīkumus var pielabot. Šoreiz bija citādi, jo viss jau bija daudz agrāk pirms oficiālas pirmizrādes. Var teikt, ka noliktavās jau stāvēja uz saloniem vedamu auto krājumi.

13. Februāris 2013, 12:54

:love:
Attēls

13. Februāris 2013, 13:53

Nezinu kā citiem, bet manām acīm salons ir ļoti pat tīkams :love:

Attēls

13. Februāris 2013, 13:57

Attēls

360 HP at 6,000 rpm and a 0-60 in 4.6 seconds :O

13. Februāris 2013, 14:02

Misters X rakstīja:Nezinu kā citiem, bet manām acīm salons ir ļoti pat tīkams :love:

Attēls

Grūti nošaut garām paspēlējoties ar dizainu, kas izturēja 18 gadus ražošanā:
Attēls
Man šķiet ārkārtīgi līdzīgs, tik cik moderns izpildījums un saturs, funkcijas.

13. Februāris 2013, 14:03

dizaniski manuprāt skaistākas mazās klases auto kāds jebkad ir radīts. vienkārši bez konkurentiem.

13. Februāris 2013, 14:54

Mizx rakstīja:
Misters X rakstīja:Nezinu kā citiem, bet manām acīm salons ir ļoti pat tīkams :love:

Attēls

Grūti nošaut garām paspēlējoties ar dizainu, kas izturēja 18 gadus ražošanā:
Attēls
Man šķiet ārkārtīgi līdzīgs, tik cik moderns izpildījums un saturs, funkcijas.

Jāsaka gan,ka no eleganta smalka dizaina MB veidotāji ir pārgājuši uz diezgan raibi/pārbāztu sporta auto stilu...

Uz tiem sarkanajiem riņķiem katru dienu skatīties nu gan es negribētu.

13. Februāris 2013, 15:06

Sarkanie jau tikai AMG versijai, parastajam A tie riņķi ir klasiskā, hromētā stilā un izskatās ļoti labi viss.

Pārbāzts ? :hvz:

Nu bet, klasiskajam un mierīgajam salonu stilam joprojām ir W212, W221. Ražotajs vienkārši domā kā piesaistīt jauniešus, kam vajag sportiskumu arī salona restītēs un katrā gumijas protektora risē :)

13. Februāris 2013, 15:39

Misters X, par to sportiskumu gan galīgi negribas piekrist, mūsdienās MB sevi pasniedz kā īpaši nesportisku, ja tā var teikt. Pati "sportiskākā" A-klases reklāma vairāk atgādina kaut kādu datorspēli teletūbijiem, kā sportiskumu:

Tas pats W123, kas senāk bija lētākais, prastākais un ģimenēm domāts tika reklamēts daudz sportiskāk (kadri no reklāmām):
Vai ari jaunajiem vajag diodes priekšā, pakaļā, liesmas no izpūtēja, bet citādi pārvietojas kā datorkrēslā, nevis automašīnā. Sportiskuma jau nu tajā nav nekāda, tikai bling-bling un viss.
Publicēt atbildi